СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
esim , миличките...Напуши ме смях, като си представих смока... hahahaМа поне сте се поцамбуркали на моренцето! Аз бих приела и таквоз животно, за съквартирант, стига да ида!

# 121
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 122
  • София
Здравейте мацки..
Есим тъпо се е получило..пак добре, че сте изкарали няколко дена на морето...
Вчера бяхме на вилата и казах на Ангел да пишка зад чешмата, като въобще не очаквах да изпълни "командата"...но ме изненада с целодневно пишкане зад чешмата Party Беше жега и през целия ден беше гол, ходеше си чинно да пикае  зад чешмата и очакваше похвала...естествено, че я получаваше...Днеска го държа в къщи без памперс и съм му наредила да пишка в банята, че гърнетата нещо не ги отчита...Кати пък го настани на малката седалка и той взе, че се изпишка в тоалетната  Party Май ще я оставя тя да се занимава с брат си....хахахаха. Та май лека по лека ще почвам и аз пробите...не съм твърдо амбицирана да махна памперса до 1 месец или такива срокове, но пък явно му е интересно и ще се възползвам от проявения интерес....

# 123
  • София; Дружбето
Браво на Ангел Grinning Габи хич не се усеща, когато му се пишка, ма изобщо. Чинно си пикае където свари, като днес успя и да се изака на хавлията ми Crazy  нямам планове скоро да се махне пампата, нямам нерви за подобен род преживявания Blush
Ние иначе си се печем тука хубаво, нета е гаден и не мога да кача снимки, но успях за 2 дена да се опека, изгоря и почна да се беля Crazy

# 124
  • София
Цвета, завиждам ти за морето. Ние хич не уцелихме време, май вие ще имате по-голям късмет.Grinning
Еми, браво на Ангел. Party Никола така изведнъж като му стана интересно за нула време му махнах памперса. Не че одеве не ми се наака яко в Южния парк. Чак се наложи да изхвърля гащите, нямаше къде да ги прибера и как да ги изчистя на място.

# 125
  • Испания и Стара Загора
EmiR,браво на Ангел. Peace

Аз насрани гащи не пера,направо ги изхвърлям.И с Алекс не съм прала.  CrazyМислих да махам нощния памперс,ама май няма да е скоро.За последната седмица има 4 напикани памперса.Важното е ,че махнахме дневния.Нощния по-нататък. Peace

# 126
Купих 3 чифта гащи за $ 9. Ще пера и хоро ще играя  Rolling Eyes Девойката си ги иска, особено ако са с любим герой. Разпечата ги в магазина и даже ги навлече. Плаче обаче ако се напикае е без памперс и се чудя дали да не прекратя опита. Използва гърнето от дъжд на вятър, но и аз не заставям.

# 127
  • Варна
Здрасти и от нас!

Покахонтас, вие сте се прибрали сигурно, ама аз да си кажа- на отиване през Сибиу минах - ремонти, задръствания...А на връщане през Брашов и Предеал, и там така обаче...Sad Мъка..Единственото,че разнообразихме и не минах през Дунав мост, ами Силистра и ферибота, на баткото му хареса много, а аз избегнах задръстването на Русе мост...Вие от къде минавате?
Оф и аз с тоз памперс- никакъв прогрес, така се надявах в Румъния баба и да е я научила, ама и тя е домързяло май...Сега се напишва по 5 пъти, после мокра сяда на гърнето или хич не и пука...казвах, показвах, ама не върви обучението...То детето не говори, и няма и да си каже, ама си викам, може да е схванала и да си пиша на гърнето, така без думи.... newsm78
Хм, утре и аз мисля да заведа Ирина на плаж, да видим таз година как е, ще и е за сефте... Embarassed Щот сме от Варна.... hahaha

# 128
  • София
Плаче обаче ако се напикае е без памперс и се чудя дали да не прекратя опита.
И Ники беше така първите няколко дни, не се отказвай. После изведнъж започна все по-рядко да се напишква и да си казва. Но пък колко пъти опика килима докато дойде този момент. Crazy

# 129
Соник, единствения килим го махам. Диваните са кожени. Мерси за окуражаването  Hug

# 130
Ние започнахме да се стискаме, не пишка по 3-4 часа, това май не е добре  newsm78, иначе не иска гърне, не иска и на тоалетната, но навън имаме 2 успешни опита...

# 131
Добро утро Simple Smile
Завиждам за плажовете ви,за махнатите пампи, за кво друго...Плува ми се, та 2 не виждам, но и тая година няма да е  Rolling Eyes
Свил го пробвам и в банята, и на гърне, и къде ли не, казва НЕ и заминава. Килима е препикан до критичния максимум, ще го вдигам и без това за пране.

# 132
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 133
Добро утро!!!
Правиме опити с пампа, но да ви питам -момченцата правили ги карате да пишкат в тоалетната. Ние на гърнето не сядаме, водя го на нашата тоалетна.

# 134
Здравейте.
И ние сме без пампа. При нас дребното почна да се буди сутрин сухо и реших на ебавка да пробвама то взе че стана мн лесно. Първия ден навън се напика 2 пъти и от тогава няма нито един пропуск. Е като изключим вчера един, но ти си каза ма аз реших да домия чиниите и то не ме дочакало Simple Smile ма аз съм си виновна.
Бебеш в началото Ади не искаше навън да пишк обесняваше че се пишка на гърне та стискаше по 6-7 часа докато стигне до гърнето. Много ме учуди, но това беше 2-3 дена после се научи и навън да пишка.
Покахонтас звънни ми като дойдете в София.

Общи условия

Активация на акаунт