Бургаски мами:)

• 32 160
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
aleks_bs
Аз също от момента в който разбрах, че съм бременна и си втълпих, че ще имам момиче, но като отидохме при д-р Калчева, първите й думи бяха, че чакаме мъж Simple Smile. Малко се разочаровах, ама аз съм си виновна, че се надъхвах толкова. Отдруга страна пък количката, която съм харесала в син вариант е много по-хубава отколкото за момиченце, така че всичко се нареди. Дано накрая да няма изненади. Аз смятам да купувам дрешки в жълто, зелено и други неутрални цветове, че ако излезе момиче да сме подготвени. Иначе на една приятелка и позна пола и на двете деца Simple Smile
За д-р Нина Добрева, момичетата в темата за Дева Мария не се изказват много ласкаво за нея, и аз имам бегли наблюдения от нея, като лежах за малко в болницата. Тя минаваше на визитации, доста студен човек ми се стори.
Аз мисля да раждам нормално във Ветрен при който е на смяна.
Аз също живея в Лазур, ти за кой парк казваш, че е занемарен?

Шоколадово бонбонче на мен ми казаха, че чакам мъж Simple Smile и наистина съм качила основно на корем и гърди, а приятелите ни още преди да узнаят пола на малкия ми казваха, че ще е момче, защото съм се разхубавила и не съм качила много килца.

Vaniaa_bs добре дошла, аз влязох в 7-ми месец на 29.07 и термина ми е 26.10, твоя защо е на 07.11, не трябва ли да е на 30.10?  Thinking
Аз също се мажа с Мустела 9 месеца и досега да чукна на дърво не са ми излезли стрии, незнам дали се дължи на крема.

Ние почивните дни ги уползотворихме в лек ремонт на спалнята, да е подготвена за бебчо, че имаше някои неща за дооправяне, които ни дразнеха. Сгърчихме се доста, но се справихме. Снощи в 10 часа благополучно приключихме  newsm44.
Сега остава да започнем с покупките, но още е раничко, ще изчакаме до септември и почваме. Това ще е най-приятната част за мен  Simple Smile

Хубав ден на всички  Hug

# 106
tania_burgas моята плацента също е разположена много ниско и единственото, което ми казаха и Калчева и Мърмърова е , че няма да мога да родя нормално ако не се вдигне. Калчева няколко пъти я питах дали ще имам проблеми, дали вреди нещо на бебето, каза НЕ. Да не говорим, че Мърмърова дори ми каза, че мога да правим секс, което ми се стори странно и естествено не правим Sad Към края на август, ще ходя пак при Калчева, за да видим дали не се е вдигнала, тъй като и на мен ми каза, че може да се вдигне  newsm78
 Beauty_bs  напълно те разбирам за пола Simple Smile И аз бях така, до последно си мислех, че ще е момиче, и малко се разочаровах като ни казаха, че ще е момче Simple Smile При което приятеля ми засия, а аз няколко пъти питах Калчева дали е сигурна Simple Smile  А иначе единственото, за което съм сигурна е, че т ермина ми е на 07.11 Simple Smile, и според този калкулатор http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-bre … /menu-id-157.html съм в 27 г.с., а според една книга за бременни, която имам 7 месец е от 27 до 30 г.с.и така смятам, че днеска влизам в 7-ми месец, но пак казвам не съм много сигурна, не мога да ги оправя нещо тези седмици, месеции т.н.

# 107
  • Бургас
Добро утро!
Надявам се всички да сте добре.С нетърпение чакам и Дейзи да се включи да ни успокои, че нещата се развиват нормално.Мисля, че не е писала от 2 дни нито тук, нито във февруарската тема.
Хайде и тук да ви попитам мамите, които ще имат второ малко дете в една стая с бебето ли ще спите всички или ще отделите голямото в детска стая.Моята дъщеря е на 3 г. и 5 месеца и я е страх сама да спи, спим си в спалнята тримката.Обаче май ще се наложи да се мести в детска стая.Проблема е, че и тати ще трябва да спи при нея, пък аз не искам той да отвиква да си спи в спалнята, а малката да свиква все да спи с някого.Абе не знам как ще е, просто питам вие как ще сте.Хайде, дай Боже всичко да е наред с всички ни и да гушкаме на кой когато му дойде времето живи и здрави бебчета!

