СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 892
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Покахонтас тия дни ще звънна  Peace
И на мен ми се ходи пак на моренце ама тц, няма да я бъде мойта Sad
Голяма скука ми е  Tired

# 151
Здравейте!
Тук съм, нещо не успявам да насмогна. Пред нервна криза съм и пред отказване. С памперса е голяма борба, тъй като Валери е доста често подсечен се налага да го махам, но детето не е готово. Опика и осра къщата Embarassed(извинете за езика). Дадох 200 лв за изследване за алергии, за да ми кажат, че просто трябва да махам памперса. Излезе алергия към глутен и пшеница, което е абсурдно според мен. Но Валери не си казва и това е, днес направо ми идеше да се гръмна вече. Снощи и нещо като разстройство го хвана, но засега е добре. А онзи ден нямаше вода вкъщи, но не се отказвам, през деня стоим без памперс. Научи се да стиска, но никъде не пишка, освен в гащите докато си играе Shocked ooooh!. Приемам всякакви идеи!

# 152
Аз идеи не мога да ти дам, защото съм от твоя отбор с тази разлика, че не се подсича Ади. В момента в който му обуя гащи максимум до 10 мин. ги е опикал - ей тъй за спорта. Гърнето не се ползва въобще, акото е задължително в пампата, пишкането е без проблем в тоалетната, но без предварителни индикации ( ако го сложа добре, ако не още по-добре). Вънка сме задължително с памперс - просто нямам толкова чифта панталони, за да му насмогна, а да го подканям през 10мин. ми се вижда твърде мазохистично.

# 153
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 154
Добро да е!

Анита, мерси за кафенцето! Имам голяма нужда.

# 155
Добро утро!
Не съм влизала отдавна,но от бате не можех да седна на компа,а и бях с притесненията на Кришка Grinning
На Дани му изби предпоследния кътник и не ядеше нищо,тъкмо се пооправи и цяла нощ не е спал.Реве милото и накрая му дазох Нурофен и заспа Sad
Вчера реших да го пробвам без памперс-нали е студено и пишкат по-често,ама кой  да се сети...и резултата е за 2 часа 5 напикавания,ама с локвички под него LaughingНа гърнето като го сложа пищи и не иска да седи,като му сваля гащите и го подканвам да пишка не ще,но почти веднага след това се е напикал Grinning

# 156
  • София
Добро утро мацки!
Май Ангел не е готов..или мен не ми се занимава Thinking Вчера нали не излизахме и се напика 2 пъти без да каже...Беше се заиграл...предишните пъти определено си показваше...Ще видя дали днеска ще го оставям без памперс...
Нощеска пък не спахме....като хората...и двамата акаха  Party Нямат разстройство, ама какво е това акане по нощите...Къркорат им стомасите....Кати сутринта повърна...или е от храна или е вируса...незнам Thinking Утре трябва да пътуваме...ще видим какво ще правим...
maya_4ekelovaимаше някакви гащи за многократна употреба....нещо като памперс, ама не е памперс....Като не е готово детето, няма какво да нправиш....

# 157
  • Варна
Пфу, ужасно време във Варна, такъв дъжд се изсипа рано сутринта и сега продължава, а вятъра е ураганен...Няма мърдане от къщи днес Tired Не завиждайте за морето, хич ... Crazy
Еми, дано не е вирус, че лошо...Може просто от храната да е...дано сте ок вече! Simple Smile
Поканени сме в Несебър този уикенд, ама с това време...А нашата малка пикла, хич не е за гости...или ще седи с памперс 3 дни newsm78...Ей сега и сложих един чист за да спи...и след 5 мин се наака....еей, направо... ooooh! Не знам как ще стане работата, хич не вдява какво и говоря...

# 158
Мдаа, голям студ е във Варна, не завиждам на дошлите да плажуват.....

Девойките с притесненията - слагайте по една спирала и преключвайте ежемесечните зорове  Crazy

За памперса взех решение - от другата седмица го мятам Бобсъна.. Утре, ако не ми мине котка път заминаваме малко за три дни, че нали 15 август е ден на Варна и ни го дават почивен, та се събира малко ден за разходка.....И като се върнем действаме...- голямо настройване се настройвам за този памперс, ама.....ще трябва да се случат нещата. Изобщо не бях планирала подобни неща, ама вие ме навихте....

Еми, дай малко пробиотици за червата - ентерола също става за тази цел.....поне да се успокоят коремчетата им...

Айде засега толкова  Peace

# 159
  • София
Надина - дадох, дадох...
Май си е вируса, повръщаше си през 30 минути до 1 час, накрая до 2 часа...Май поовладяхме положението след 16 часа, пък ще видим как ще е нощта...Не се е обезводнила, но е гладна и жадна....Пътуването ще отпадне най-вероятно... Thinking Ама каквото, такова...То аз толкова се точих за планина и накрая  Confused

# 160
Утре, ако не ми мине котка път заминаваме малко за три дни
Към Плевен ли? Или не  Whistling

Еми, да минава леко  Hug

# 161
МММ, то ако беше Плевен щях барабан да бия  Whistling
Трявна, уж...

# 162
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

След малко ще събуждам децата и ще ги пращам с баща им на плаж.А аз се захващам с тортата.Повечето деца,които бяхме поканили за РД на Андреа утре,няма да дойдат,защото са с ротавирус.Така,че ще празнуваме доста скромно,но по-добре така,от колкото и ние да се разболеем.

Емир,как са децата? Hug

# 163
Лелееее Ани станаха ли 2 години ?! Каква ще е тортата?

Ние последно купихме тротирнетка с мечо пух за рождения ден, дано му хареса. Оказа се че има страшно много неща за купуване за зимата /дрехи/ и не останаха пари за колело без педали. Ако на някой му хареса идеята за тротинетка - в Кауфланд е 50% намалена - на 30лв я взехме. http://www.detskidrehi.com/winnie-thepooh-myfirst-scooter-p-2895.html този

# 164
Ей го де е Трявна-Плевен  Wink Отскочете  Hug

Еми, как сте?

Лелее, Андреа прави 2, взех да се чудя каква торта. Съвсем съм изключила, че идват рождени дни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт