Отговори
# 330
Гери,  Hug , бъди силна !

# 331
  • София
Гери, моите съболезнования. Бъди силна  Hug

# 332
gerganna, моите съболезнования !  Hug
Много тежка загуба ...  Cry Съжалявам ! Sad Бъди силна !!!  Hug Hug Hug

# 333
Гери,съболезнования,мила! Бъди силна,ние сме с теб!

# 334
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет, след една разточителна морска почивчица!
Ама много сте изписали ... ще имам доста за наваксване, ако изобщо успея!

Гери, миличка нямам думи наистина  Flowers Rose Flowers Rose гушки и сила от нас!

# 335
Гери, много съжалявам  Hug.

# 336
Гери  Hug те мойте съболежнования

# 337
Гери,моите съболезнования,миличка  Hug Знам,че винаги ще ти е трудно...загуба не се преодолява,но бъди силна заради децата.Живей вместо сестричката си,бъди силна и заради нея.Прегръщам те много силно,мила Cry

# 338
Съжалявам за загубата ти, Гери...

Момичета, моля ви, преди да изпадна в паника  Confused, отговорете ми - какво правите, ако ви се стегне корема ниско долу?  Под самото коремче усещам сериозно втвърдяване и лека болка в кръста също и се чудя - да тичам ли до болницата?  Confused Вече пих нош-па, но още не действа...

# 339
  • Добрич
Щом втвърдяването е съчетано със болки в кръста-мисля,че по-добре се обади на доктора си,мен за неболезнено втвърдяване искаха да ме пратят на системи. Дано е всичко наред!

# 340
Гери, съжалявам за загубата ти  Sad  Зная, че каквото и да кажа няма да те утеши и няма да ти върне сестричката... но бъди силна заради себе си и най-вече заради дечицата си  Hug И знай че имаш подкрепата на всяка една от нас  Hug

# 341
Гери моите искренни съболезнования .. ще се моля за теб и твоето семейство

# 342
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
yummymommy - при последния ми преглед ме предупредиха, че след 24-та седмица е напълно възможно и нормално да започнат подготвителните контракции и ако не са регулярни и повече от 10 на денонощие, да не се притеснявам, но все пак не е лошо да си направиш една консултация за всеки случай!

# 343
Гери, моите съболезнования!

За съжаление, съдбата ни изпраща и такива тежки моменти...Бъди силна и дано идващия човек да донесе радост и светлина в измъчените ви души.

# 344
Гергана, приеми и моите най-искрени съболезнования!

Общи условия

Активация на акаунт