От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 244
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
В понеделник звънях на Пти солей.Девойката каза че от утре тоест вторник колегите й във Франция почвали работа.Видя ми се ненормално да обявиш 25,08,а да си удължиш отпуската със седмица.
Не знае кога ще има курс ама до ден два щяло да се знае.Изобщо неориентирана работа.Имам поръчка от Квеле направена от тях от 26,юли
Ужасно!!!! И аз вече загубих търпение, имам поръчани неща от края на юни още, и ни вест, ни кост! Абсолютно безотговорна работа  smile3554 smile3511 не мога да се побера в кожата си! Не знам кой дявол ме накара да ползвам Пети Солей. Хората забравиха отдавна за поръчките си от намаленията. Съчетанието на ориенталската "точност" на Ларедут с безотговорността на превозвача, прави навлизането в подобни приключения за мен забранена зона Naughty
Все пак единствено се моля да си получа нещата и да приключа тази сага newsm17
Хм, странно. На мен вчера ми казаха ,че от вторник или най-късно сряда щели да почнат да отговарят..вече били на работа.. пък на вас казали от понеделник-вторник.. до момента още няма отговор /вече преполови четвъртъка/..аз поръчвам с тях и докато ги чакам пак половината неща свършиха Sad( .. ако имаше друг с който да поръчам от софия..щяха да ме загубят като клиент...,но нали е  почти монопол те принуждават да им търпиш своеволията Sad .Досега съм била доволна като цяло от тях,но вече почва да ми писва..верно си удължиха със седмица отпуска..няма лошо ,ама поне да сменят датите за старт на работа в сайта си..иначе всичко разбирам..може да има болни или други проблеми,но е редно да уведомиш ,че срока за започване на работа се удължава..или поне да отговорят на имейлите на хората..поне от възпитание...,а не ние си пишем ,те не отговарят-докога???
Дано четат тук ,че да видят как ако продължават в този дух ще си изгубят и най-верните клиенти .. въпреки монопола  Peace ей така се срива реноме градено сума време!

# 736
Имам ваучери от Ларедут, които искам да изпозлвам, без да харча допълнително други пари. Мислите ли, че Ларедут ще ми изпратят поръчка, платен само с ваучери?

# 737
  • Варна
Здравейте. Не съм ползвала услугите на СД като превозвач и искам да питам дали наистина получавате толкова съобщения за пратките като е записано в точка 4 от условията им?

Потребителят получава четири (4) съобщения на електронната си поща:

01. потвърдителен имейл за успешно обработена заявка;
    02. при пристигане на поръчаните от него артикули в офиса на Посредника във Франция;
    03. при изпращане на поръчките от Франция до България;
    04. при пристигане на поръчките в офиса на посредника в България.

Благодаря за отговорите.
  bouquet 

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 15:08 от dima76

# 738
  • София
Ако наистина си то Варна,ти препоръчвам да полваш Франсето, със СД само ще се ядосваш.
Иначе уж наситина трябва да се полчуват 4 такива е-mailа,но на мен почти редовно взе да ми се губи 2-рия е-mail.

# 739
Привет, момичета, Сега се връщам от морето и съзирам тази новина в страницата на СД.
Това означава, че повече няма да пускам колет до този магазин ли? Остават само другите 2 пункта ли? Или си остава пункта, но само с фиксиран ден и час за взимане?
(Съжалявам, но не ми стана много ясно  Embarassed)

# 740
на мен пък последните 2 поръчки ми бяха със смарт ,защото петит неработеха и бяха дали адреса на смарт..,та не получих нито един от тия имейли като стъпки..а само разбрах като бяха в Бг и дори незнаех какво е дошло и какво не докато не отворих пакета Sad не бих пуснала с тях поръчка..,затова си чакам петит,но ако продължат така да ме ядосват с мълчанието си и с тях няма да поръчвам.. Close

# 741
  • София
Имам ваучери от Ларедут, които искам да изпозлвам, без да харча допълнително други пари. Мислите ли, че Ларедут ще ми изпратят поръчка, платен само с ваучери?

Разбира се ,че ще ти я изпратят.Стига ваучера да покрива стойността на поръчката. Laughing

Здравейте. Не съм ползвала услугите на СД като превозвач и искам да питам дали наистина получавате толкова съобщения за пратките като е записано в точка 4 от условията им?

Потребителят получава четири (4) съобщения на електронната си поща:

01. потвърдителен имейл за успешно обработена заявка;
    02. при пристигане на поръчаните от него артикули в офиса на Посредника във Франция;
    03. при изпращане на поръчките от Франция до България;
    04. при пристигане на поръчките в офиса на посредника в България.

От 22.07. до 15.08. СД писа ,че няма да има такива мейли. Peace
http://www.smartdelivery.org/bg/novini/vazhna-informatziya.48.html

Да,вече получавам мейли ,когато поръчката ми е пристигнала на фр.адрес. Peace

# 742
# 743
  • пловдив
на вас отваря ли ви се страницата на франсето.Нещо при мен неиска

# 744
Не,не се отваря и при мен.

# 745
И при мен не се отваря! Rolling Eyes
За какво трябва да се радваме? newsm78

# 746
  • пловдив
И при мен не се отваря! Rolling Eyes
За какво трябва да се радваме? newsm78
това са пристигналите пратки от новият им курс от франция.Чакам го с нетърпение,защото това ми е първата поръчка с тази фирма, нямах късмет да разбера дали имам нещо вече при тях,защото прекратиха да изнасят списъци с получените пратки още във франция,сега пък и страницата не се отваря........

# 747
момичета пробвам вече сума ти кодове и не мога да получа безплатна доставка, хваща ми се само подарък някакъв, но н е и безплатна доставка Sad някой да има идея къде бъркам?освен това къде се записват номерата на ваучерите ако плащам само с ваучер без карта?

# 748
Вече се отваря Simple Smile

# 749
  • София
Тук съм, тук съм.......че и поръчката ми от 22-ри е тук newsm68 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт