Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 150
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Хора, помолете се за жителите на с.Бисер, Харманлийско.
Дано ужаса отмине възможно по-бързо и да си стъпят на краката, въпреки че след този потоп ситуацията е изключително тежка.  Praynig Praynig Praynig

# 346
Нека Божията Любов облее всички от с.Бисер и да им помогне да стъпят бързо на караката си  Praynig
Любов и Светлина    Hug

# 347
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

За всички нуждаещи се!

# 348
  • София
За всички, които имат нужда в този момент изпращам виртуалната си прегръдка Hug и много положителна енергия.  newsm76 Two Hearts

# 349
Здравейте

Бих искала да помоля за енергийна подкрепа. В последно време депресията и тревожността ми силно се влошиха, чувствам се изтощена, обезверена, отчаяна, хваната в клопка, без изход, обречена на доживотен психически и физически кошмар Cry. Ще се радвам ако може да пратите малко добра енергия насам, имам голяма нужда от нея. Не искам да си пиша името ... ако е възможно изобщо да стане чрез никнейма и през интернет ... От София съм.

# 350
Здравейте

Бих искала да помоля за енергийна подкрепа. В последно време депресията и тревожността ми силно се влошиха, чувствам се изтощена, обезверена, отчаяна, хваната в клопка, без изход, обречена на доживотен психически и физически кошмар Cry. Ще се радвам ако може да пратите малко добра енергия насам, имам голяма нужда от нея. Не искам да си пиша името ... ако е възможно изобщо да стане чрез никнейма и през интернет ... От София съм.

Нека енергията достигне до Вас, за да донесе хармония. Не забравяйте,че тя е само патерица по пътя Ви.   bouquet

# 351
моля Ви за помощ за сестричката ми-да изтърпи бебето още поне две седмици,да се успокои и да протече всичко без проблеми  Praynig Praynig
Гергана,Варна

# 352
Здравейте, прекрасна тема,записвам се и аз. От доста време практикувам хоопонопоно и ми често ми помага да върна вътрешния си мир. Изпращам любов и положителни мисли за Moonlight и за Гергана от Варна.  Hug Praynig

# 353
моля Ви за помощ за сестричката ми-да изтърпи бебето още поне две седмици,да се успокои и да протече всичко без проблеми  Praynig Praynig
Гергана,Варна

Успешно да е  Simple Smile

# 354
  • Под кленовите дървета
Момичета, чета ви отдавна и въпреки, че съм ужасен прагатик, напоследък се преоткривам и пречиствам духовно.
Сега ви моля за енергийна подкрепа и сърчицето на моето бебе да започне да бие, защото не се чу в събота!
Имаме време още две седмици и ще се моля всеки ден!

# 355
 Hug Hug Hug Two Hearts Two Hearts

Пожелавам ти едно хубаво сърчице да чуете!

# 356
  • Горна Оряховица
  Flowers Sunflower Two Hearts Flowers Sunflower
за всички нуждаещи се  Hug

# 357
Jasmin_veni, изпращам ти много позитивна енергия за сърчицето на бебето и за теб самата.  Praynig Hug

# 358
  • Под кленовите дървета
Благодаря ви от сърце Hug

Изпращам моята положителна енергия за всички нуждаещи се newsm76 Two Hearts newsm76 newsm76 Two Hearts

# 359
jasmin_veni  Hug
Много топлина и любов за теб и малкото човече и чакаме добра вест  smile3522

Общи условия

Активация на акаунт