Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за кухненските ъгли?
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за кухненските ъгли?
-
Какво мислите за водоустойчивата лайстна на мивката?
Водоустойчивата лайстна на мивката е от съществено значение за предотвратяване на проникването на вода под плота. По време на по-интензивно почистване водата може да се просмуче под перваза. За да се предотврати това, монтажът трябва да бъде извършен правилно и да се използва силикон за уплътняване.
-
Какво мислите за кошчетата за боклук с отвор директно върху кухненския плот?
-
Какви са ползите от високия кухненски плот?
-
Какви са предимствата на ниския кухненски плот?
Направооо лошо ми стана. Звъннах му на меблиста и той каза, че е от парата понеже духа точно в канта и то с много голяма сила. Каза, че ще сложи нещо ламаринено там, което по принцип се слагало за газови котлони. Каза, че ще помогне. Абе казах му на мъжа плочки да сложиме, ама нали го мързи да ги реди ...

За съжаление това далеч не се отнася само за кухнята, а за всичко, че правим цял апартамент 'от-до'. Ако накрая не ме е срам от резултата - ще ви го покажа. На моменти имам чувството, че ще имаме най- скапаното жилище, с най- скапания ремонт и още по- скапано обзавеждане..., но за една голяма - голяма сума пари
, но с мъжа ми бяхме единодушни за разликата в изработката при Диалог и останалите, все пак парите са определящи. Иначе кухните в Айко, които харесваме са на една русенска фирма с много добро качество...поне мострата е ОК, а какво правят след това не е ясно...