Бургаски мами:)

• 32 336
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Бюти, да, интересувам се, че и аз като повечето мами искам за свое успокоение да си видя бебче на ехо.
Къде се намира кабинета му точно или в близост до някоя голяма сграда?И някакъв телефон ако има за връзка да звънна?

# 121
Добро утро и от мен Simple Smile
 Таня и аз имам същия проблем с болничните, от 15.06 съм в болничен и още нищо, но ходих вече до НОИ и си вхез прословутия ПИК и поне мога да следя какво става и началото на август очаквам превод. Много е вайно кога работодателя ти е внесъл осигуровките за Юни, и кога  е предаден болничния в НОИ. След като е предаден НОИ до 15 дни ти го изплащат.
 А относно количката в голяма чуденка съм и аз. Има толкова много модели, марки много много. Споделете към какво сте се насочили, или при мамите с второ бебенце да споделят опита от първото Simple Smile
 Отивам да пия едно маааааааааааааааааалко кафенце Simple Smile На плаж днеска няма да ходя явно с това мрачно време

# 122
Добро утро на всички! Благодаря за топлото посрещане  Hug
 Днес вече съм решила да се отдам да активна разходка, не се издържа повече в това легло, цялата се схванах, а и имайки предвид динамичният начин на живот , който водехме с таткото, направо сега взех да се вкарвам в разни депресии  ooooh!
GJK, преди док .Сигридов, бях пациент на док.Стаменов, да. За пръв път съм бременна и се чувствам малко странно, а това ,  че са двечки незнам какво да кажа , хем ме радва много, но и си ме притеснява де.. Ти на кой лекар се довери, аз доста мислих и се спрях на това решение, въпреки ,че живот и здраве да я докараме до там, раждането трябва да е в голяма болница  с хубава апаратура и неонатология, тъй като близначетата в повечето случай се раждат недоносени, посъветваха ме или в Сливен или във Варна, но как ще стане този номер не мога да проумея...
Успешен ден от мен, малко е мрачно, но пък за сметка на това не толкова усилно и жегаво  Simple Smile

# 123
deyzi очаквам да се разпишеш и тук в нашата тема, и бих се радвала да разкажеш как е бил престоя в МБАЛ, и с какво впечатление остана от лекарите, докато беше там всички ли лекари се изредиха на смяна?

# 124
deyzi очаквам да се разпишеш и тук в нашата тема, и бих се радвала да разкажеш как е бил престоя в МБАЛ, и с какво впечатление остана от лекарите, докато беше там всички ли лекари се изредиха на смяна?
Веднага.Имах такова намерение след като изчета какво съм пропуснала. Laughing
Много се радвам,че са се включили и други момичета.За новодошлите   bouquet
Та аз в събота получих леко кафеникаво зацапване и звъннах на д-р Миринчев,който ми каза да се кача в Патологията при д-р Китипов.Прегледа ме на ехограф,не сподели нищо обезпокоително,каза че бебчето върви по-голямо и че,"нито съм за вкъщи,нито съм за болницата".Остави ме да реша дали да остана за три дни,което било минималния престой или да ми изпише инжекции за вкъщи.С мъжът ми решихме да остана в болницата.Няколко часа преди да получа зацапването след тежко боледуване загубихме чичо му и му предстоеше подкрепа и помощ към чинка му и братовчедките му,та затова реших да не мисли поне мен.Два дни имах лекото зацапване и от вчера нищо.Днес ме изписаха.През цялото време се чувствах чудесно и без други оплаквания.Само първият ден ми сложиха система,а през останолото време ми биха по два пъти на ден но-шпа.
За патологията останах с много добри впечатления от лекарите,сестрите,санитарките.Изобщо от отношението.Е,мълчат като партизани,но ако ги предразположиш и знаеш как да питаш и да искаш всичко е ОК.Хигиена се подържа само там където имат достъп докторите.За четири дни никоя от санитарките не обърна внимание на банята,която отдавна дезинфекция и почистване не беше видяла. SickИма кабелна за 3лв на ден.Климатик в стаите.Храната е супер безсолна и брашнена.Докато бях там на смяна се  повториха Китипов,Михайлов,Парушева и още една докторка,която не познавам.От всички съм с добри впечатления.Естествено на визитациите минаваше Ковачева,която беше много мила след отпуска и преди напускане доколкото разбрах.Ами това е.
Бонбонче,благодаря ти за съпричастността. Hug
Ния,лек път утре и чакам добри резултати след ФМ и БХС. Peace

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 16:30 от deyzi

# 125
Благодаря ти deyzi, така се притеснявам за утре, знаеш и други прегледи имам дано всичко е ок.Мерси за разказа, сега почивай и без натоварване.

# 126
Благодаря ти deyzi, така се притеснявам за утре, знаеш и други прегледи имам дано всичко е ок.Мерси за разказа, сега почивай и без натоварване.
Всичко ще е наред.Само карайте внимателно. Peace

# 127
  • Бургас
Ха, здравейте!
Е, дейзи, за разцелуване си, че се появи. Simple Smile Слава Богу всичко е наред и при теб!Дано повече не се налага до 9 месец никоя от нас да постъпва в болница!
Аз днес бях на преглед при Мърмърова, само при нея нямаше народ като отидох.Исках да попитам мамите, които са при нея на ЖК правихте ли по нейна преценка БХС или ФМ?Препоръчва ли ги по принцип?Иначе мери и гледа бебчето отвсякъде и каза, че всичко е в нормички, за което само мога да благодаря на Бог и свети Илия, защото по старому днес е Илинден, а аз-нали съм Илияна.
Та почерпете се за наше здраве и на днешния ден!

# 128
Честит имен ден бонбонче  bouquetПожелавам ти една лека бременност, много да си щастлива и обичана. Аз ходя при Мърмърова и съм много доволна от нея. Да тя ми каза да си направя БХС и ФМ.

Дейзи - добре дошла отново и много се радваме, че си добре. Дано вече да не се случва това.

Да днес ходив във НОИ, както ви казах. Аз съм в болничен от 08.06, но до момента нямам никакви преведени пари.Оказа се че работодателя все още не ни е платил осигуровките, съответно не е заведен и болничния ми в НОИ. Незнам в каква държава живеем вече. По принцип фирмата е в много лошо състояние от доста време - за април за ни дали само половин заплата, за май също половин, а от юни и юли нямаме дори и осигуровки. Казаха ми в НОИ да си подам жалба. Ще изакам още малко и ще говоря със София и може и това да направя.
Аз имам този номер от НОИ, за който пишете. Ами отивате там казвате, че искате да си го имате този номер и те ви дават да поплъните една бланка. След три дни май беше отивате лично да ви го дадат.

# 129
JENKA  welcome
aleks_bs аз съм на Перущица  Simple Smile, ние сме съвсем близо, може и да се знаем по физиономия.
Сещам се за кой парк говориш, наистина е занемарен, морската градина е по-добрия вариант, особено сега като я ремонтираха е идеална за майки.
Ние сме се спряли на количка Хаук  Аполо. А ти?

Beauty_bs Да , съвсем близичко сме една до друга.Нищо чудно , че може да се знаем по физиономии.Аз се спрях на едно моделче на Кангаро - Виктория.Харесах си я много и вече ходих в един магазин където я имаше.И вече когато я пипнах усетих , че  е моята.Но засега се въздържам да я купя.Ще изчакам живот и здраве да родя и всичко да е наред Laughing

# 130
  • Бургас
Хайде да сложа по едно кафенце, че от 2 дена никой не се е разписвал  Laughing

JENKA, основно ме наблюдава д-р Миринчев. В София ходих само за двете ФМ, като Марков каза че няма смисъл да пътувам за третата. Раждането и на мен ми е болна тема- най-вероятно ще е секцио, основно защото ме е страх от това на кого ще попадна, ако тръгна да раждам нормално- все пак в Бургас не са много лекарите, на които да се довериш  Rolling Eyes Страх ме е и от преждевременно раждане, не съм сигурна доколко ми гледат тук шийката на матката, та съм решила да си питам, пък ако ще да съм досадна  Mr. Green Иначе преди 2 седмици беше 3.3см, което е добре, но ако падне под 2.5 си е притеснително /надявам се да не стигаме дотам  Rolling Eyes/

# 131
Добро утро и от мен! Една вкусна закуска за бременни. Simple Smile

Другата седмица съм на 4Д при Парушева. newsm44

# 132
  • Бургас
Добро утро, мами и бебоци!
Палома, лесно ли си записа час?Аз се чудя колко време предварително мога да звънна, за да запиша час при някого и знаете ли дали има наплив при някой определен специалист в Девата?
Направо се възхищавам на мамите, които ходят на работа, аз едва се държа на краката си да не падна някъде.
А случайно да знаете какъв е варианта ако не ми достигнат болничните с 20 дни, освен ТЕЛК, има ли друга алтернатива?И ако примерно си взема тези 20 дни като неплатен това как ще повлияе на обезщетението след това?
На всички, котио са на работа желая да е спорна и лека!
На всички останали приятна почивка! Simple Smile

# 133
Шоколадово бонбонче, в понеделник е най-добре да си запишеш час.
Телефонът на кабинета е 056/84 08 08. За Девата не мога да ти отговоря. Peace

# 134
Здравейте, настоящи и бъдещи мамчета! Днес реших да се запиша и в тази темичка, та нали съм в Бургас...
Пишете, че на консултациите ви мерят шийката на матката - как точно го правят. До сега наблюдаващият ме не го е коментирал - дали го прави или са в норма нещата и не ме занимава?!
Още не знам пола на бебчо, а вече ми се иска...
Относно неплатен болничен - да ще повлияе на размера на обезщетението, но при положение, че се взема период за пресмятането му 18 мес., не мисля, че ефектът на 20 дни ще е голям. От друга страна това са си работните дни на цял месец - накарай някоя позната счетоводителка да ти сметне приблизително нещата. И на мен няма да ми достигнат 15-тина дни, ама мисля платен отпуск да си пусна.
Лек и прохладничък ден и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт