Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 441
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Подкрепа за Стоян! Hug

# 646
Благодаря на всички. Още реве, че не иска да ходи на градина и че ме мрази, че го карам. Ама с ваша помощ сигурно ще го преодолеем!

# 647
С вас съм момичета. Чета ви периодично и когато имам време, пращам своите мисли към вас.
Сега и аз след толкова време ще помоля за помощ, с мъжа ми да се сдобрим и да се върне у дома до нас с бебката ми.
Продължавам да ви следя и успех на всички и много здраве и щастие.  Hug

# 648
Дъгичка  Praynig Praynig Praynig нека всичко се нареди по най-добрия за теб начин възможно най-скоро    
а това е за бебето от мен     remybussi

# 649
Здравейте. Искам да помоля за помощ и подкрепа за моята майка. Тя е с диагноза рак и сега е на химиотерапия. Слава на Бога последният скенер показа, че болестта се е повлияла много добре от терапията и рака се е стопил. Остана да направим последното вливане, но за съжаление кръвните и показатели не са добри, не се храни много, отпаднала е.
Искам да помоля за помощта ви тя да се възстанови.
Изпращам и моята помощ и подкрепа на всички които са в нужда. Чест и почитания на всички вас които помагате на други хора.

# 650
 HugПодкрепа за майката на Петя, да се излекува по- най хубавия начин! Praynig Да се подобрят кръвните и показатели и жизнеността и! Praynig Подкрепа и за самата Петя! Praynig Hug И да се сбъдне желанието на Дъгичка и да си има хубаво семейство! Praynig Hug

# 651
 petia123 за майка ти и за теб  Praynig Two Hearts
за всички поискали помощ
 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

# 652
 За майката на petia123 - да се излекува по-най добрия и безболезнен начин и за самата petia123 -кураж и подкрепа  Praynig  Two Hearts
За Дъгичка и семейството и - нека нещата се наредят по най-добрия за всички начин  loveuuu  Two Hearts

# 653
Петя, нека майчето ти се излекува напълно и не остане и следа от гадната болест! Много здраве на всички ви!

Благодаря ви!

# 654
  • В сбъднатите си мечти
 Praynig Praynig Praynig ще се моля за майката на Петя ,нека да мине леко през химиотерапията и тази болест да си отиде завинаги .

# 655
И то мен помощ за майката на Петя- да стане най-доброто за нея  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 656
Благодаря от сърце на всички за подкрепата. Да се връщат при вас многократно, добрите мисли и пожелания!

# 657
  • София
Благодаря от сърце на всички за подкрепата. Да се връщат при вас многократно, добрите мисли и пожелания!

Имаш и моята подкрепа за майка ти!  Two Hearts

# 658
  • София
Нека всичко се развие за висшето добро на майката на Петя! Любов и Светлина!   Nature Sunny Two Hearts Two Hearts

Дъгичка, нека нещата се развият по най-добрия начин за всички от семейството ти!   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 659
  • София
Отдайте благодарност! Благодарете така, сякаш вече имате това, което искате. Благодарността е най-добрата молитва!

На кого да благодарите? На онова, в което вярвате. Няма значение как го наричате. Няма да сгрешите.

Следете за това да не нарушавате чуждата свободна воля. Не може просто да поискате някого. Представете си, че вас някой харесва и се "моли" да ви има!?... Но спокойно може да поискате нещо, при условието  - "Ако е за висшето добро на всички замесени!"

Намасте![/b]

Общи условия

Активация на акаунт