Здравей GJK, браво че ще имаш близначета момиченца. Дано всичко е наред и мине леко и нормално. И аз съм от Славейков, ако имаш време можем да се запознаем на по кафенце.
Аз се казвам Александра и съм на 22 години от Лазур и Славейков.В момента съм в 31 г.с.На ЖК ходя при доктор Гавазова в 4-та поликлиника.Аз на ФМ ходих при доктор Калчева.А това,което прочетох преди няколко мниния за доктор Георгиев не е вярно!Не претупва бременните.На ехографа щом види, че всичко е наред затова те вика през месец и половина.Иначе може да те вика и на 2 седмици само и само да ти вземе парите , но той не е такъв и ми каза да си пазя парите , защото после ще ми трябвали за изследвания.Когато съм му задавала въпроси винаги обяснява подробно и изчерпателно.Друг е въпроса , ако не сте го питали нищо конкретно!Когато ходихме на преглед с мъжа ми при него , му обясни всичко което се вижда на ехографаза бебето.А и за секцио в ДЕВАТА той е най-добрия с над 30 години стаж.Не искам да нападам никой това е лично мое мнение.И се надявам към темичката да се включат още бургаски мами
. За д-р Георгиев съм на същото мнение като теб, аз ходя и при него и никога не ме е претупвал, винаги обяснява подробно всичко, показва на мъжа ми кое какво е на ехографа, винаги пита дали имаме въпроси и отговаря подробно на тях. Мен също ме вика през големи интервали от време, но това е така, защото всичко е наред с мъника.
. Ти си доста по-напред, вече си в 31 г.с.. и дано всичко да е наред.Само не разбрах как така си от Лазур и Славейков
ФМ си записах в Дева Мария при д-р Хубчев, от който аз съм много доволна.
Аз отначало исках при доктор НИНА ДОБРЕВА , а ако е секцио ГЕОРГИЕВ.... но в крайна сметка се отказах от Девата , защото ми казаха секцио и трябва да приготвя 1000 лева.Ама като знам колко неща мога да купя на бебка за тези пари и се отказах.И сега последно съм решила в Сливен.Имам 5 близки , които родиха там и са много доволни , дано и аз да остана.А ти решила ли си при кой и как ще раждаш?
Еми живея в Лазур , но родителите ми са в Славейков - там съм израстнала.Аз от 3-ти месец съм в болнични и по-честичко през деня докато го няма мъжа ми съм в Славейков 

Благодаря дано всичко е наред.Лятото е много трудно за бременните - в тези жеги... и ние днес бяхме на разходка в морската.На мен ми казаха , че ще е момче.Качила съм само на корем и съвсем леко на дупе и крачета.Аз бях много слаба преди да забременея - 46 кг а сега съм 59 кг.Но е само на корем.Сестра ми , която има две момичета и при двете качи по около 23 кг и навсякъде по тялото.Може би има значение какъв е пола на бебето и наддаването на кг.
.
. Колкото и да се стараех да не купувам розови неща , все пак не успях да устоя и имам някои,та ще е интересно ако се роди момче.Но да ни е живо и здраво,а това са бели кахъри.
26 г.с. съм, Калчева каза, че ще е мъж
На консултация ходя и аз при Мърмърова. Термина ми е за 7 ноември.
утре влизам в 7-ия месец и съм качила 6 кг досега, като цяло само на корем раста, и гърдите ми не изостават
Вече даже и стрии имам, макар че се мажа с един крем на Мустела, който бил МНОГО ефикасен, ама може и да не ми е виновен крема , вече съм с 2 размера по голям сутиен и като се замисля едва ли нещо можеше да ме спаси, но както и да е, ще го преживея

Мамчета много ме радва факта, че все пак успяваме да се събираме тук.хайдеееееее чакаме и другите мамчета

Препоръчани теми