Кухните - 38 тема

• 95 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Шайн, аз съм с Видима Сторм и ми е много удобен, само с тавите от фурната ми се иска да беше една идея по-висок или пък такъв с издърпване.. Но то е и защото мивката ми е доста малка и кръгла и си е неудобно за тави тъй или иначе, добре че се събират в миялната Heart Eyes Не мога да си представя да съм с подобен на този примерно в кухнята, вижда ми се невъзможно човек едно шише вода да си напълни Thinking Какво по-точно те интересува за високите?

# 61
  • Троян
Момичета да ви питам като миете  на мивката по- усилено дали влиза вода под водобранната лайсна? Сега взех да премивам чашите и гледам,че от долу се набило вода newsm78
Мисля ,че винаги влиза вода,аз също не съм от най-предпазливите и затова когато я монтираха намазаха със силикон около мивката.

# 62
Пух, благодаря  bouquet! Аз съм харесала още по-висок смесител и ме притеснява дали няма да пръска вода  bouquet.

# 63
Ние бяхме с висок смесител, но не мога да го намеря да го покажа. Пръскаше ужасно много и се наложи да го сменим с по-нисък, но издърпващ се. Мивката ни е дълбока 20 см.

Редактирам се... този беше: http://www.sintor.net/product.php?id=331

# 64
Ние бяхме с висок смесител, но не мога да го намеря да го покажа. Пръскаше ужасно много и се наложи да го сменим с по-нисък, но издърпващ се. Мивката ни е дълбока 20 см.

Редактирам се... този беше: http://www.sintor.net/product.php?id=331

Замисли ме сега....купила съм същият, но с кранчета.....ужас....  Confused

# 65
A, точно този модел съм харесала! Значи правилно ме притесни височината. Благодаря много за включването. Ще се ориентирам към по-нисък модел  bouquet.

# 66
Един съвет: гледай сбора от височината на смесителя и дълбочината на мивката. При мен смесителя е 28см, а мивката 16см и не смятам, че от по-висок смесител ще почне да пръска, но ако твоята мивка е по-дълбока, определено е по-добре да слезеш под 30см на смесителя Peace

# 67
Сега нов въпрос да задам: нагрява ли ви се гърба на кухнята, когато готвите? Днес направихме вентилацията и пуснахме да ври вода да проверим как работи и гърба стана толкова горещ, че не можеше с ръка да се пипне. Направо изпаднах в шаш да не се надуе нещо или разпука  Mr. Green

# 68
Моят не се нагрява, а котлона ми е на 3-4 см от гърба.

# 69
Мивката ми е 18 или 19 см, а смесителят е към 40 см височина. Определено ще трябва по-нисък. Добре, че изведнъж ми просветна за този проблем.
Относно нагряването - и аз го мисля доста, защото гърбът ни е стъкло Thinking.

# 70
# 71
Забравих да уточня, че печката е свободно стояща, не вградена.

# 72
  • София
Поръчах този смесител, но си стои в кутията не е монтиран още, но много исках да е с удължител

# 73
Това притеснение със смесителите и аз го имам. Сега у нас смесителя е на 29см, а коритото е дълбоко 16см. Всичко наоколо става във вода, ужасно е. Затова си мисля, до 25см да е новия смесител, а коритото ще е 20см дълбоко. Според мен зависи и какво е коритото - според материала водата различно отскача от дъното. Тънката ламарина направо изстрелва водата наобратно. Дебелата ламарина май е по- добре, а се твърди, че мрамора и гранита най- малко връщат водата.

# 74
Моя плот е на 92см височина, защото имахме проблеми с вик то и ми е перфектен. Висока съм  168см. Удобно е, не се уморяваш, не се гърбиш, абе перфектна височина.

Общи условия

Активация на акаунт