Бургаски мами:)

• 32 139
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
NIA.M чувала съм все хубави отзиви специално за секцио за д-р Георгиев, той работи в Девата и прави само операции. Аз в началото ходех при него и съм доволна. Иначе са добри мненията и за д-р Бояджиев, мога да ти препоръчам и моя доктор Люцканов. Всички работят там, дано съм ти помогнала поне малко.   bouquet

# 61
Да и аз съм чувала добри неща за Георгиев и Бояджив, които наистина рабоят в Дева Мария. Аз просто ми се иска пак да ме оперира Хубчев, защото предния път той си свърши много добре работа и съм много доволна от него. Просто той си знае как ми е правил първата операция, само се моля дано да може да дойде тогава в Бургас, ама ще видим:)

# 62
Доколкото знам д-р Бояджиев е работил дълги години само на кабинет,и едва сега има стаж във операционна, затова едва ли бих го избрала, за Георгиев съм мислила че е добър вариант, чувала съм че поема секции главно на негови пациентки,т.е. които по време на бременността ходят в кабинета му, но така или иначе нищо не ми пречи да проведа разговор с него като му дойде времето ако се съгласи той да води секциото.
Благодаря ви момичета, всички сте много мили. Истината е че съм много наплашена, никога не съм вярвала на тукашните гинеколози, затова и отидох да раждам във Варна, макар Девата вече да беше отворена. Та сега който и да избера ще е защото трябва все пак да има някой, дори ако не беше зимно време може би и в София щях да отида да родя, но уви края на януари няма да е никак подходящо, та ще се запи при някой ,а важните прегледи ще ги мина във София, и разбира се Господ да ни пази и всичко да наред докрая.

# 63
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Ние днес бяхме до Несебър на разходчица, то там си е за издържливи мами, дето нищо им няма, не за такива дето не могат да ходят по слънцето Simple Smile Иначе беше добре разходката, с изключение на огромната блъсканица в стария град.
Ивка, Палома, Психолог съм в Дома за възрастни хора, а иначе институцията си ни е социална и се запознавам и със социалната работа, доколкото е нужно. Simple Smile
Ивка, аз мисля, че говориш за Анелия, която работи като социален работник в Червения кръст, тя е племенница на моята шефка от Дома. Simple Smile))
Палома, ти къде си социален работник?
Аз миналата година щях да ходя да кандидатствам за соц.р., но предния ден на интервюто ме налегна варицела и дотам бях.Преди това ходих на интервю и за психолог в Девата, но Семир си търси специалист на разположение 24 часа, т.е. без ангажимент към дете.
И накрая започнах в Дома за стари хора "Цвета и Анка Върбанови".
А заплатите ниски ли са ви като социални работници, ако не е тайна разбира се?Малко се поувлякох в соациална тематика, ама да се опознаем щом сме в една сфера на дейност.
На всички мами и бебчета желая лек и спокоен ден!  Hug

# 64
Бонбонче, за съжаление само по образование съм соц. работник, не по професия. Whistling

# 65
добро утро, момичета   bouquet

Наистина вече в 4-ти месец се чувствам много по-добре, макар че вечер както ви писах по-рано коремчето ми става по-твърдичко и се надявам да не е проблем това. Неприятно ми е вечер да ви кажа в устната кухина. По няколко пъти сигурно на вечер си мия зъбите. Защо ли - ами венците ми кървят и от тази кръв в устата ми е доста неприятно и на гърлото се събира една топка. Ох вие имате ли накива кървящи венци ли незнам какво точно е.

КРИС72 се загуби някъде? newsm78

Хубав ден на всички Hug

# 66
Добро утро,момичета. Laughing
Танче,и аз имам проблемни венци.Имам доста напреднал за годините ми парандонтит.В момента и моите зъби кървят.Посещавам редовно зъболекарят си,предстои да ми почистят зъбен камък.Трябва редовно да се посещава зъболекар,защото според бившия ми зъболекар понеже съм бременна не можело да ми обработва зъбите,в резултат на което при предишната ми бременност в последния триместър изживях огромна всекидневна болка и в крайна сметка загубих зъб,а оттам и куп проблеми си отворих.Купи си специална паста и си чисти  венците с конец/нещо много важно и така непопулярно у нас/.
Приятен ден от мен. Peace

