Бургаски мами:)

• 32 521
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
аз не си спомням в моето изследване за БХС да е пишело някъде какъв е полът(но доки вече ми го беше казъл Laughing).Но в крайна сметка полът не е важен,важно е бебчето да е добре Peace
 Танче,щом не си получила парички за юни още да не би да има някакъв проблем в самия болничен?Не са ли ти пратили писмо?Защото с моите първи 2 болнични беше така,но ми бяха пратили писмо ,че имам отказ newsm78,после ми  ги изплатиха на един път,но след три месеца #2gunfire

# 481
Добро утро майчета   bouquet

bambenceto83 - нямам проблем с болничния. Всички служители във фирмата в момента имат проблем с работодателя т.е. не плащат заплати и съответно се бавят осигуровките. Осигуровката ми за Юни месец си представи са ми я внесли август. Разпитах в НОИ , НАП и Инспекцията по труда. Казаха ми, че единстеното което мога да направя е да подам жалби и те да им направят проверки, защото така ще ми объркат майчинството. Абе луда работа

January - май още имаш гости:) - усеща се липсата ти.

newsm78 момичета какво си планувате да правите днес.

Засега това е от мен:)

# 482
  • Бургас
Добро утро, момичета  Hug

Някой знае ли, къде е магазина на Premaman ? В сайта им пише на 2-я етаж на МОЛа, но преди 1 седмица не го намерих там  Thinking
Или ако се сещате, къде другаде би могло да има колани на бременни. При мен положението с корема вече е сериозно и е крайно време, да си взема  Simple Smile

# 483
Здравей GJK,

Да този магазин мисля, че е на наистина на втория етаж на мола до входа от към горния паркинг, ако не се лъжа. И аз чета тука за тези колани. Можеш ли да ни кажеш по подробно какво представляват и за какво точно ще ти служи newsm78 - извинявам се ако въпроса ми е тъп, но не съм ползвала такъв.

# 484
  • Бургас
Има няколко видя колани, и основната им функция е да придържат корема и кръста. Аз мисля да си взема нещо от този вид:

А на 2-я етаж до входа е Mothercare, ако не се лъжа  Thinking

# 485
Като си го купиш да ни кажеш дали е добре с него и каква му е цената Simple Smile

# 486
  • Бургас
Като си го купиш да ни кажеш дали е добре с него и каква му е цената Simple Smile

Цената, поне в София, беше около 20лв. Но като ходих преди месец, ми беше още рано за колан и не ми се искаше да вземам наслуки, произволен размер. А сега се чудя тук, откъде да си намеря  Whistling
Иначе предполагам, че ще е добре, защото поддържа корема и кръста- а  на мен там са ми болните места Simple Smile
С първата бременност, даже не съм си помисляла за такива джаджи, но вече годинките си казват думата Simple Smile

# 487
Добро утро мами!Аз днес ще си остана вкъщи,но това не означава,че ще си мързелувам!Ще трябва да си поизчистя малко къщичката,пък да ходя да платя тока,после да направя нещо по-така за вечеря,че свекърва ми ще ни идва на гости,че в неделя отлита.А мъжа ми като се върне от работа ще донесе корнишони за буркани и в градинката има доста назрели домати,трябва да си ги изваря за лютеничка,така че на мен днес изобщо няма да ми е скучно Naughty.
Банбенце,аз съм абсолютно съгласна с теб,че пола няма никакво значение,ще си го обичам каквото и да е Hug,просто хората около мен ме побъркват с този резонен въпрос-,,-а разбрахте ли вече пола?,,-Какво ще е бебето,,?или на кого ще го кръстите?-Това според мен са много тъпи въпроси.Много рядко някой да ме запита-Вие с бебето как сте?Или то как е?Рита ли?ето това са доста по-значителните неща според мен,ама...
Леле аз за добро утро май доста се разфилосовствах,а имах работа....
Къде се изгуби Влади...?
Лек  и усмихнат ден Ви желая!

# 488
Ивка доста работа си запланувала за днес. Внимавай да не се преумориш. По кротко го карай. Какво ще сготвиш за свекървата - сигурно нещо вкусно нали Simple Smile. А за Влади надявам се че е добре, просто в момента беше писала че ще има гости.

