Кухните - 38 тема

• 95 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 105

Би ли споделила за коя русенска фирма става въпрос, че скоро и аз трябва да поръчвам кухня.

Прего Grinning, много ги харесвам Peace

# 106
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 Hug

# 107

Би ли споделила за коя русенска фирма става въпрос, че скоро и аз трябва да поръчвам кухня.

Прего Grinning, много ги харесвам Peace
Точно от тия кухни ми подариха с апартамента и точно през Айко поръчана - няма такива боклуци - не знам с какво ПДЧ са изработвани, ама е толкова рехаво, че само от местене на кашоните 2 етажа и от едната до другата стая започнаха да изпадат стърготините на пресовката. Имах намерението да поръчам от тази фирма и пак през Айко за да дообогатя тази, която вече имах, защото моделите им наистина изглеждат впечатляващо, но поради високата цена реших да почакаме още малко и много се радвам за това - докато се опитвах да събера 2500,00 лв за кухнята от проекта, който ми направиха там, започнах да виждам недостатъците на тази, която имам и стоеше все още опакована.
Само да вметна, че в началото имах намерението да я използвам и съм я пазила и при качването и при местенето....да не говорим за цените на тия кухни....като видях фактурата направо ми стана зле... Мебелистът който в момента ми прави кухнята и спалнята в момента отказа да се опита да преправи шкафовете за да ги вградим в гардеробната....каза, че ще ги махна, преди изобщо да започна да ги използвам, т.к ще са се разпаднали...

# 108
С евтиното ПДЧ се получават такива работи. На нас рафтовете ще са ни ПДЧ, дано не ни сложат такова нещо  Praynig

# 109
Ето няколко снимки от нашата кухничка

Моята гордост - трапезарния шкаф, много си го харесвам

И масата, която в Троян се постараха да направят като Ореха на кухнята

И като наредихме всичко, май добре се справихме и с избора на ламината - той е Венге Габун, по светъл е от ореха и чудесно стои и се връзва и с шкафовете и с патладжанения ми диван.
Вече се отдавам на почивка, че един месец ми дойде в повечко.

# 110
mama Tin, честита кухня! Със здраве да я ползваш! Всичко ти е готово и е страхотно! Много приятни цветове, харесвам и избора на шкафове и всичко. Леко ти завиждам за трапезарния шкаф - такова нещо няма да имам аз...  Confused  Хола е продължение на тази ста ли? Щото ти видях дивана в другата тема  Simple Smile

# 111
mama Tin, честита кухня! Със здраве да я ползваш! Всичко ти е готово и е страхотно! Много приятни цветове, харесвам и избора на шкафове и всичко. Леко ти завиждам за трапезарния шкаф - такова нещо няма да имам аз...  Confused  Хола е продължение на тази ста ли? Щото ти видях дивана в другата тема  Simple Smile

Благодаря ти Пина Hug Да, продължение е. То нашето стана Кухня- трапезария-хол , че и работен кабинет Joy Панелка, какво да я правиш ooooh! криви стени, криви комини, момчетата дето монтираха кухнята направиха чудеса, за да я съберат и да изглежда така както искаме.

# 112
А, тя нашата тухла е с парви стени!   ooooh!   Joy  Права стена не съм виждала, освен ако е гипсокартон.

# 113
mama Tin, честита ти кухничка. Със здраве да си я ползваш и с удоволствие да си готвиш в нея.
Може ли да те помоля на лични да ми пуснеш фирмата, която ти прави трапезната маса. Аз искам също маса по поръчка, малка и разтегателна, но още не съм намерила кой да ми я направи, че трябва да е в същия цвят като долните шкафове на кухнята ми. Фирмата, която ми прави кухнята, каза че не може да я изработи.

# 114
Тин, прекрасна кухня Heart Eyes Поздравления за труда, заслужавало си е Hug

# 115

Точно от тия кухни ми подариха с апартамента и точно през Айко поръчана - няма такива боклуци - не знам с какво ПДЧ са изработвани, ама е толкова рехаво, че само от местене на кашоните 2 етажа и от едната до другата стая започнаха да изпадат стърготините на пресовката. Имах намерението да поръчам от тази фирма и пак през Айко за да дообогатя тази, която вече имах, защото моделите им наистина изглеждат впечатляващо, но поради високата цена реших да почакаме още малко и много се радвам за това - докато се опитвах да събера 2500,00 лв за кухнята от проекта, който ми направиха там, започнах да виждам недостатъците на тази, която имам и стоеше все още опакована.
Само да вметна, че в началото имах намерението да я използвам и съм я пазила и при качването и при местенето....да не говорим за цените на тия кухни....като видях фактурата направо ми стана зле... Мебелистът който в момента ми прави кухнята и спалнята в момента отказа да се опита да преправи шкафовете за да ги вградим в гардеробната....каза, че ще ги махна, преди изобщо да започна да ги използвам, т.к ще са се разпаднали...

Благодаря за отзивите Peace

mama Tin, прекрасна кухня. Фирмата, която я прави от кой град е? Шкафовете ПДЧ или МДФ са?

# 116
  • BG
Здравейте! Вече питах в други теми, но да си задам въпроса и тук.
Избрах си тази мивка Тека и този аспиратор Горение Имате ли отзиви?

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:06 от elmyra duff

# 117
Ива, моята кухня е и  обикновена стандартна и според мен може да я изработи всяка фирма/от ПДЧ е/, важно е после тези които я монтират да не си оставят ръцете. Иначе самата фирма е от Пазарджик, но не знам името и защото съм контактувала само с интериорната дизайнерка, която ми движеше нещата.Имаха тук там по някой пропуск, но монтажниците оправиха всичко.

# 118
Тин, наистина ти е страхотна кухнята....благородно завиждам, че сте приключили с ремонта и те поздравявам за интериора.  Hug

# 119
Значи да очакваме включване от свекърва ми и да се оглеждам за нещо ламаринено, което да ѝ се сложи зад печката. То наистина излиза гореща пара със страшна сила от там, ама си мислех, че гърба трябва да издържи  Thinking

Иначе да споделя, че всеки ден по 2-3 пъти се отчайвам и разстройвам! Все нещо ново излиза, все някой ще даде акъл, дето много ги разбира работите, и все не сме направили каквото трябва  Tired  За съжаление това далеч не се отнася само за кухнята, а за всичко, че правим цял апартамент 'от-до'. Ако накрая не ме е срам от резултата - ще ви го покажа. На моменти имам чувството, че ще имаме най- скапаното жилище, с най- скапания ремонт и още по- скапано обзавеждане..., но за една голяма - голяма сума пари  ooooh!

pina,и мене ме тормозят такива мисли, всеки ден съм и аз на тоя хал Rolling Eyes Поне не си сама Peace Laughing Laughing ако това ще те успокои де.. Wink направо не смогвам да чета във форума различните подтеми за кухни бани,всекидневни пердета щори, питай Нивиана и прочие..ама все си мисля че на финала всичко щее ок. Peace..

: mama Tin  Честита ти кухня,наистина е мн.хубава.Ще споделиш ли масата и столовете отъкде ги взехте и за какви парички? ..особено трапезните столове много ме грабнаха Peace

Общи условия

Активация на акаунт