Менима - добре дошла сред нас. Радвам се, че вече три мами се оказвате близо една до друга. Ама и ние можем да идваме с вас.

Ще се радвам да и в нашия парк да се разходим, в морсаката или където решим. Аз мисля, че писах, че този път ЖК ми води д-р Мърмърова ( много съм доволна от нея) и от време на време ходя и при д-р Хубчев ( например тази събота съм при него, защото той е наясно също с моя случай отпреди) 
И хубавото е,че не сме в последните месеци на бременността ни,е тогава е трудно се понася топлото време.Братовчед ми е роден август в северозападна България и тогава е било 46градуса,а в стаята малко по-малко.
. Да права си, че може би не ми се спи много, защото няма какво да ме измори през деня - нали съм в болничен, по определени причини. Напълно си права, че сме късметлийки, че сега сме в малките месеци, а в по-големите месеци ще е по - хладно. Лека работа Дейзи и на другите мами. 
и утре - почивка за работещите.
Обаче при мен пикливия период е перманентен.

)) /ако не съм станала бомбалея 100 кила/:) .
От Миринчев нямам оплаквания- доста обстойни прегледи, всеки път ме гледа на ехограф без допълнително заплащане и ми е пуснал всички изследвания до момента. Направих 2 ФМ в Марковс, БХС не съм правила- не се прави при близнаци. 3-та ФМ също няма да правя, по препоръка на Марков.