Бургаски мами:)

• 32 158
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Дейзи - дръж се мила, какво става с теб. Почивай си повече и се пази. Да ти кажа, ако имаш проблеми на работа по-добре излез в болничен. Именно за това и аз съм в болничен. сега трябва да мислиш за бебето

Менима - добре дошла сред нас. Радвам се, че вече три мами се оказвате близо една до друга. Ама и ние можем да идваме с вас.Simple Smile

# 76
Таня,Илиянче,благодаря ви.Ще се оправят нещата,просто много емоции ми се събраха за кратко време,но нищо фатално не се се случило. Peace
Бонбонче,аз ти отговорих в другата тема,но АГ ти трябва с първите изследвания за кръв и урина да ти пусне и за кръвна група.Пропуск е ако не го е направил.Аз си знам и си пазя картончето с кръвната група от миналата бременност но АГ ми пусна пак. Peace

# 77
Добре дошла на Menina.Супер е, че ще се съберем отбор наблизо, разбира се че таня от Славейков е в отбора, дори парка там е по предпочитан мисля от майките. Ще се радвам новите мами да споделите при кого ходите на ЖК? Все още имам време да избирам.

# 78
Ния благодаря ти , че ме приемаш в отбора Grinning Ще се радвам да и в нашия парк да се разходим, в морсаката или където решим. Аз мисля, че писах, че този път ЖК ми води д-р Мърмърова ( много съм доволна от нея) и от време на време ходя и при д-р Хубчев ( например тази събота съм при него, защото той е наясно също с моя случай отпреди)

# 79
добро утро мами Simple Smile
Как сте днес? Аз снощи ме гони едно безсъние. В три часа като се събудих и не можах да заспя. Затова тази сутрин като лудите станах и в 7.30 часа се разходих в паркчето ни в Славейков. Беше много прохладно и приятно. Но сега вече се прибрах, че май ще започнат пак жегите. Купих си чушлета, че снощи като не ми се спеше си мислих за пържени чушки хахахаха луда работа нали? Joy

# 80
Привет и от мен. И аз така събудих се в 4 часа и до 6ч. не можах да заспя, унесла съм се и алармата звънна, много готино:))))), снощи и ние бяхме на чушки, но аз ги правя пълнени и печени. Наистина се очертава горещ ден, а за съжаление ще имам излизане по задачи, като се сетя първия път по това време вече си бях в болничен голямо спокойствие беше, а сега уви не ми е удобно пак толкова скоро отново продължителен болничен и после майчинство, гледам да поработя докогато мога.

# 81
Добро утро,момичета. Laughing
При мен нервите преминаха и след недоспиването от притеснение снощи си легнах рано и днес едва станах за работа.Хубавото е,че вече не съм такава пикла и сънят ми е непрекъснат.
Иначе с първата бременност не работех,съответно нямаше и от какво да се изморявам,а и не се налагаше да съобразявам кога трябва да си легна,че да стана навреме и затова будувах по нощите и си поспивах до по-късно/късно за мен е 9-10ч/.
Аз много добре понасям топлото време,защото съм зиморничава.За мен времето е приятно топло и далеч от горещо/помня преди няколко години истински горещо време с температури42-43градуса,но хората забравят и се оплакват от сегашните температури/.Хора,ние имаме късмет,че бременеем тук на морето,където има разхлада.Знаете ли какво е в някои градове сега? ooooh!И хубавото е,че не сме в последните месеци на бременността ни,е тогава е трудно се понася топлото време.Братовчед ми е роден август в северозападна България и тогава е било 46градуса,а в стаята малко по-малко. Shocked
Приятен ден ви желая. Peace

# 82
Дейзи, радвам се че си по-добре вече. Усмихвай се сега и се радвай на коремчето  Grinning. Да права си, че може би не ми се спи много, защото няма какво да ме измори през деня - нали съм в болничен, по определени причини. Напълно си права, че сме късметлийки, че сега сме в малките месеци, а в по-големите месеци ще е по - хладно. Лека работа Дейзи и на другите мами.

# 83
Добро утро! Радвам се, че всички сте добре, въпреки жегите навън, но както е написала Дейзи тук на морето сме си добре, да му мислят във вътрешността на страната, където не полъхва.
На мен в офиса ми е добре, по цял ден си стоя вътре на хладничко, климатиците работят, шефа не ме изпраща навън както преди. Слава богу нямам и никакви неразположения от началото на бременността досега, дано да е така до края. Все още не ми тежи коремчето, върша си всички дейности нормално. Иначе това с недоспиването ми се е случвало няколко пъти в началните месеци, но отминава бързо. Много е неприятно цяла нощ да се въртиш като пумпал, и сутринат тъкмо като си заспал най-сладко звъни алармата  censored
Но да не забравяме, че е петък  smile3558 и утре - почивка за работещите.
Приятен ден на всички  Hug

# 84
  • Бургас
Добър ден!Аз чаках наякой да се разпише, за да го направя и аз, че да не натрапвам по 3-4 мнения на ден /така се пълни бързо темата/.
Дейзи, само така, един ден сме добре друг ден-зле, така ще да е.
Наистина още отсега се оплакваме от жеги, пък май августовските бяха доста по-изтощителни.Аз съм от хората, които не понасят жегите и не издържам да съм на топло физически.Става ми лошо, отпуснато, прималява ми и това е и без да съм бременна, а сега е още по-зле, затова и не излизам никъде.Ама живот и здраве и това ще мине, само бебче да е живо и здраво и да я избутаме така до януари.
Аз също не мога да спя вечер, ставам често до тоалетна и след това се въртя много, ама и коремче ми тежи, та затова ми е все некомфортно и не мога да си улуча удобната поза. Simple Smile Обаче при мен пикливия период е перманентен.
Желая лек и спокоен ден на всички мами и бебчета Simple Smile

# 85
добро утро майчета  bouquet
Пожелавам приятни почивни дни на работещите мами. Днес след обед ще ходя да се срещнем с бебчо. Дано да е добре, само това се моля. После ще ви пиша и какво е станало.

Слънчев ден на всички Laughing

# 86
tania_burgas, всичко ще бъде наред. Peace

# 87
tania_burgas стискам палци, ще очакваме да се похвалиш с добри новини.

# 88
  • Бургас
А добър ден и от мен!
Най-сетне ни дойде водата, много мразя да нямаме вода Simple Smile
Тане, хайде, стискаме палци за прегледа и всичко да е наред с бебчето, ще чакаме да се отчетеш
Моята дъщеричка и тати заминаха на плажа, пък аз все вкъщи, ама щом е за бебе, си заслужава всичко.Гаденето и отмалялостта са ми все същите, следобед се засилват все повече и повече, предполагам и жегата допринася за зазляване на положението.Обаче нали съм упорито куче си търпя и се моля Бог да ми дава сили и бебче да е живо и здраво, пък догодина мама ще ходи с 2 деца на плажа Simple Smile)) /ако не съм станала бомбалея 100 кила/:) .
Лек и прохладен на всички ви!

# 89
  • Бургас
Сеге откривам темичката и бързам да се запиша Simple Smile

Очаквам близнаци- момиченца. Термина ми е 10.12., но най-вероятно ще родя Ноември. Бременноста ми води Миринчев, като ходя на частно при Георгиев, но от него не съм доволна- доста ме претупва на прегледите и ме вика през месец и половина  ooooh! От Миринчев нямам оплаквания- доста обстойни прегледи, всеки път ме гледа на ехограф без допълнително заплащане и ми е пуснал всички изследвания до момента. Направих 2 ФМ в Марковс, БХС не съм правила- не се прави при близнаци. 3-та ФМ също няма да правя, по препоръка на Марков.
От кой съм доволна и от кой не- ще кажа след като родя, живот и здраве  Laughing

Иначе съм от Славейков и имам по-голямо момченце.

Общи условия

Активация на акаунт