# 108
  • Бургас
Добър ден,момичета  Hug
tania_burgas , за ниската плацента не се притеснявай,още има шанс да се вдигне.Но ако все пак остане така,просто трябва да се пазиш повечко и ще се наложи да раждаш със секцио.Сигурна съм,че така или инче много се пазиш,а колкото до секциото,аз без медицински показания съм решила да раждам така.Не се тревожи излишно,бъди спокойна и всичко ще бъде наред.   bouquet

# 109
Шоколадово бонбонче, дъщеря ми спи в собствена стая от около година.
Като се роди бебчо, ще бъде първоначално при нас, а по-нататък ще ги
съберем.
Дейзи, стискам палци, всичко да е наред. Hug

# 110
Здравейте момичета,
току що се върнах от семинара, който беше в Младежкия дом за кърменето. Беше си интересно да ви кажа. а утре ще ходя пак на такава лекция, но в училището за бременни в Дева Мария.

Благодаря ви момичета, че сте ми отговорили за ниската плацента. На мен ми казаха да не вдигам тежко, да забравим за сексуалните контакти и така.

Ivka_bivka извинявай, чак сега видях че си ми писала ама в другата януарската тема,че ще бъдеш на семинара. Сещам се коя си била Simple Smile А аз бях тази която помолиха за малко да отбелязвам имента на момичетата с дългата рокля - цвят диня да кажем:)

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 14:43 от tania_burgas

# 111
  • Бургас
Таня, за какво ставаше въпрос на лекцията за кърменето?
Мами, дайте някъде да си пратим снимки, та ако не друго, то поне да се познаем ако се видим.Все пак си пишем и е добре да си представяме с кого общуваме, по-лесно е.А и да не се подминаваме ако се видим някъде.
Палома, а на 3 годиинки и половина имаше ли желание за това да бъде в детска стая, че моята мома няма такива желания от страх да спи сама Simple Smile

# 112
Идеята за снимките е добра да ви кажа. къде да си ги побликуваме обаче или може да си разменим facebook профилите ни. вижте как днес с Ивка_Бивка сме се оказали заедно на семинара, ама не сме се запознали на живо.

# 113
  • На морето!
На нас плановете ни са да ги съберем в една стая, веднага, след като свикнат едно с друго двете деца. Симеон е в своята стая от 10месечен. Идва да спи при нас, когато има "мърготевици" (гръмотевици) или е болен и кашля. Иначе си спи в леглото.Сега го подготвяме, че неговата стая вече ще е детска стая и ще сложим кошара за бебето, което засега го радва. Ще видим как ще е нататък.

# 114
Здравейте, момичета!
Хубава темичка... Та да се представя и аз.... от  Бургас съм,на 28 г., живея към момента в Меден рудник   Wink  Бременна съм 16 г.с към края вече с близначета, които нежно наричам  шушончета, разнояйчни са и засега са момче и момиче Simple Smile
Докторите, които следят бременността ми са док. Сигридов при който ходя веднъж месечно в София и док. Попов от Поморие...Доста изморителни ми идват пътуванията до София, но няма начин бременността с близнаци не е лесна и лека работа иска повече следене, почивка и т.н Преди  месец ми откриха и анемия, която лекувам с желязо съдържащи препарати, инжекции Б12 и фолиева киселина. Преди седмица пък ми се случи нещо странно, събуждам се и чувствам болка в слабините много ниско долу в дясно,все едно ми притиска нещо, болката се проявява предимно когато се движа..., поизплаших се и веднага отидох при док, прегледа ме и ми каза , че шушончетата са добре, но принципно не е хубаво да изпитвам болка, тъй като тя причинявала контракции ...изписа ми нош па и отново утрогестан, звънях и на док в София той каза ,че най -вероятно са червата или там имало някаква вена , която отивала към бъбреците, но принципно може да е от всичко, повечко почивка и така...добре де ама на мен мира не  ми дава, отидох аз на другия ден на ехограф за бъбреци ,черен дроб и т.н и там окей, остана хирургът влязох и при него да ме огледа и той за апендицит, лелееее като почно едно натискане свят ми се зави #2gunfire , та и апендицит не било, сега ми поотмина, но от време навреме не престава да напомня за себе си тази болка...
Таня , при мен едната от плацентите също е долу, това ми го каза док в София и ми каза ,че има опасност да прокървя...нищо повече не ми е казвал относно това..
За килограмите какво да ви кажа, не ми се говори, забременях 48 кг, 158 см, сега ме е страх да се кача на кантарчето, раста си и това е  Rolling Eyes
Виждам, че има и друга мама с близнаци ,ще се радвам да обменяме опит... Май стана малко дългичко , ами това е от мен засега, стискам палци за един успешен и щастлив финал накрая  Simple Smile

# 115
Добре дошла JENKA сред нас   bouquet
Това е много хубаво, че чакаш близнаци. Пожелавам ти всичко да мине леко и без проблеми.

Днес момичета, както виждате пак се събудих доста раничко, ама не ми се спеше. След малко ще се изкъпя и ще ходя до НОИ, да видя какво става с моите болнични. В болнични съм от 08.06., а до момента нямам никакви парички newsm78, че да видим какво става. А след обед ще ходя на лекцията в Дева Мария от 14.00 часа.

Това са поне моите планове за деня. Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 116
  • Бургас
Добре дошла JENKA сред нас   bouquet
Това е много хубаво, че чакаш близнаци. Пожелавам ти всичко да мине леко и без проблеми.

Днес момичета, както виждате пак се събудих доста раничко, ама не ми се спеше. След малко ще се изкъпя и ще ходя до НОИ, да видя какво става с моите болнични. В болнични съм от 08.06., а до момента нямам никакви парички newsm78, че да видим какво става. А след обед ще ходя на лекцията в Дева Мария от 14.00 часа.

Това са поне моите планове за деня. Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

Добро утро и от мен Simple Smile

Таня, ако все още не си, извади си ПИК код от НОИ- така лесно ще проверяваш, каква е причината за забавянето на болничните  Peace Аз съм в болнични от самото начало, и в голямо чудене падаше- кое са ми превели, кое не са. Направо се родих, като си го извадих- сега всичко си проверявам от компа.
А за кафето- с най-голямо удоволствие. Само че, в момента сме в ремонт и сме командировани при майка ми. Като се приберем към Славейков може да се видим на по кафенце  Peace

JENKA, добре дошла ! Стимулирана ли ти е бременността, че ходиш при Сигридов или просто към него се насочи ? При мен няма стимулация, нямаме и генетично близнаци в рода- ние поставяме началото  Laughing Иначе и при мен са разнояйчни, с отделни околоплодни мехури и отделни плаценти- идеалния вариант за износване, както казват всички лекари, само късмет да има  Praynig
Килограмите са ми болна тема- досега съм качила сигурно 15 /няма ми го кантарчето да се претегля/. Хубавото е че качвам предимно на корем и малко на дупе и крака. От гърдите нагоре почти нямам промяна. Но корема ми вече е огромен- предната бременност беше такъв в 8-я месец. Направо не знам как ще съм в 9-я сега  ooooh!

Лек ден от мен  Hug

# 117
Beauty_bs аз живея на улица Копривщица , до една малка бензиностанция.Паркчето , за което говоря се намира между Копривщица и 5-то РПУ.Много е занемарено , няма люлки , не е окосена тревата , пейките са много зле.И в него не съм видяла досега да се събират майки с дичица.Но имаме резервен вариант - МОРСКАТА.А ти в коя част на Лазур си?И каква детска количка си си харесала?И аз вече съм хвърлила око на една и май тя ще е Grinning Радвам се , че се събираме все повече мами Hug

# 118
  • Бургас
Здравейте , мацки!Аз вчера си записах час за ЖК чак другия петък и едва ще издържа дотогава да не се гледаме на ехо, много време стана.Знаете ли някой на частно, който приема след 17 часа, защото мъжа ми тогава се връща, та да взема да отида и до колко часа работи?
Женка, и ти си ли си с близнаци, супер Simple SmileАми щом се налага да ходиш и на двете места за проследяване, ходи си за твое успокоение.
Таня, ако си изкараш такъв код, сподели след това процедурата как е.Simple Smile Дано да няма нищо объркано в болничния ти, че след това е едно чакане.. и да си получиш скоро паричките.
Все още чакаме Дейзи да се отчете, но я няма.Дай Боже всичко да е наред!
Чакам  още малко да ми стане по-добре, та да си организираме срещичка.А и да минат малко жегите.

# 119
JENKA  welcome
aleks_bs аз съм на Перущица  Simple Smile, ние сме съвсем близо, може и да се знаем по физиономия.
Сещам се за кой парк говориш, наистина е занемарен, морската градина е по-добрия вариант, особено сега като я ремонтираха е идеална за майки.
Ние сме се спряли на количка Хаук  Аполо. А ти?
Шоколадово бонбонче д-р Георгиев работи след 5 часа. Кабинета му е на ул. Места има табела с името му на много лесно място е. Ако те интересува ще обясня по-точно, имам му и номера.
Таня сподели за кода, ще е интересно за всички.
За срещата и аз съм за  Peace

Общи условия

Активация на акаунт