# 67
Наистина вече в 4-ти месец се чувствам много по-добре, макар че вечер както ви писах по-рано коремчето ми става по-твърдичко и се надявам да не е проблем това. Неприятно ми е вечер да ви кажа в устната кухина. По няколко пъти сигурно на вечер си мия зъбите. Защо ли - ами венците ми кървят и от тази кръв в устата ми е доста неприятно и на гърлото се събира една топка. Ох вие имате ли накива кървящи венци ли незнам какво точно е.
Добро утро! Таня, според мен се консултирай с доктора си за тези втвърдявания на коремчето, защото може да са контракции. Знам че изписват магнезий за тях.
За венците не мога да кажа нищо, понеже не съм имала проблем с тях.
Хубав ден!   bouquet

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 11:07 от Beauty_bs

# 68
Аз предния месец споделих с лекарката, че ми се струва че коремчето ми вечер е по-твърдичко, а тя ми каза че това не може да бъдат контракции в толкова ранен месец. Най-вероятно това били коремните ми мускули. Иначе в момента пия витамини за бременни, в които има магнезий.

# 69
добро утро мами:)
Къде се загубихте да не сте по почивки. Ние тази година няма да можем да отидем никъде. Преднага година обиколихме доста места. Бяхме основно в Трявна, но всеки ден обикаляхме из околните места, после и на бачковския манастир:) Ох беше много хубаво. Ами следващия път се надявам почивката да си я направим с порасналото бебче:)

# 70
Ние имаме резервация за една къща за гости в Априлци след 10 дни,но не знам дали ще успеем да отидем.Аз тези дни от натрупаното напрежение в работа и във фемилито получих болки в корема и от два дни не съм спала добре.Отпада ми и пътуването до София за ФМ,така че ако някой иска час при доц.Томова на 04.08 да свирка.
Пожелавам ви приятен ден. Peace

# 71
Ей deyzi какво става с теб, защо така? Надявам се, че не е сериозно. Ходи ли на лекар? Наистина жалко, че ти отпада прегледа в София.

# 72
  • На морето!
Здравейте, аз чак сега откривам тази тема и бързам да се разпиша.  Hug
Ще се опитам да наваксам тези дни.
За почивки говорите- аз планирам посещение на Белоградчишките скали през септември с детето и СПА уикенд в Девин без дете. Сигурно след това ще отидем още веднъж някъде и после чак на пролет ще можем да пътуваме- живот и здраве с 2 деца.
Таня, за кървенето на венците ползвам Парадонтакс и ми помага. Трудно е в началото докато свикна с вкуса, но след седмица вече е ок, а положението с венците се е подобрило значително.
Палома негра, Ниа М, аз също съм в този район. Ставаме 3 за разходки.
Когато синът ми беше съвсем малък, около 40 дни се запознах с няколко майки, които имаха бебета на същата възраст. "Срещнахме" се тук, в бг-мамма и заедно изкарахме майчинството си. Към днешна дата са ми много, много близки приятелки и оценявам високо всички прекрасни моменти, които сме имали заедно и, благодарение на които, имах незабравимо приятно майчинство.
Дейзи, почивай си на хладно и се оправяй бързо   bouquet

# 73
Ей deyzi какво става с теб, защо така? Надявам се, че не е сериозно. Ходи ли на лекар? Наистина жалко, че ти отпада прегледа в София.
Ния,от всякъде неприятности,ама едно след друго.И така. ConfusedТрябва ми спокойствие и ще се оправя,ама няма кой да поеме моята тежест.
Менина,благодаря ти.  bouquet
Ако позволиш да се включа по въпроса за Белограчишките скали.Аз съм родом от този край и едното ми село е на няколко километра оттам.Преди две години отидохме със детето до там и направо ми се развали удоволствие от страх детето да не падне.Хич не е обезопасено и при хлъзгаво време си е опасно.Иначе е много въздействащо и силно препоръчвам. Peace

# 74
  • Бургас
Добро утро, бургаски сладурки!
Дейзи, на моя мъж сестрата са на Априлци в момента в Къща за гости с още 2 семейства и децата.Като се върнат, ще чакам отзиви та живот и здраве занапред и ние да ходим по този край.
А на теб желая в скоро време да влезеш в релси и да се върнеш към що-годе нормален ритъм на живот. Simple Smile
Мами, кажете къде мога да си пусна кръв за установяване на кръвната група, че съм забравила с първата бременност.Само някъде до болницата ли в лаборатория или може и другаде и заплащането си беше за моя сметка, нали?

Общи условия

Активация на акаунт