СЕПТЕМВРИ´09 - тема 38

• 31 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
О, Ники, бедничките!!! Съчувствам ти. И аз зле се справям с жегите. Добре, че тук позахладня. Мислех, че ще пукна, откачих и на финала ни пипна вирус...Дано и при вас отминат скоро!
За Коледа не мисля. Моето кредо е: "Винаги в последния момент".  Laughing
Арлина, много са ти хубави девойките!
Елеста и твойта е чудна!
Кво, кво...Ми нищо интересно при нас.
Да ви похваля детската кухна Хер Бебе. Петко я яде. Изредих всичките и само тази хареса от частните. Инъче е фен на държавната.

# 91
Niki1 - напълно те разбирам. Ние тук в тексас пукнахме. Температурите не са спадали под 100Ф (38-39Ц) от около 35 дена. сега Август щял да е по топъл и вчера отбелязахме 110Ф (43Ц) температура. Не издържам, в 5-6 вечерта е най-топло тука. Даже към 8 часа все още е 38Ц. През нощта спада само до 29-30Ц. Абсурд да излезем някъде. Басейните навсякъде са много топли и даже не е приятно да влезеш защото не разхлажда. Какво е това чудо тази година представа си нямам. Обявили са бедствено сухо състояние на щата.
Та това е оплаках се. Иначе Виктория е здрава, да чукна на дърво. Аз имам много работа и искам да взема един сертификат но не знам кога ще намеря време да уча за изпита.

# 92
  • Испания и Стара Загора
За жегите говорите,а?Ми тук е 43-45 през деня,на слънце стига до 55 градуса.Излизаме само ако трябва да се отиде до магазина или на плаж.Към средата на септември ще започне да се захлажда. Crazy

# 93
Хич и не се оплаквам от жегата, при нас нито захладня нито разхлади, ама като си представя зимата какво е и се наслаждавам.....Не че не ми минават лоши помисли за едни дълги дънки и маратонки, ама ще изчакаме още месец...

Ники докъде си с коледните подаръци, аз само сайтове преглеждам засега и се чудя...Вече се изчерпах - миналата година подарих албуми със снимки на децата за бабите, а за по-далечните с някакви коледни сувенири комбинирани с вино и бонбони...Ама вече ми писна от снимки и календари с децата...та не знам, иска ми се тази година да е нещо по - персонално, ама го мисля още.......

# 94
80 % влага ми е твърде много (80Ф в 8 сутринта). Движенията ми са супер забавени.  Вали много през нощта - нещо като в тропиците.
Не съм свикнала с подобни температурни рекорди.

Напоследък слушам бг музика (вкл и черно бели хитове) и съм приятно изненадана (Мариана Попова и Орлин Горанов - "Чуй ме" http://www.youtube.com/watch?v=08ET3wbXEBc&NR=1 ).

Надина, и аз само разглеждам и мисля. Искам да подаря по един шал на бабите при всички случаи (моите баби). Фотокниги със записки обмислям.  Искам да направя картички, направени от мен самата и да ги изпратя на най- близките (за повече няма да имам време). Много харесвам рамки за снимки - те да си сложат каквото им е на душа.
Книги, забравих. С хубави илюстрации със забележителности.

Ако искаш нещо персонално - пак албум, но с техни снимки и/или общи събития от живота ви (това за бабите на децата)

Нахвърлям само - ако нещо ти хареса, взимай Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 15:18 от Niki1

# 95
Ха, добра вечер Simple Smile От вчера съм в темата да кажа едно здрасти  Crazy

При нас едно и също, Свиле се поразстрои, та е на Ентерол от 2 дни, надявам се да отминава. За капак си разби мноого качествено устата днес, но тва е положението. Свеки каза:" Аз затова тичам с него и го държа за потника" - някога, някъде се е случило да го изведе 1 път  Mr. Green

Наде, правиш ли списък за коледните форумски подаръци  Wink

За нищо не съм мислила, нито за р дни, камоли за Коледа.

Връщам се на работа на 13 септември  Tired

# 96
  • София; Дружбето
Чета ви, ама така ме пере депресията, че нищо не мога да напиша Hug
Ние ще ходим на море в събота, па не ми се ходи, луда работа ви казвам. После малко ще разпусна по други места, ей тва не мога да дочакам Mr. Green

# 97
Добро утро  Hug

Кафето от Анитка Wink

Атракцион да му минава на Свил бързо  Heart Eyes

Да, аз също мислих за шалове и подобни неща, пуловери или хавлия за баня или за нещо си с бродирани имена, а може и от мен избродирани, зависи колко време ще имам....Рамки за снимки и аз съм мислила, ама ще трябва да сложа снимките аз, че моята рода е малко мързелива в това отношение и ще има да седят празни рамките....

За Боби категорично нищо не съм измислила за РД-то, почнаха да ме подпитват от родата - ми не знам. За себе си не мога да измисля, а какво остана да мисля и за другите хора...Ако ми беше първо дете, щях да имам какво да измисля, ама си има и колело и кракомобил и хиляди други бъзикненца. Освен дрехи не ми идва на акъла нищо..

Аууу закъснявам за работа, айде лек ден на всички ви....

# 98
  • София
Добро утро мацки!
Анита...всички тебе чакаме  Laughing
Като те чета и теб и Ники...направо незнам как издържате в къщи по цял ден...и тук е 38 39 градуса, но на сянка се диша и като подухне дори е приятно...
Атракцион да минава бързо...Мале като ви чета как се връщате на работа...още не съм готова да се върна...А и като се върна, хич незнам как ще се справям и с домакинство и по цял ден на работа...почвам от сега да го мисля, ама спирам  Mr. Green
tsveta айде хубаво да си изкарате на морето и след това още по хубаво...Стегни се бре...кви са тия депресии посред лято Naughty
Аз правих фотокнига...скоро...ама ми излезе 60 лв..при това със 34 снимки май беше...Като идея е оки, ама си е занимавка...по късно ще сложа и сайта...Едно време подарявахме албуми, имаше доста красотни...Ама явно вече не се вадят толкова снимки...Подарихме вече дигитални фоторамки/като идея/ го пиша/ за разни поводи...Но като цяло е хубаво, защото качваш на флашка новите снимки, пък който иска да си ги вади и реди...На родата сигурно ще правя лични подаръци...ДОсега не съм правила чаши и календари...та тая година може и такива неща...макар, че много не ме кефят де...ще видя...Но със сигурност от ДГ на КАти ще има нещо такова...
Днеска пак ще ходим за паспорт на Ангел и ако пак има 30 човека незнам ..какво ще правим баси...

# 99
  • София
Мале като ви чета как се връщате на работа...още не съм готова да се върна...А и като се върна, хич незнам как ще се справям и с домакинство и по цял ден на работа...почвам от сега да го мисля, ама спирам  Mr. Green
Ще ти кажа аз как се справям с домакинството - никак. Особено сега лятото като се прибера от работа, само се преобличам и излизаме навън до 8-9 часа. Не ми остава време нито за готвене, нито за чистене, най-много в края на деня една метла да ударя, ако съм в настроение. Веднъж седмично идва жена да чисти, но нали се сещаш, че докато се прибера от работа, къщата пак е нагоре с краката. Въобще толкова мръсно никога не ми е било и затова и вече не ми се прибира изобщо. Rolling Eyes

Тук нещо захладня днес, не ми се струва удачно за плаж. Още повече, че Ники отново е болен. Откъде се пръкна толкова кекаво това дете не знам, ама ми идва в повече вече. Сега точи едни сополи и кашля, от климатиците ли се подреди така, нямам идея. Confused

# 100
  • Испания и Стара Загора
Ето го кафенцето топло-топло Wink

Мислихме днес да преместим Андреа в нейната стая,обаче май няма да го направя.Снощи към 3ч. така рева и аз не можах да разбера защо. newsm78И само се надигаше в леглото си да види дали съм в стаята.Ще изчакам няколко дни с местенето. Tired

# 101
Здравейте!
Надина, благодаря за хубавите думи за нашия град (центъра още не е готов). Чак аз се зачудих защо ли ми е вече толкова скучно тук ooooh!. Сега откриха нов детски център и там мисля да направя РД на Валери. Но не мога да му измисля подарък от нас, за роднините съм решила да казвам, че има нужда от дрехи, че ще го пускам на ясла и си мисля, че хич няма да са ни излишни. Но от нас не мога да му измисля!
Имам голям проблем с подсичането, постоянно е, в смисъл оправя се за седмица-две, после пак. От това, че като е така подсечен му щипе и започва да се стиска и се запича. Но все още не е схванал за какво е тоалетната или гърнето Tired.

# 102
Имам идея за рождения ден на детето. Сега остава да видим дали няма да накупя всичко накрая. И най- важното трябва да реша дали да окупирам беседка в парк или да стоим у дома. Няма да има много хора, но пък да вържа у нас халички пак не върви  Simple Smile

# 103
  • София; Дружбето
Аз много искам да посетя Добри, имам приятели там, но май няма да е скоро

# 104
  • Варна
Хайде един запис и от нас! Завърнахме се от Румъния, Стефи през целия път дразни Ирина така, че към Силистра вече имах зверско главоболие, до нас вече не се търпеше, та Аулина беше първото което взех, макар че си мечтаех за една бира след 10ч. каране.... Tired както и да е, на големи деца да не се разчита, за помощ с бебета и в домакинството.... Crossing Arms
Соник, как е Ники? Я дай му Коризалия, аз Ирина я тъпча първия ден като има хрема така и и минава...
Тук не е толкова горещо, съвсем си е ок даже, но съчувствам на тези, дето ги морят, аз също трудно ги понасям...
Атракция  Hug да се оправяте бързо! и после и ти да бягаш бързо след него, като свеки...Mr. Green
Коледа?!Аз съм още на лятна вълна, това ми е последното лято безработно...Мисля да се наслаждавам на макс, къде е то Коледа.... Rolling Eyes
хайде лека!

Общи условия

Активация на акаунт