От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 242
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ами, изчакай, нищо страшно не е станало. Пишат, че са я пратили на 29 юли, и да изчакаш до края на седмицата.

Бихте ли ми казали какво означава това като си проверявам в colissimo  ми излиза това,понеже ми е за първи път и незнам какво означава
votre colis est arrive sur son de distribution - така ми излиза на 3 от поръчките, а на другите две така: votre colis est arrive
затова малко се обърках
Пристигнала е в междинен пощенски клон или каквото е там, още не е на адреса.

# 706
  • пловдив
Ами, изчакай, нищо страшно не е станало. Пишат, че са я пратили на 29 юли, и да изчакаш до края на седмицата.

Бихте ли ми казали какво означава това като си проверявам в colissimo  ми излиза това,понеже ми е за първи път и незнам какво означава
votre colis est arrive sur son de distribution - така ми излиза на 3 от поръчките, а на другите две така: votre colis est arrive
затова малко се обърках

Това са ми първите поръчки,другите където са пристигнали са направени 3 дни след това, нещо да не съм объркала.Е притесних се.Може ли да  съм забравила да натисна отметката за доставка до адрес и е отишла на пункт и затова да ми излиза така?

# 707
  • Варна

затова малко се обърках

Това са ми първите поръчки,другите където са пристигнали са направени 3 дни след това, нещо да не съм объркала.Е притесних се.Може ли да  съм забравила да натисна отметката за доставка до адрес и е отишла на пункт и затова да ми излиза така?

Ами провери какво си отбелязала.  ooooh!

# 708
  • пловдив

затова малко се обърках

Ами провери какво си отбелязала.  ooooh!
Е човек да не попита нещо.Сигурно незнам къде да проверя,ако знаех нямаше да питам

# 709
  • Варна
Ами провери какво си отбелязала.  ooooh!
Е човек да не попита нещо.Сигурно незнам къде да проверя,ако знаех нямаше да питам

Виж на потвърдителните си мейли какво е отбелязано като адрес на доставка.
Иначе няма как да гадаем.

# 710
  • пловдив
Ами провери какво си отбелязала.  ooooh!

Виж на потвърдителните си мейли какво е отбелязано като адрес на доставка.
Иначе няма как да гадаем.

Проверих написано е френския адрес.Благодаря.Ще чакам пък каквото стане.

# 711
ger4o1978 според мен напразно се притесняваш......

Първият надпис изписва преди да е доставена пратката на адрес......Един вид предпоследна стъпка е това.....Сигурна съм,че ако провериш днес - вече ще е на адрес......

# 712
"Информация за пристигнали пратки.
Бихме искали да уведомим всички настоящи и бъдещи клиенти, че занапред иформация за получените пратки ще публикуваме след получаване на пратките в България: http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/ " (от ФБ на Francetobg)
Беше ми удобно да виждам кои поръчки са пристигнали на френския адрес... не съм от тези, които проследяват непрекъснато къде са им пратките, само в този списък гледах. Когато поръчката пристигне в Бг, така или иначе изпращат имейл... Thinking

# 713
Беше ми удобно да виждам кои поръчки са пристигнали на френския адрес... не съм от тези, които проследяват непрекъснато къде са им пратките, само в този списък гледах. Когато поръчката пристигне в Бг, така или иначе изпращат имейл... 
И аз така..... Thinking

# 714
За първи път пускам поръчка след промяната на адреса на русенската фирма-посредник. Попълних 1:1 с шаблона, но в потвърдителния мейл за направена поръчка фигурира само:
PLACE LEROUX DE FAUQUEMONT
59004 LILLE CEDEX
FRANCE

Така ли е и при вас, че ме притеснява?!  Tired

# 715
Отдавна пазарувам от Ла Редут,но сега при промяната на условията ми създава много проблеми! ooooh!
Опитвам се да направя поръчка,като ползвам адреса на посредника Smartdelivery.
Напълних си кошницата.Промених адреса за доставка,както е показано. Всички стъпки са направени,но... Когато стигна до момента с плащането идва проблемът!
Разплащам се с Виза електрон дебитна на ЦКБ. До сега не съм имала проблеми,но от смяната на адреса явно идва.Когато се опитам да потвърдя поръчката,ми изписва,че "Този потребител не може да използва тази карта".
Каква ще да е причината?
Или пак аз нещо не съм разбрала как стават нещата! Blush

# 716
  • София
Изберете начин на плащане ПейПал(освен ако нямате неналични артикули в кошницата)

# 717
  • Варна
За първи път пускам поръчка след промяната на адреса на русенската фирма-посредник. Попълних 1:1 с шаблона, но в потвърдителния мейл за направена поръчка фигурира само:
59004 LILLE CEDEX
FRANCE

И при мен е така, уж всичко попълних както трябва.  newsm78

# 718
59004 LILLE CEDEX
FRANCE

И при мен е така, уж всичко попълних както трябва.  newsm78

Да, разбрах че така излиза в мейла, но си отива на адрес. Само се шашкам излишно, но винаги е така като пускам за пръв път на даден адрес...

# 719
Здравейте, някой дали е получил какъвто и да е знак, че Пти Солей работят отново? Имам една поръчка при тях и не отговарят на мейлите и на скайпа

Общи условия

Активация на акаунт