# 489
  • Бургас
Здравейте и от мен Simple Smile
От няколко седмици ви чета, но ме е страх да се запиша. При мен все още нищо не е сигурно, едва в 3-та седмица съм. Ходих на преглед при Люцканов в Дева Мария. По принцип в края на миналата годината той ми прави гинекологична операция заедно с Дорийска и нямах проблеми, хем беше по спешност и нямах представа в чии ръце попадам. В крайна сметка си загубих единия яйчник и тръба, но ето, че по-малко от година след това съм бременна. Все още не смея да се зарадвам, а и след прегледа Люцканов не ми даде кой знае каква надежда, въпреки че се видя плоден сак. Чудя се дали на всички казват така или е видял нещо притеснително?!
Иначе вече правих изчисления с калкулатора за термина, пада ми се 19 април:) За мен април е любим месец, защото аз самата съм родена на 6-ти. Ако всичко е наред, ще имам най-прекрасния подарък за рождения си ден Simple Smile
И да не забравя да се представя: На 27 съм, живея в "Славейков".
Пожелавам ви на всички лека бременност и здрави и щастливи бебчовци!

ПП: Трябва да си избрера лекар до Здравна каса и ми препоръчаха Габровска. Случайно да има някое момиче при нея? Ще се радвам да изкаже отзиви.

# 490
  • Бургас
Здравейте, сладурани!
Как сте с бебенцата?
Ивка, и аз чакам пратка домати и пипер от майка /пратка в колет, че нашите изгоряха/ и ще правя миш-маш в буркани, който след това ми е много лесен за приготвяне.Само му прибавям яйцата и сиренцето и е готов за консумация.
А за любопитковците и въпросите от рода на това "разбрахте ли вече какво ще е", просто полудявам като го чуя.И не знам дали ще ми вярвате, но аз не искам да знам какъв е пола на бебчето, защото наистина няма да повярвам на 100%, че е истина.Има доста излъгани около мен, така че да с енастройваме на една вълна, а да излезе друго...Simple Smile))
Надявам се всички да сте добре, аз си мирувам с малката вкъщи:)
Персона грата, след някоя друга седмичка иди при друг лекар, за да видим той какво ще каже.Аз също съм при Люцканов на ЖК.Може да ти е казал така, защото си още много в началото, лекарите казват, че установяват бременност и по картон в и след 9 седмица, преди това много-много не има се иска явно.Ти си трйкай и се пази засега и щом се е видял плоден сак, значи процеса е започнал.Сега остава да се помолим на Бог всичко всичко да се развие както трябва и да те посрещнем с добре дошла в редиците на бременните мами!  Hug

# 491
Persona grata,добре дошла и лека бременност. :peaceДано и ти през любимия април се радваш на рожба. Peace:За Габровска нямам преки впечатления.
Аз изпратих сестричката,племенниците и мъжете към Варна откъдето сестра ми ще летят за Мюнхен.Пък дано мъжете ми се завърнат с приятни преживяния в морската ни столица.Отдавна се каним да заведем детето в делфинариума.Чака ме чистене и пране за най-малко два дни.А къщата е така празна без племенничетата ми. Cry
Кога ще си спретнем срещичка?Ако някой иска да се сприятелим във Фейса на лични ще изпратя име да ме открие.
Приятен ден,момичета. Hug

# 492
Persona grata - добре дошла сред нас:)Simple SmileSimple Smile. И аз съм от Славейков:)Simple SmileSimple Smile Искам да ти кажа да не се притесняваш, а да си мислиш само хубави неща. Много често при рано установяване на бременност се вижда само плоден сак. Горе главата и стискам палци всичко да е наред.

Дейзи - да няма да е лошо да си направим срещичка, защо не. За това трябва да се разберем в кой ден, кога и къде е удобно на повечето от нас нали:) А някой щеше да прави обща страница във Фейсбука - дали се е случило:)

# 493
  • Бургас
Благодаря ви за куража момичета, много сте сладки Hug
Шоколадово бонбонче, моля се да си права. Между др. Люцканов е приятен и ми се искаше да си го избера по Здравна каса, но усетих някакво напрежение на последния преглед.
deyzi, благодаря! Идеята за среща е прекрасна, ще ми се и аз да се присъединя.
tania_burgas, може да се окаже, че живеем наблизо. Ти в кой месец си? Четох темата отначало, но ако знаете как забравям напоследък, вече няколко пъти изпадам в ужасно неудобни ситуации, затова ще ви моля да ми прощавате, ако сме заедно напред в темата.
Момичета, като ви слушам колко енергия имате за домакински дела, ви завиждам благородно. На мен ми се спи постоянно. Апартаментът ни вече плаче за сериозно почистване, а аз само се прозявам. Оправданието ми е, че ходя на работа, но всъщност не ми е много натоварено. Утре запрятам ръкави, днес пак ще си пасувам Laughing

Чао от мен засега, макар че ми е супер приятно да си споделям с вас. Обещавам да не досаждам!

# 494

Persona grata - в никакъв случай не досаждаш. Нормално е да ти се спинка. В началото и аз бях така, ама сега вечер съм станала една пикла и ме гони безсънието. Аз не работя т.е. излязла съм в болничен и в момента съм в 5-ти месец, Наистина може да се окаже, че живеем наблизо знае ли човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт