Бургаски мами:)

• 32 516
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте. мили момичета!
Като стана дума за килограми дайте малко да ви застрелям аз съм +14 кила!  #Crazy Направо ми призлява от мисълта.
А да ви питам къде е тази тема за "смешно ли е раждането" , толкова съм я търсела и съм чувала за нея и не мога да я намеря, някой може ли да ми помогне? newsm78

# 586
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597249.0

Аз първият път качих 18,но ги свалих,че и отслабнах още няколко кг под обичайните ми след няколко месеца.То не е само до качени килограми ами и до структура и до това дали си по принцип слабичка или закръглена,до метаболизма и т.н.Та 14кг може да са и много и ОК. Peace

# 587
наистина е много забавна темата Wink

# 588
  • Бургас
Здравейте. мили момичета!
Като стана дума за килограми дайте малко да ви застрелям аз съм +14 кила!  #Crazy Направо ми призлява от мисълта.
А да ви питам къде е тази тема за "смешно ли е раждането" , толкова съм я търсела и съм чувала за нея и не мога да я намеря, някой може ли да ми помогне? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Аз качих над 20 предната бременост, но ги свалих малко след годинката. Не се притеснявай всичко е до организъм  Peace

# 589
  • Across the Multiverse
Здравейте и от мен! Не съм писала отдавна, защото бях една седмица в отпуска и активно се занимавах с организиране на моминско парти за една приятелка, а после, разбира се, бяхме и на сватба! Simple Smile
Искам да попитам някой друг беше ли през уикенда на ФМ при Хубчев и доволни ли останахте? Аз съм леко притеснена, защото ми каза, че бебчето върви 2 седмици назад. По всички измервания, които направи излиза 17 г.с. и 4 дни, (за дължина на бедрото дори 16 г.с. и 6 дни), а аз тогава бях 19 и един ден. Това за мен са 10 дни, но той каза 2-3 седмици??? Много се шашнах в първия момент... Знам, че не са всички бебчета от калъп излезли, но все пак казват, че до 20 седмица размерите са почти идентични. При мен има вероятност за по-късно забременяване, а и самият ми цикъл не е 28, а по скоро 32-33 дни, но все пак това не дава разлика от 2-3 седмици. Каза ми като ходя при Люцканов на ЖК да му покажа данните, а иначе да дойда пак при него на 16.09 за ехографски преглед и нови измервания, защото от едно измерване не можело да стане ясно дали бебето не нараства както трябва, или забременяването е станасло по-късно... Иначе гледа почти всички органи и системи и каза, че всичко е нормално, което ме успокои донякъде. Но просто това изоставане ме притеснява. Ако някой е получил подобни новини моля да сподели как са се развили нещата. Извинете за чаршафа, но наистина ми е притеснено. Мерси предварително! Хубав ден на всички и весела срещичка!

# 590
Здравей Gigito,

Аз бях тази неделя на ФМ при д-р Хубчев. На мен ми каза, че по всички измервания, които си прави бебето си отговаря на седмицата, в която трябва да съм. Да гледа му сурцето, коремчето, бъбреците и т.н. и каза че всичко е наред за сега. Дай боже и за напред да е така. Следващия месец и аз ще ходя пак при него на преглед.
Хайде сега аз тръгвам за лекцията в Дева Мария:)

# 591
Аз не смятам тези изследвания да ги правя в Бургас, защото на една приятелка уж всичко беше наред, а детето се роди със синдром на Даун. Затова си отивам в МД в националната лаборатория. Просто съм вече много недоверчива към бургаските ни специалисти.

# 592
Аз не смятам тези изследвания да ги правя в Бургас, защото на една приятелка уж всичко беше наред, а детето се роди със синдром на Даун. Затова си отивам в МД в националната лаборатория. Просто съм вече много недоверчива към бургаските ни специалисти.
За всички изследвания ли ще ходиш там?При кой ще правиш там ФМ,ФЕ,БХС?И кога като г.с?Не питам от любопитство,а защото лично ме интересува. Peace

# 593
Аз съм сега в 6г.с. след ин витро. Всеки месец най-малко 1 път ходя в София. Иначе на 30.08 съм на преглед при д-р Бояджиев, за да ми води ЖК в Бургас. Така че сега се водя пациентка на клиника Малинов/ Надежда и ме преглеждат лекарите там, после сигурно д-р Сигридов. Но иначе самите изследвания, където искаш може да ги направиш. На 14 етаж в МД, това е сайта - http://lmpbg.org/new/home/index_new.htm

и цените http://lmpbg.org/new/home/index_new.htm

# 594
Здравейте и от мен Simple Smile
 Днес за съжаление, не можах да отида на лекцията в Дева Мария, но за сметка на това пък си видях бебенцето Simple Smile Имах час при доктор Ковачева за 4Д и се оказа, че плацентата ми се е вдигнала малко, но е разположена отпред и засега все още съм секцио. Иначе бебенце е добре, развива се нормално и вече тежи около 1.5 кг. , не можах да го видя много много, защото ми стана много лошо Sad таткото гледа повече. Хемоглобина ми е нисък и ми изписа да пия Тотема, едни такива големи ампулииииииииии  #Crazy
 Танче , честити розови гащи Simple Smile
 А за килограмите засега съм +9, а още съм в 30-та седмица  Mr. Green

# 595
Moмичета,много съм притеснена,племенницата ми е на 6год. и я приемат във второ хирургично със съмнение за апандисит,гледали са я д-р Томов на ехограф и д-р Керанов,хирург, и двамата в п-ка Бургас, срещу Космос, сега дежурен в отделението е д-р Бинев. Моля ако имате впечатления от тези д-ри да пишете. Много,много ми е притеснено,като зная какви спецове са в нашата болница, но къде другаде сега да ходим?!!!
Ох,стискайте палци всичко да е о кей със сладката ми малка красавица,че и тя е мн. изплашена

# 596
Крис,стискам палци за племенницата ти. PraynigНищо не знам за посочените от теб доктори,но в тази клиника оперираха на мой колега внучето и всичко беше ОК.Знам,че ти е притеснено но вярвам,че всичко ще мина благополучно. Peace
Да ни информираш,ей. Peace
Аничка  bouquet

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 17:33 от deyzi

# 597
  • Across the Multiverse
Всичко ще е наред, не се притеснявай. За съжаление и аз не мога да съм полезна с инфо, но по-важното е че ако съмненията са верни ще могат да реагират навреме. Много е важно да се действа възможно най-скоро. Стискам палци!

# 598
Много ви благодаря за подкрепата. Аз сега само стоя и чакам сестра ми да звънне.
Дейзи, днес ходих в Сарафово да видя новата сграда,но не можах да ти звънна,че много бързахме,утре ще се видим на отв. врати,аз и без това трябва да ходя в МБАЛ заради малката.

# 599
Крис,днес ти прощавам,но другия път де се обадиш,ей. Crossing Arms Wink
Утре как се уговаряме?Ние с Ния се познаваме вече,та ще се разпознаем,а вие се оглеждайте за две леко бременни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт