Аз също от момента в който разбрах, че съм бременна и си втълпих, че ще имам момиче, но като отидохме при д-р Калчева, първите й думи бяха, че чакаме мъж
. Малко се разочаровах, ама аз съм си виновна, че се надъхвах толкова. Отдруга страна пък количката, която съм харесала в син вариант е много по-хубава отколкото за момиченце, така че всичко се нареди. Дано накрая да няма изненади. Аз смятам да купувам дрешки в жълто, зелено и други неутрални цветове, че ако излезе момиче да сме подготвени. Иначе на една приятелка и позна пола и на двете деца 
За д-р Нина Добрева, момичетата в темата за Дева Мария не се изказват много ласкаво за нея, и аз имам бегли наблюдения от нея, като лежах за малко в болницата. Тя минаваше на визитации, доста студен човек ми се стори.
Аз мисля да раждам нормално във Ветрен при който е на смяна.
Аз също живея в Лазур, ти за кой парк казваш, че е занемарен?
Шоколадово бонбонче на мен ми казаха, че чакам мъж
и наистина съм качила основно на корем и гърди, а приятелите ни още преди да узнаят пола на малкия ми казваха, че ще е момче, защото съм се разхубавила и не съм качила много килца. Vaniaa_bs добре дошла, аз влязох в 7-ми месец на 29.07 и термина ми е 26.10, твоя защо е на 07.11, не трябва ли да е на 30.10?

Аз също се мажа с Мустела 9 месеца и досега да чукна на дърво не са ми излезли стрии, незнам дали се дължи на крема.
Ние почивните дни ги уползотворихме в лек ремонт на спалнята, да е подготвена за бебчо, че имаше някои неща за дооправяне, които ни дразнеха. Сгърчихме се доста, но се справихме. Снощи в 10 часа благополучно приключихме
.Сега остава да започнем с покупките, но още е раничко, ще изчакаме до септември и почваме. Това ще е най-приятната част за мен

Хубав ден на всички
Към края на август, ще ходя пак при Калчева, за да видим дали не се е вдигнала, тъй като и на мен ми каза, че може да се вдигне 
Бременна съм 16 г.с към края вече с близначета, които нежно наричам шушончета, разнояйчни са и засега са момче и момиче
, та и апендицит не било, сега ми поотмина, но от време навреме не престава да напомня за себе си тази болка...
Аз съм в болнични от самото начало, и в голямо чудене падаше- кое са ми превели, кое не са. Направо се родих, като си го извадих- сега всичко си проверявам от компа.

Радвам се , че се събираме все повече мами