Набор 92 - студентската скамейка ви зове!

• 31 998
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, вчера отидих до НАП ,проверих за здравните осигуровки и , съответно ги внесох за юли и август, по 16,80лв. и лихва за юли 0.10. Оказа се, че за юни са внесени, но от университетите за септември ще им ги внесат чак края на октомври и ако не ги внесем за тия два месеца децата ще за губят здравните си права. След три месеца невнасяни осигуровки се губят правата на осигурените и после са големи разправии.

# 136
Забравих да пиша- ПОЧЕРПКА И ОТ НАС! Много здраве и късмет на всички, много търпение и усмивки на студентите- в България и в чужбина, поздрави!

# 137
За статистиката: почерпка и от нас. Политология във Велико Търново.

# 138
  • София
валха, ЧРД на патерица Simple Smile Да ти е жива и здрава:)
мина, за статистиката:)
ганис- СУ, ФМИ, Софтуерно инженерство Simple Smile
Успех на всички дечица!

# 139
Айде да са ви честити.
Да ни навестявате в темата за набор 93, както любезно го правех аз.

Мина и Уич,
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 22:34 от schreier

# 140
  • тук-там
Едва ли е тук мястото....но...ако някой знае свободни квартири в Студентски град или наоколо да свирка. Или пък ако някой търси девойка за съквартирантка. Peace

В чудо се видяхме с тези квартири - по агенциите също няма нищо подходящо, а 19.09 наближава....
 Praynig

# 141
  • софия
Едва ли е тук мястото....но...ако някой знае свободни квартири в Студентски град или наоколо да свирка. Или пък ако някой търси девойка за съквартирантка. Peace

В чудо се видяхме с тези квартири - по агенциите също няма нищо подходящо, а 19.09 наближава....
 Praynig

Същото, ама за Берлин  Simple Smile Не се шегувам

# 142
  • Талант на 2012,2013 г.
От утре се започва. Първи ден лекции... newsm10

# 143
А бях чула, че в Берлин няма проблем с общежитията.  newsm78
Миналата година аз до рев го бях докарала. Стискам палци на всички и успешен старт на децата. Hug

# 144
  • София

Praynig

Същото, ама за Берлин  Simple Smile Не се шегувам

+1  Cry Cry Cry

А бях чула, че в Берлин няма проблем с общежитията.  newsm78

И аз така бях чула- голяма заблуда  Cry.

# 145
От утре се започва. Първи ден лекции... newsm10

много рано  Shocked къде това?

успех желая!  Peace

# 146
  • Талант на 2012,2013 г.
СУ - Задочно. Grinning

# 147
аа да, задочното е по-рано, а някои вече приключваме с очните и с насрочени дати за изпити... 9 изпита имам този семестър и никой от преподавателите не знае, че има толкова много дисциплини в семестрите ни... няма координация между преподавателите, а потърпевшите сме задочниците.  Rolling Eyes
Дано в другите уни-та да е по-различно, че като гледам при нас...   Close

# 148
Карме, успешен старт на младежа  Hug
Бо, успех и на теб, както и на търсещите квартири.

# 149
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти, Танцуваща! Hug

Довечера ще имам новини от първа ръка. Тогава и ще мога да споделя нещо повече... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт