СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро Simple Smile
Гари, Ники пишка прав като сме навън, а вкъщи - на гърнето или на малка дъска на тоалетната.

Ние май ще се спасяваме на вилата, че тук не се живее, ужасна жега е.

# 136
  • София
Добро утро мацки!
И аз завиждам за плажа...
Вчера Ангел продължи да пишка в тоалетната на дъската....Но навънка не го изведох без памперс...Днеска ще продължим в къщи, пък ще видя за навънка...Сега  се наака без да даде никакъв знак....Според мен му е интересно слагането на дъската, пускането на водата...Мисля, че зацепва за какво става въпрос, но факт, че се наака... Laughing..трябва си време...
Кати също ми стискаше навънка и не искаше да пишка, после се отпусна и си пишкаше, но първите дни отказваше..Малки са още да стискат по 3 4 часа, не е хубаво за пикочния мехур...трябвад а се подканят децата...Нормалните пишкания са 5 6 пъти на ден, това покрай цистита на Кати го разбрах...това при вече научени деца да стискат...не става въпрос за началото...

# 137
Абе я споделете ваще деца с какво играят. Моето иска само на батут, ма и с претенции да е голям и само рисува.....нещо тотално деградирахме, нищо не иска да правим? Навън все е със скутера или колелото, и тича при големите деца.
Аз малко съм в паника , че брат ми живее в Лондон и сега с тези размирици от вчера не мога да спра да ги мисля....

# 138
  • Испания и Стара Загора
На вън Андреа си играе с Алекс,все на големите играчки иска.В къщи си играе с пластилин,рисува,играе с бебета.с коли. Peace
vanina123 и сестра ми живее в Лондон и снощи като видях по новините какво става там и веднага й звъннах.Каза,че при тях е спокойно. Rolling Eyes

# 139
  • sofia
Здравейте!
Ми Петко също не си задържа вниманието над нещо за дълго. Нито у нас, нито навън....
За пишкането навън, бях чела в някаква тема, за преносими гърнета. В Джъмбо ги продавали. Една мама много ги хвалеше.
Чакайте сега, да хвърля бомбата...Ми...такова...нещо ми закъснява...За сега с малко, та отлагам теста. Нали последният път беше положителен, та ме е шубе... hahaha
От два дена обмислям ситуацията. Хич не сме за още един бебешок. Дет се вика, едва се оправяме, та даже и не съвсем и финансово и физически...От друга страна...Усещането да видиш детето си за пръв път е несравнимо....Но се чудя, не съм ли егоистка да го искам, при тези обстоятелства. Та така...

# 140
  • София; Дружбето
Кришка Mr. Green нищо егоистично няма тука и като при мене дето се вика - щом е станало е трябвало да стане Wink

# 141
  • София
Кришка..и аз като tsveta мисля...Така че...каквото, такова..Айде да издъня Арчита...тука 1 седмица и нея я мислихме...ще има ли второ бебе, няма ли да има...ама накрая се оказа фалшива тревога.....и такам..
vanina123 от около седмица и Ангел и ДАни на Арчита се заиграват с най-различни играчки...Ноооо най-голяма игра е да събират камъни и пясък/парка ни е в ремонт/ и да ги хвърлят в кофата  Laughing, Ангел също така и чисти - хвърля в кофите боклуци, фасове ...днеска и едно изсъхнало кучешко лайно взе да хвърля...бляяя....Бутат камиони и се гонят с тях, бебешки колички също...абе напоследък се заиграват...та и ние с Арчита седим, а не тичаме след тях....Редят някакви колички една в/у друга... пускат си ги помежду си и ей такива неща...Ангел ходи и досажда на други хора, като им обяснява нещо ъъъъкайки...Опитва се и на сестра си да досажда, ама големите бързо го отбръстват...понякога се заиграват и с него....В къщи - кубчета, лего, храни някакви животни, влачи една голяма кукла и я яха..Естествено основния хит продължава да е пързалката - пързаляне във всякакви пози, последното е скачане от пързалката и аз изтръпвам...Кати прави кълбо назад на пързалката  и той се опитва...абе изправят ми косата ежедневно....
И аз гледах за размириците в Лондон...направо не ми се вярва..Стискам палци близките ви да са оки...

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 14:01 от EmiR

# 142
И Ади с кукли основно нещо и с рисуването. Всичко свързва с риба....рисува риби, л.....о и прилича на рибка, и като се изака ми вика има рибка Simple Smile навсякъде пише за рибките - инструкции за ел. уреди, книжки, некролози.... ужас само риби са ми в главата , със зъби без зъби, всякакви. Пластелин не съм се сещала да взема скоро, пак трябва да купя. Иначе навън ако има деца колкото нея почва да ги строва нещо. Примерно тя рисува, отива раздава на всички тебешири и им вика : Ти тук исуваш иба, ти кола, ти толей, ти куче и почва и тя да рисува. Иначе основното и занимание е катеренето.По възможност по дърветата....
Кришка каквото е трябвало се е случило Wink ако е положително ОК, със сигурност ще се радвате ако не е някой ден ще го изпълните Wink и пак ще сте доволни

# 143
  • sofia
Ох, фалшива тревога!!!  Grinning
Благодаря за подкрепата! Знаех си ,че като споделя с вас, нещата ще се наредят!!! Hug

# 144
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 145
Добро утро !!!

Аз нямам време много да пиша, на работа, после вкъщи задължения, започнаха ни и малините, та и в тях ...
Алекс на детска, вече се бие и хапе, яде си. С памперса сме само през нощта, през деня го махнахме. Ака само вкъщи на гърне или на тоал. чиния с детската седалка.

Анита, как сте? вчера си дойде моя първа братовчедка от Испания. Много се зарадвах като разбрах че чакат и второ детенце. А момченцето й сега ще е първи клас там.
А Мая къде се изгуби ?

Честита дъщеричка на Стефи!! Сега гледах и снимки на малката принцеска. Да им е жива и здрава!

# 146
  • София
Добро утро мацки!
Кришка ха честито...явно не му е било времето...
Да се похваля, че в къщи Ангел няма пропуск...Отива ви в тоалетната и си пишка...Явно осъзнава за пишкането. Чудя се днеска дали да не го оставя и без памперс навънка или да изчакам още няколко дни в къщи... Thinking
Днеска съм градска - ще ходя на фризьор и малко по магазините  Sunglasses
tsveta хубави морски снимки...пак ми се доходи на море...А МИша къде е?

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 09:59 от EmiR

# 147
Честито на Стефи, Мария е много сладка, гледах я вчера Simple Smile

Кришка, таман потръпнах какво ще прочета по-назад  Laughing Нищо, другия път  Wink

# 148
  • София; Дружбето
Миша ще си я вземем утре за 2 дена Simple Smile няма да ми е чаааак толкова спокойно морето Wink

# 149
  • София
Честито бебенце на Стефи и от нас!   bouquet
Ние се прибрахме вчера в София, но все още не мога да влизам в ритъм...много съм изморена...Елеста, ние минахме през Сибиу и Р. Вълча, бяха оправила моста и нямаше задръствания, а на Дунав мост чакахме 10-на минути да минат колите от към България и минахме  Grinning Извадихме късмет...
Ванина, тука сме вече, може да се видим тия дни ако имате време Simple Smile Ще ходим и към Ст. Загора, но не знам още кога. Най-вече ми трябва свекър ми да ходи с колата на годишния преглед  Mr. Green, че не ми се занимава и с това  Embarassed На море не знам дали ще успеем да ходим, уж щяхме да ходим сега с тати, но му се отвори възможност да изкара много хубави пари този месец и вчера се върна в Лондон...та сега и него го мисля, с тези войни на улицата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт