От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Накой има ли инфо от ПС, от днес вече трябва да работят  newsm78

# 676
Момичета, въпросът ми май не е за тук, но ще съм благодарна ако някой има отговор или ме упъти.
Опитах да се регистрирам в мамабг, така разбрах че ще ползвам намаление за доставка с Еконт. Поиска ми ЕГН, което за мен не е удачно, но все пак го попълних и после след потвърждение, нямам нито мейл, нито нищо. Такава ли е процедурата или не съм се ориентирала
  bouquet
П.С. От ПС и аз чакам поръчка, която трябва да е пристигнала по време на отпуска им. Нямам мейл, но мисля да пиша.

# 677
  • София
Имам мейл от СД за получена пратка на френски адрес ,която в ЛР е още на 4 стъпка. newsm44

# 678
  • София
Моята пратка в сайта на colissimo излиза,че е доставена,а аз още нямам e-mail от СД   Rolling Eyes .

# 679
аз имам мейл от СД за първата си пратка въобще от френски сайт  newsm44
много съм доволна, дано и другата, за която нищо не знам, да пристигне успешно в склада им във Франция  Praynig

# 680
От стената на Франсето БГ :
       Бихме искали да уведомим всички наши клиенти, очакващи пратки, отпътували на 19.08.2011 от Lille и Le Perreux sur Marne, че пратките им са изпратени с Еконт и Български пощи. Пратките на клиентите ни от Русе се намират в Соларно студио Casa del Sol, за да могат желаещите да си ги получат в почивните дни.
На всички клиенти с пратки в тези курсове са изпратени уведомителни е- мейли.
http://www.facebook.com/pages/Francetobg/208739925821079

# 681
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Информaция за курсовете на Smart Delivery
Статус курс за  22.08.2011г - 26.08.2011г - пристигнал
Пратки Офис 1 - на място*
Пратки Пункт 1 -обработват се*
Пратки Пункт 2 - обработват се*
Пратки Еконт -обработват се*
Пратки Български пощи- обработват се*

легенда:
*пътуват- пратките са в движение
*склад- пристигнал курс в централния склад
*обработват се - всички пратки се обработват в централния склад и се подготват за крайните дестинации.
*обработени- всички пратки са обработени; изпратени са имейли на всички клиенти; пратките се изпращат до 48 часа след потвърдено плащане.
*изпратени- всички пратки са изпратени до крайните дестинации
*на място - пратките могат да се вземетат веднага
*инфомация за офис 1, пункт 1, пункт 2: на този линк

# 682
  • София
Имам мейл от СД за получена пратка на френски адрес ,която в ЛР е още на 4 стъпка. newsm44
и аз така, но пък нямам мейл за получена пратка на акаунта на мъж ми, която тръгна с другата newsm78

# 683
Здравейте!
Понеже за първи път ще ползвам услугите на превозвач (Francetobg), искам да попитам колко пари ще ми излезе доставката до БГ за пратка под 1 кг ?

# 684
Здравейте!
Понеже за първи път ще ползвам услугите на превозвач (Francetobg), искам да попитам колко пари ще ми излезе доставката до БГ за пратка под 1 кг ?

3лв

# 685
Здравейте!

3лв
3 лв., но ако си от Русе. Ако не, сложи си още и доставка до твоя град, която зависи от начина, по който ще избереш да ти я изпратят.

# 686
Пускам поръчка от Ла Редут с доставка до адреса на Франстубг. Обаче ми иска и мобилен телефон да е попълнен. Какво да попълвам там?

# 687
Пускам поръчка от Ла Редут с доставка до адреса на Франстубг. Обаче ми иска и мобилен телефон да е попълнен. Какво да попълвам там?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255135521181519&set=a … ype=1&theater

# 688

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=255135521181519&set=a … ype=1&theater

Това, разбира се, го видях, ползвах го за модел! Но на следващата стъпка ми искаше да попълня И мобилен телефон!
Както и да е, вероятно беше временен бъг, защото на следващо логване вече го нямаше и пуснах поръчката!

# 689
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Дните за взимане на пратките от магазина в периода (29.08 - 04.09) ще бъде:

Вторник от 10:00 - до 12:00
Събота от 10:00 до 14:00

Ако пратките не се вземат в определените дни от предстоящата седмица ще бъдат пренасочени за магазина в Дружба 2.

Поздрави от екипа на Smart Delivery.

Общи условия

Активация на акаунт