Бургаски мами:)

• 32 517
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
добро утро мами,аз сега се върнах от пазар,за новата баня купуваме работи Grinning,и сядам пак на играта че градинката ме зове, http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame

# 541
Момичета кажете ми за утре в колко трябва да съм на спирката на МБЛА, за да хвана автобуса за Ветрен?
И там на регистратура ли ще ме упътят къде е лекцията?

# 542
Ния - като гледам лекцията е от 14,00 часа. Значи може да се хвани автобуса - No 30, който тръгва от начална спирка 13:20 часа. Надявам се да не се закъснее, но пък по-ранния автобус е 12;50 и май е доста раничко. Да на регистратура ще ти кажат къде е лекция. Последния път беше на 6 етаж:), ама питай те ще ти кажат.

# 543
Мерси Танче, т.е. 13.30 трябва да съм на МБАЛ нали? Да дано сваря, че ще ми е неудобно ако е започнала лекцията и аз да се промъквам вътре:)))
Някой друг няма ли да пътува с автобус?

# 544
  • Бургас
Здравейте и от мен, момичета Wink
Честити придобивки на всички, а на tania_burgas много специално честито за хубавата новина - красива и здрава малка госпожица желая Simple Smile
На мен от вчера ми е доста лошо, не повръщам, но постоянно ми се гади и ми горчи в устата. Освен това се чувствам все едно съм изпила две ракии. Все още нямам гинеколог, към който да съм зачислена, ще ходя след 10 септември, както ми каза Люцканов, за да разбера дали ще имам радост или не, не искам пак недомлъвки. Чудя се как да си оправя гадния вкус в устата, приемам съвети Simple Smile
Иначе и аз се разходих за малко по магазините вчера. Това, което ми направи впечатление при количките специално, е огромните разлики в цените, а реално изглеждат почти едни и същи. Вече толкова искам да купя нещо бебешко, а е тоооооооолова рано. Разглежам и сайта на laredoute. Там има доста промоции и добри цени, поръчките пристигат със самолет с куруер до адреса ти и има кодове за безплатна доставка. Ако искате, мога да ви пусна линк.

Хубав ден на всички!

# 545
Persona grata  - не се притеснявай да отиди пак на лекар, когато ти е казал Люцканов. Не се притеснявай стискам палци всичко да е наред. И тогава ще си избереш кой да ти води ЖК. Ние май наистина се оказваме двете комшийки. Сетих се за този магазин Пиргос - не е ли един за хран.стоки в края на улицата пред Учителския институт:)

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 13:06 от tania_burgas

# 546
  • Бургас
Да, същият е магазинът Simple Smile. Ако искаш някоя съботаи неделя, можем да пием кафенце по съседски в някое от кварталните заведения Simple Smile Е, може и да не е кафенце, а сокче, но нали така е думата Mr. Green

# 547

Persona grata - разбира се, че може. Аз мога по всяко време, но ти си на работа сигурно.  И затова и на лекцията няма да можеш да дойдеш утре например.

# 548
Здравейте, момичета!
Живот и здраве пролетта и аз ще стана мама Simple Smile В събота влязох в 6г.с.

# 549
Имам си вече за при Марков за втора ФМ, много съм доволна така се притеснявах дали ще ги съчетая в един ден двата прегледа, сега мога да си отдъхна:))
Нямам търпение за утре, а някой мераклия за отворени врати в МБАЛ в сряда??? Като съм тръгнала че да ги обиколя наред.

# 550
Добре дошла и на anichka.bs и лека бременност ти пожелавам

Ния - какво ще има в МБАЛ в сряда. Не съм чула нищо за това събитие:)

# 551
Ами аз доколкото съм чувала всяка сряда има дни на отворени врати от 13ч. Главната акушерка разхожда из Родилно бъдещите майки да се запознаят с обстановката, а на тези които са в напреднала бременност им мерят безплатно тоновете.

# 552
Здравейте, момичета!
Живот и здраве пролетта и аз ще стана мама Simple Smile В събота влязох в 6г.с.
Добре дошла и лека бременност. Laughing
Освен Ния някой друг ще разглежда ли родилното на МБАЛ-а?
Аз днес бях на преглед при Миринчев.Наддала съм три кила,което си е добре т.к не бях наддала досега и грам.Каза ми да пия ФК до навършването на 16-та седмица.Имам си плацента.И както очаквах чакаме второ МОМЧЕ.Танче,ще се сродяваме,а?
Докторът иска между 5 и 10-ти да ми прави ФМ и БФС но този период не е нито за ранни такива нито за вторите.Аз мислех да правя само втора ФМ,т.к изпуснах първата,а и не ми се иска да ги правя в Бургас.Няма да ми е спокойно като знам,че тук никой не е специалист и ако има нещо нередно не разчитам да се види.А не ми се и пътува до София.Много ме е яд,че нямаме специалисти тук. Confused

# 553
  • Бургас
anichka.bs, добре дошла Hug
С теб се надявам да сме заедно до пролетта, аз също съм в 6 г. с., ако може да се вярва на калкулаторите за изчисляване на термина Mr. Green Пожелавам ти всичко да е наред до края Simple Smile
Ех, ако знаете как ми се ходи на лекция, но по-нататък непременно, сега и без това очаквам неочакваното Laughing

# 554
  • Бургас
Аз съм кандидатка за разглеждане на МБАЛ, но точно тази седмица не знам дали ще успея. Привършваме ремонта и почти всеки ден ще съм в апартамента, за да оправям по малко.

anichka.bs, добре дошла  Hug Леко бременеене и пухкаво бебче на финала

NIA.M, чудесно е че са се наредили прегледите  Peace Ще стискаме палци за добри резултати. Аз ехокардиографията така и не я направих, тъй като нямах никакви индикации, че е необходима, а доста й се чудих- надявам се, че няма да съжалявам накрая  Praynig

tania_burgas , хич няма да се чудиш, какво да правиш,  а ще почиваш  Naughty Нали затова са ни дали болнични, да се разплуем от мързелуване  Joy

Общи условия

Активация на акаунт