Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 428
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Инвикта, бъди благословена! Praynig Усмихнах се, защото си представих реакциите, които би имал поста ти в друга част на форума. Grinning
Намасте. Simple Smile

# 661
Отдайте благодарност! Благодарете така, сякаш вече имате това, което искате. Благодарността е най-добрата молитва!

На кого да благодарите? На онова, в което вярвате. Няма значение как го наричате. Няма да сгрешите.

Следете за това да не нарушавате чуждата свободна воля. Не може просто да поискате някого. Представете си, че вас някой харесва и се "моли" да ви има!?... Но спокойно може да поискате нещо, при условието  - "Ако е за висшето добро на всички замесени!"

Намасте![/b]

newsm51  Hug
Благодаря за напомнянето!
Момичета, моля ви за подкрепа следващата седмица ми е много важна.
Благодаря ви   bouquet Two Hearts Hug

# 662
Папугай всичко ще се нареди, така както е най добре за теб. Вселената вижда твоите нужди. Имаш и моята подкрепа.
Момичета, радвам се че открих тази тема. Малкият ми син, участва в конкурс на НАСА за лагера в Измир, Турция. На 10 Април, деня на Астронавтиката ще обявят резултатите. Това е негова голяма мечта. Моля и за вашата енергийна подкрепа.

# 663
  • Sofia
Момичета, разбирам, че тук има много от Вас, които практикуват рейки и по тази причина реших да се обърна с молба към Вас. Имам проблем, който ми е трудно да споделя тук в темата, но съм в нещо като в омагъосан кръг - имам чувството, че полагам много усилия, но не постигам целта си. В подобен предишен случай ми помогнаха с рейки. По тази причина бих искала да помоля  който може да ми изпрати положителна енергия от разстояние. Благодаря ви много предварително!!! newsm20

# 664
  • София
Инвикта, бъди благословена! Praynig Усмихнах се, защото си представих реакциите, които би имал поста ти в друга част на форума. Grinning
Намасте. Simple Smile

Дааа, Пънки... Simple Smile Може да предизвика много неща.   #Sniper Направо може да ме "отстрелят" Simple Smile

Написах го, защото иначе нещата много приличат на преливане от пусто в празно. Темата ни няма много смисъл, ако не помагаме на хората за техните ситуации "в дълбочина". Да им помогнем да се замислят. Е, няма да се замислят всички, но един да го направи, все е нещо.

Движението в омагьосания кръг ще продължи, докато човек не спре и не се запита защо му се случва отново. Защо не успява да се излекува. ... А така просто минавайки покрай темата е много лесно да спреш и да поискаш енергия. Може би дори да я поискаш за нова чанта. 4470...
Твърде несериозно. А обменът на енергии не е шега. И никой Рейки практикуващ няма да изпрати Рейки за подобно нещо. Как ще реагира на искането, зависи от личния му морал и осъзнатост. Но не приемам, че от учтивост трябва да се съгласяваме с всичко. Дори и да не пращаме енергия за по-дребни неща, можем да кажем на хората, че самите им мисли, с които ожесточено желаят нещо, не са много добър актив за тях. Защото всичко се връща.  bash

(Провокирана бях да го напиша, заради поста на едно момиче, което в другата тема за Рейки вече беше посъветвана (не от мен) да не иска неща, които касаят волята и съдбата на друг човек. Момичето уж се съгласи и после видях, че след това е дошло в тази тема, да си поиска пак "нейното".)

Flowers Sunflower
Когато става въпрос за здраве, нещата са различни и това не го коментирам. Тогава се помага.

Желая здраве на всички! Останалото може да си го купим! Wink

# 665
  • Sofia
Ако по-горния пост по някакъв начин се свързва с мен - съжалявам да го разбера и за съжаление проблема ми не е свързан с купуване на чанти или подобни глупости. Честно казано не очаквах подобно нещо от хора, практикуващи рейки  Sick, предишни мои срещи с такива хора са били много по -различни.

# 666
  • София
Ако по-горния пост по някакъв начин се свързва с мен - съжалявам да го разбера и за съжаление проблема ми не е свързан с купуване на чанти или подобни глупости. Честно казано не очаквах подобно нещо от хора, практикуващи рейки  Sick, предишни мои срещи с такива хора са били много по -различни.

Не, не е съврзан с Вас! Съжалявам, че така сте го разбрала!

Да, използвах думите "омагьосан кръг", но без да имам предвид написаното от Вас.
...А омагьосаният кръг преследва всички ни. Дори и да практикуваме Рейки, докато не осъзнаем какво вършим, много лесно попадаме в своите си омагьосани кръгове.

# 667
  • Sofia

Не, не е съврзан с Вас! Съжалявам, че така сте го разбрала!

Да, използвах думите "омагьосан кръг", но без да имам предвид написаното от Вас.
...А омагьосаният кръг преследва всички ни. Дори и да практикуваме Рейки, докато не осъзнаем какво вършим, много лесно попадаме в своите си омагьосани кръгове.

Извинявам се, че така съм го разбрала  Hug

# 668
  • В сбъднатите си мечти
radi_san Нека се сбъднат мечтите на малкия ти син ,от сърце желая да спечели конкурса  Hug
 vaflichka Не се отнася за теб горния пост ,доколкото аз схващам  Peace
Не съм посветена в Рейки ,но ще се помоля да се развият по най -добрия начин нещата около теб   bouquet

# 669
radi_san одеве четох в подсъзнанието за постиженията на малкия и много му се радвах - Дай Боже да му върви като по вода и в спорта и в живота и много да ви радва.  Flowers Four Leaf Clover  Praynig
 vaflichka нека нещата станат така както е най-добре за теб  Hug
Благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug

# 670
radi_san одеве четох в подсъзнанието за постиженията на малкия ...
Чела си за големия. Благодаря за хубавите думи  Hug

# 671
Поправям се веднага и на двамата да им върви като по вода във всичко - днес е Благовещение!!! Дай Боже!
И на нас - всички тук както и на любимите ни хора-  да върви като по вода!!! Амин! newsm17 newsm17

# 672
Благодаря ви момичета, имаме резултат. Пуснаха ги по - рано 3 - ти е, заминава.
  bouquet

# 673
Поякога,когато съм  с дъщеря си изпитвам толкова любов,че преливам.В такива моменти съм толкова умиротворена и ми се иска да предам това чувство на всички Hug Вярвам,че енергията може да се предава между хората,дори една усмивка или добро пожелание помага.Много ми харесва идеята на тази тема.
Пожелавам ви любов и яснота.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт