СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Коледата изобщо не я мисля.Още на са минали рождените дни. Peace

И тази нощ Андреа се събужда на няколко пъти с рев.Разбрах от  какво е.Алекс много я дразни през деня.Постоянно й взима играчките и ги хвърля,разваля й играта,като се е заиграла,дърпа я ,бута я и тя много се дразни.По цял ден пишят двамата.И нощно време Андреа на сън си говори и все повтаря "Алекс не,не."Приказвах му ,обаче то не разбира от дума,диване абсолютно.Не знам как да му обяснявам вече. Tired

# 106
  • София
Добро утро мацки!
Анита при нас положението сиграчките е същото...с тая разлика, че Кати бълнува и вика "Не Ачо"..Как пък точно Кати иска тая играчка, с която Ачо си играе....Опитвам се да отвичам внимание, но не винаги успявам и се стига и до крясъци и от моя страна...Свикнах, дори вече ми се струва нормално да крещя - ужас направо...Незнам как може по спокойно, при условие, че съм супер търпелива ....
Елеста да беше пийнала и биричка...Направо ти се възхищама...толкова път с двете деца...НА връщане от морето ме болеше глава без да съм карала...а само седях м/у тях...

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 09:45 от EmiR

# 107
  • София; Дружбето
Това за искането на играчките си е нормално. И две еднакви неща да са пак се дърпат кой кое да държи Crazy В повечето случаи ги лишавам и двамата от исканата вещ да няма драма. Ревът си и двамата и си съчувстват Mr. Green
Ние пътуваме през нощта, хич не ми се тръгва, мразя да пътувам с кола, ама нямам избор Tired

# 108
  • София
Соник, как е Ники? Я дай му Коризалия, аз Ирина я тъпча първия ден като има хрема така и и минава...
Сополяви ми се още, ама го преживявам някак. Той нали е през седмица-две болен, та вече не му се вживявам сякаш. Embarassed Коризалия съм пробвала да му давам преди, ама ефект не видях нито от нея, нито от другите хомеопатични. Дали защото съм малко скептична към хомеопатията, ама никога не са му помагали. Crazy

Днес времето хич не става за плаж и отскочихме до Варна. Наваля ни един порой, но успяхме да се доредим до Делфинариума и не съжалявам. Много ни хареса, макар че Ники сравнително бързо изгуби интерес, явно е малък още за такива преживявания.

# 109
  • София
 wavey
Ние се прибрахме от вилата и в понеделник ще тръгваме за Бг. Елеста,  newsm20 не знам как се справиш. Ние сме все двамата с Ана Мария и пак е трудно...Вече мразя този маршрут...(През Valea Oltului минахте? Как е положението?)
Иначе нищо ново, Ана Мария си изкара супер хубаво на вилата, всеки ден в гората...да берем гъби...или диви ягоди...малини...боровинки...Имаше дечица с които да играе...Стана по-уверена, почна даже да се съпротивлява, когато й дърпат играчите  Mr. Green Но тя не взима на другите. Хубаво беше. Вече е изцяло без памперс...все още с запек...пак ще ходим по лекари и така...

# 110
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 111
  • София
Привет Simple Smile
Ние поплажувахме и днес, утре вече ще стягаме багажа за вкъщи. Честно казано бих си останала още една седмица на морето, много ми е добре. Grinning Сега се чудя как да оползотворим следващата седмица, че и тогава съм отпуска и хич не ми се седи в София.

# 112
Соник, след морето - планина, Троян, Трявна и други подобни....

Радвам се за тези успяли да махнат памперса, аз като че ли още не мога да се наканя, а ми се иска вече,,,взе да ми идва музата и си мисля, да се позаредя с гащи и да го мятам......От друга страна е по-лесно без да си мъча душата......А и той грам индикация не дава когато нещо е свършил, че му е некомфортно или изобщо какъвто и да е сигнал.....

# 113
  • София
Да се отбележа и аз...цепи ме главата...нищо интересно
Соник и вие за малко бре...Не може ли да остнете още...В Сф е егати скуката..

# 114
  • София
Ами за 7 нощувки ни беше резервацията и ми се струваше достатъчно като я правих, ама сега искам още. Mr. Green Преди години хич не бях любител на морето, повече от 4-5 нощи ми идваше свръх, ама виж как се променя човек с годинките...

И на планина ми се ходи, ама мъжът ми нещо се е запалил по риболова тази година и само към разни гьолове го влече... И като висне до водата целодневно аз все едно съм си сама с детето.

Надина, и Ники не даваше никакви индикации докато не му махнах памперса. За пишкането се научи за нула време и вече почти няма фалове. За акането още нищо не казва, върши го в гащите и след това реве, ама какво да го правя. Пера по един чифт гащи на ден и това е. Дано не е за дълго. Crazy

# 115
Свил вчера сякаш се усети, че е мокър, щото се гледаше странно в краката, като се напишка. И той до никъде не е, ту с пампа, ту без...

Голяма мисъл ми е как ще тръгне на ясла  Confused

# 116
  • София
Добро утро мацки!
Тия дни се бях сетила за Смайлс....та порових се в очакващи бебета и е родила на 26/07 - Мария...да й е жива и здрава.
Нашата планинска почивка ще е за 3 дена Confused, бате има много работа и не може повече да вземе отпуска...Многа ме е яд, защото ми се искаше поне седмица да откараме и в планината...ама сама с двете деца не се навивам да остана. Може би догодина да...ама сега...

# 117
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Честито бебче на Смайлс!!!  bouquet

# 118
  • sofia
Добрютро!
Анита, благодаря за кафето!
Еми, благодаря за новината! Да е жива и здрава щерката на Стефи-Смайлс!!!
При нас нищо интересно няма. Петко много мрънкав стана напоследък. Голям терор ми налага... Tired
 Вижте от скука на каква смешна тема попаднах:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595424.300hahaha

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 09:04 от kri6kami6ka

# 119
Привет и от мен! От 1 седмица съм си в София, но се беше прецакало зарядното за компа, та си откарах три седмици без да влизам в нета - накрая вече не ми пукаше  Mr. Green.
Почивката ни на морето в нашето окаяно бунгало приключи доста бързо. Още първия ден намерихме змия ( смок) скрита в прахосмукачката и оставането там беше немислимо вече. Погостувахме малко на един гостоприемен съсед и се прибрахме. Абе 6 дни откарахме на морето и още няколко при роднини и познати из Б-я и се върнах точно преди ММ да се гътне от глад  Laughing
Това беше най-тъпото ми море за целия ми живот ( а той хич не е кратък  Mr. Green)), но по-добре от нищо. Поне минахме без болести. Яд ме е, че последния ден изкарах в Плевен, а нямах нет да драсна на Атракция да се видим и запознаем, но следващия път.
 Сега ще се върна да попрочета какво сте правили без мен.

Честита щерка на Смайлс - здрава, умна и добра да расте!

Общи условия

Активация на акаунт