Кухните - 38 тема

• 95 987
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
malka s4etka тъй като нямахме никакво свободно време да се занимаваме с обикаляне по магазини и избиране на мебели се доверихме на една мацка, която свърши всичко вместо нас- ние само одобрявахме избора и. Та поради тази причина не зная производителя на масата - знам само че е от Троян фирмата, столовете ни ги тапицираха с наша дамаска, същата като дивана, иначе един стол беше 112 лв, а масата е 495 лв - разтегателна 130-80. Девойката им е изпратила мостра на Орех Риберо, за да ни направят най близкия по нюанс байц. Иначе и столовете и масата са масив, но не са супер тежки. И аз много си ги харесвам.

# 121
  • Стара Загора
момичета удачно ли е да се полва тапет и калено стъкло за гърб на кухнята? newsm78
има и вариант принт стъкло,но ми идва непосилно като цена  newsm78

# 122
Има хора, дето са ползвали - понеже търсих отзиви преди време писаха. Нямало проблем, казват. Аз се отказах, минах на по- просто вариант.

# 123
Пух мерси за отговора... аз май ще се жертвам със странични надписи. Все ще намеря нещо по изчистено. Намерих един такъв котлон, но той е бъбрековиден и струва ...майка си и баща си.

А за тапета и стъклото и аз си мисля за този вариант.

# 124
  • Някъде на път....
момичета удачно ли е да се полва тапет и калено стъкло за гърб на кухнята? newsm78
А стъкло от лакобел например?
Вече има бял и черен лакобел на цветя - идеален за гръб на кухни!  Peace
Стои като 3D ефект и е много красиво.

mama Tin, много хубава кухня. Поздравления!   bouquet

mimes,  Hug За масата - ще видя какво мога да направя, ще потърся инфо!  Peace

# 125
  • Русе
Би ли споделила за коя русенска фирма става въпрос, че скоро и аз трябва да поръчвам кухня.
Прего Grinning, много ги харесвам Peace

Като цяло има много добри отзиви за тази фирма. Все пак зависи от материалите, а щом ти е подарък, може да не са вложили по-скъпи такива.

# 126
  • Стара Загора
А стъкло от лакобел например?
Вече има бял и черен лакобел на цветя - идеален за гръб на кухни!  Peace
Стои като 3D ефект и е много красиво.

mama Tin, много хубава кухня. Поздравления!   bouquet

mimes,  Hug За масата - ще видя какво мога да направя, ще потърся инфо!  Peace
моля дай повеече инфо за този лакобел,заинтригува ме Simple Smile

# 127
След 3 седмици чакане вече всичките ми шкафове са на лице. Вече подреждам посудата. В момента чакаме само плота и после ще се похваля със снимки. Всичките ми механизми се движат добре и направо не мога да им се нарадвам. Моята кухня е подпрозоречна 2.55 долни шкафове плюс ъглови големи колони още сумарно 1.50 м. Бял лак. Ще имам бял плот с бяла мивка и бяла батерия. Всичко седи и чака... сега остана епичната битка за кухненски столове... Давайте идеи къде да ходя за най-голям избор, че просто нямам време да обикалям. Също ако някой има идея за УДОБНИ дивани ще се радвам на лични съобщения, че да не спамим темичката и с това. Моето помещение е кухня, траапезария, хол, изложбена зала на хобито на мъж ми и бюро накуп в 23 квадрата. Просто тази кухня отвори помещението и сега ми се вижда просторно за сметка на предишното ни разпределение, където на 30 м2 изглеждашее сбутано и неудобно. Сега сме със стая повече и дневен тракт, който изглежда добре. Мъж ми още свиква с решението ми стените да са пепел от рози  Joy

# 128
  • sofia
Според мен тези шарени гърбове са доста кичозни (независимо каква е картинката) и много бързо ще ви омръзнат. Помислете добре, преди да сложите нещо такова. Wink

# 129
Богиня , много столове има в магазини Явор и в Мобо и Зона

# 130
# 131
Богиня , много столове има в магазини Явор и в Мобо и Зона
В събота ще се раходя да разгледам, че ми се ще да финишираме вече покупките

# 132
Би ли споделила за коя русенска фирма става въпрос, че скоро и аз трябва да поръчвам кухня.
Прего Grinning, много ги харесвам Peace

Като цяло има много добри отзиви за тази фирма. Все пак зависи от материалите, а щом ти е подарък, може да не са вложили по-скъпи такива.
Кухнята ми е подарък, защото купих апартамента който е бил предназначен за майката на инвеститора и идеята на цялата кооперация е била да е семейна и са започнали с обзавеждането и ремонта, после обаче, като видяли, че няма да се справят с парите и започнаха да се сгъстяват и продадоха 2 от 12те апартамента.  Нямам идея дали боклучавостта на кухнята е правокирана от това, че са поръчани 12 такива бройки по  размер за всеки апартамент и поръчката е била оакана, ама все пак е боклук.Тия дни като отида до апартамента, ще се постарая да наснимам и да покажа за какво иде реч - то са кофти кантове, то са наръфани плоскости, изпадащи трески, абе....не е работа

Нямам никаквото намерение да обиждам никого и  да убеждавам някого да не си купува такава кухня, просто уведомявам аз на какво попаднах и какво видях.

# 133
  • София
Момичета, моля за мнение Simple Smile
Искаме комина ни да бъде облечен със сух зид: http://www.mebel-dizain.com/index.php?menu=view-product&id=320
До комина обаче е печката. Затова се притеснявам как се почиства такъв сух зид. Има ли някоя от вас впечатление?

# 134
  • София
Да се включа по въпрос, повдигнат от Dai4eto за издут гръб от парата на фурната. Когато преди 2 години правихме кухнята и стигнахме до избор на уреди една приятелка ме посъветва да изберем комплект фурна за вграждане и котлони, с вграден отвор на плочата за излизане на парата. Те бяха правили ремонт преди нас и сподели неприятния страничен проблем от това. Когато потърсихме такъв модел имаше само един вид на AEG. Сега може да има и повече, не съм следила. Когато фурната работи, парата излиза вертикално нагоре към абсорбатора. Цялата мазнотия се обира. Това е плюса. Негатива е, че се овлажнява все пак и дъното на съседния до абсорбатора шкаф. За сега няма някакви последствия, при доста употребявана фурна. Не знам как стои въпроса с евентуален проблем на фурната или котлоните , защото са свързани. Мислихме го това с мъжа ми, но все пак избрахме този вариант. Дано скоро няма проблеми. Това давам като вариянт, за тепърва избиращи оборудване. Явно не е масово използвано, но да се знае, че го има.

Общи условия

Активация на акаунт