Кухните - 38 тема

• 95 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
А моят 95-97 см, висока съм 173, в момента съм с 90 и ми е нисък. Така че смело 90 см.

# 46
# 47
И момичета, виждали ли сте такъв гръб на кухня? Това плочки ли са или някаква цяла плоскост? Мисля, че е от Икеа. Много ми хареса, но в БГ сайтовете не съм попадала на подобни гърбове. И комбинацията с дървесния плот учудващо ми харесва. Не изглежда толкова натруфено, колкото бих си го представила, ако ги бях видяла по отделно.

Не е плоскост, а стъклени плочки, и в България ги има вече на доста места, но цените им не са под 100-тина лева метъра ако не се лъжа  Peace

Не съм забелязала в Икеа да предлагат плочки, само ламиниран паркет  newsm78

Моята е нещо подобно,но само,че са по-едри плочките.
http://www.prikachi.com/images.php?images/849/3602849R.jpg

# 48
  • хасково
http://bgremonti.com/img/albums/userpics/10001/normal_%CA%F3%F5% … %FF%20%282%29.JPG
Ето тази кухня ми е легнала на сърце.Знаете ли къде мога да я намеря или поръчам?

# 49
  • Варна
Ауууу, Таси, много ти е хубава кухнята. И гърбът много ми харесва. Плочки ли са, каква е цаната и фирмата.  Praynig Praynig Praynig
А за Икеа наистина съм се объркала с ЕТО ТОВА, което също много ми харесва, поне на снимка.

# 50
Плочките са 10/30,но са срязани на две и сега са 5/30.Купувани са от Мартинели.Тук в Русе в магазина го има направено така и от там видяхме.
Цена не мога да ти кажа,защото я правихме преди повече от 2г вече.

# 51
Въпрос: не искам  плот с 4 котлона, просто защото няма как да готвя 4 неща едновременно. Но тези с два искам и двата да са на една линия - защото иначе ми е трудно да готвя на този отзад. Някой да е виждал плот с два за такъв монтаж, не искам надписите да са ми на една страна, ако вземем нормален, въпреки че бих се примирила накрая. А, искам и да са по-отдалеюени котлоните един от друг, за да мога да слагам по-големи съдове.

# 52
Момичета, имам много спешен въпрос. Харесах смесител за кухнята, но е висок 40 см. за съжаление не мога да пусна линк, но става въпрос за смесителите с много издължено рамо. Опасенията ми са дали няма да пръска вода, като се ползва. Много моля, ако някой ползва такъв, да се включи, че цената им е много солена и не ми се рискува на сляпо Praynig.

# 53
JanyAp, и ние бяхме в същата чуденка, всичките двойки котлони ни се виждаха твърде приближени, пък и аз като теб не исках да са ми извъртяни странично надписите - обаче не намерихме нито един такъв, те по дизайн са правени да ти пестят място на плота и съответно са за напречен монтаж. В крайна сметка се обзаведохме с ето това - имаме достатъчно плот за "жертване" и преценихме, че ни устройва идеално с различните размери на кръговете и разстоянието между тях Peace

# 54
Здравейте
Много моля за малко помощ и мнения.
Какъв е по-удобния вариант за височина на кухненския плот-85 см, или 90 см?От фирмата упорито ме убеждават ,че 85 см. е стандартен е ще ми е добре,но аз се притеснявам да не ми е нисък и да се привеждам напред,съответно неудобен за работа.Проблема е ,че трябва да реша бързо,а нямам никаква представа.Висока съм около 167.Видях и двата варианта,но за пет минути стоене до плота въобще не мога да се ориентирам.
Не се оставяй въобще да те баламосват от фирмата. Ти ще се гърбиш, ако плотът ти е нисък.  Да не би да има стандартен ръст Simple Smile Чувала съм старо правило на занаятчии, че работният плот трябва да е на височината на пъпа.

# 55
  • Пловдив
Запис и отивам да видя, какво съм изпуснала.

# 56
Пъпа ми е на точно 1 метър, на ръст 167см, така че малко пресилено ми се струва, това да е височината на плота  Thinking Може би е просто израз. Взех да се притеснявам, да не ми е нисък плота сега...

# 57
Ей Пина гледай да оживееш до новата кухня, не се притеснявай. Голям кеф е да си домакинстваш на новичко. Аз нали още разучавам фурна, котлони, миялна #Crazy и съм леко ошашавена въпреки 20 г стаж като домакиня, но е страхотно удоволствие, така че дишай дълбоко.

# 58
Дали ще оживея до края на целия ремонт и обзавеждане - малко вероятно  Tired

# 59
Момичета, пак да попитам за високите смесители Praynig

Общи условия

Активация на акаунт