Кухните - 38 тема

• 95 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
shadowman цените, за които говориш за клиент ли са или за производител.Защото иначе до 2000-3000лв. та и повече как стигаме?!?!

# 436
Най-скъпите плочи акрилен мдф ( хайглос и полиглос) са към 200лв за плоча с размери 2,80 /1,30 приблизително. Най-скъпият кант ( 3Д) е 5 лв/м . Рязането на плотовете е символична сума.

Напишете го в гугъл и ще ви изкара един куп фирми, които продават подобни материали. 

# 437
mimozka_stz аз имам мивка микролен на Тека и мога да кажа , че изобщо не се поддържа лесно. ПОстоянно стои на капки и изглежда мръсна  Sick Има едни мивки,на които изобщо не личи нищо , но не знам дали се водят микролен. Просто стоят на по-едри грапавини , отколкото микролена на Тека. Ей такава трябваше да взема , ама  е многоо късно #Cussing out

# 438

Значи за да излезне една кухня по-евтина ви предлагам да направите всички невидими детайли на кухнята ( долните шкафове и ако им се заиграва на хората и част от горните) от бяло ПДЧ (модул". От обкова не е желателно да се пести понеже той крепи кухнята. Като ида някъде и показвам ...

Благодаря ти! Много ценна информация!
А какво значи книжен кант т.е как по-точно да го различим?

# 439
  • Раковски
shadowman цените, за които говориш за клиент ли са или за производител.Защото иначе до 2000-3000лв. та и повече как стигаме?!?!

Това което съм дал е ориентировачна цена в магазина, после се начислява труда и всичко останало.

Най-скъпите плочи акрилен мдф ( хайглос и полиглос) са към 200лв за плоча с размери 2,80 /1,30 приблизително. Най-скъпият кант ( 3Д) е 5 лв/м . Рязането на плотовете е символична сума.

Има и по 200, но има и по 350, всичко според прозводителя.

Значи за да излезне една кухня по-евтина ви предлагам да направите всички невидими детайли на кухнята ( долните шкафове и ако им се заиграва на хората и част от горните) от бяло ПДЧ (модул". От обкова не е желателно да се пести понеже той крепи кухнята. Като ида някъде и показвам ...

Благодаря ти! Много ценна информация!
А какво значи книжен кант т.е как по-точно да го различим?

Книжния кант се чупи, а пласмасовия не, книжен има само тънък (0.5/22), той се кантира с ютия или с една ръчна машина. Просто питайте какви са кантовете които използват и поискайте да ги видите.

# 440
Дай линк, моля, защото по-скъпи от немските хайглос/полиглос  не намерих Peace. Peace
В нета са 200 лв/ плоча, от фирмата ми ги таксуваха 240 което е приемлива надценка.

# 441
  • Раковски
 От тези съм взимал антрацит на цена около 330 пари листа (2800/1250), канта е около 3 и нещо. Цената им зависи от цвета, демек има и по-евтини. Само ще спомена, че хайглос, полиглос и акрилната плоскост са различни неща. Ето сайт с турски акрили и супегланц/хайглос.

# 442
Писах за немските плоскости на Niemann Peace. Толкова ми струваха с надценката от фирмата изпълнител.

# 443
Mama Tin i Rossy Pim благодаря , ви за отговорите както казах каквото съм взела това е , трудно лесно потдържане така или иначе иска таркане не може без.
Сега другото ми претиснение , че  май са доста големи горните шкафове. Вчера купехме и дражки и направо отидохме в склада на момчетата да ги оставим и видях кухята естествено само на шкафове нарязана и ми се видяха доста големи , ама те казаха , че се правили стандартни 60 см. Вашите колко са . Незнам изглеждаха ми като сандаци Laughing. Ама ми казаха , че като се монтират цялостно щяло по друг начин да изглеждат.

# 444
МИМОЗКЕ, радвай се че са големи понеже полските не са Wink
Не са дълбоки 60-см но са ти го казали така понеже сигурно не знаят че ще попиташ за стандартна дълбочина на кухнянски шкафове в Бг- Мама и че може от това да стане голяма беля или най малкото голяма писаница Laughing
Всички кухни са просто шкафчета, докато не се наредят по местата. След монтажа те ще са това което си гледала на чертеж, одобрила си и си поръчала. Оттам нататък ще ти остане само да се радваш на една красота ..................и да чистиш много с парцала Wink

# 445
Имаме познат,който каза,че няма смисъл да се слага мдф ,а пдч-,ако е хубаво вършело работа...съвсем се омотах...
Да, и на мен така ми казаха. ЗА това сложихме "уж" качествено ПДЧ!  Laughing

# 446
Да се допитам до разбирачите и аз. И ние ще слагаме "уж" качествено ПДЧ, но ще слагаме хладилник за вграждане, та се чудя дали няма да се скапи бързо ПДЧ-то. Понеже тази врата ще се отваря често и ще изисква по-голямо усилие в сравнение с един обикновен шкаф, се чудя дали няма да се как да кажа като "изтръгва" плоскостта малко, по-малко.

И моля ви дайте ми някоя програма за планиране на кухни, толкова смъквах и инсталирах  и нищо не стана  Tired .

# 447
Да се допитам до разбирачите и аз. И ние ще слагаме "уж" качествено ПДЧ, но ще слагаме хладилник за вграждане, та се чудя дали няма да се скапи бързо ПДЧ-то. Понеже тази врата ще се отваря често и ще изисква по-голямо усилие в сравнение с един обикновен шкаф, се чудя дали няма да се как да кажа като "изтръгва" плоскостта малко, по-малко.

И моля ви дайте ми някоя програма за планиране на кухни, толкова смъквах и инсталирах  и нищо не стана  Tired .

Нищо му няма на пдч-то. То затова е направено.
кичендроу не стана ли?

# 448
  • Бургас
Ужжжж последен вариант  Crazy     http://prikachi.com/images/822/3698822I.jpg
С тази картинка за гръб http://prikachi.com/images/823/3698823Y.jpg
Къртенето тече с пълна сила  Twisted Evil, а аз вече съм на предела на силите си, а още какво ме чака   ................

# 449
Да ти призная мен тази гадинка би ми поубила апетита, но е въпрос на вкус.
Иначе е свежо много Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт