Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 027
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Румен Нанов от София
предстои му операция на лумбален прешлен след катастрофа

Hug
благодаря!
 Heart Eyes

# 676
За Румен Нанов от София - нека всичко е наред! Да мине бързо, леко, безболезнено и по най-добрия начин!  Praynig

# 677
За Румен Нанов от София, всичко да бъде наред.

# 678
За Румен Нанов  Praynig Praynig Praynig

# 679
За Румен Нанов! Hug И аз имам някакви проблемчета, но ще гледам сама да се справя...

# 680
на Румен Нанов операцията мина успешно, благодаря ви!
  bouquet

Цитат
Добре е в момента на точното новолуние в сряда (12:35 ч. на 10.04), както и в деня на началото на новия Слънчево-лунен месец, който се пада тази година на 11.04 на залез Слънце, когато двете стрелки на Мировия часовник(Слънцето и Луната) ще се виждат на запад след точката на пролетното равноденствие около 19:30 ч., да се медитира и да се направят положителни утвърждения в посока на всички добротворни начинания, във всички разумни и добри духовни идеи и добродетели, в хармоничните и градивни цели на човечеството.

Hug

# 681
Благодаря!
Искам да ви помоля - нека изпратим  енергия на петгодишното момче от Враца, пребивано системно и видяло само мъка. Нека се възстанови бързо от операцията на крачетата и да има щастлив живот  Praynig

Това е линка към статията: http://www.blitz.bg/news/article/192983

# 682
Пращам енергия на Цецко! Да попадне сред добри, благородни хора и да се правят щастливи взаимно! Praynig
Моля ви отново за подкрепа за Илияна, да се справи с трудностите и да намери душевен мир и радост! Praynig Тя ми е приятелка, работи на криузен кораб, много си харесва работата, но има може би паник атаки, може би карма за изчистване, кой как го разбира...Много е духовна и слънчева, заслужава спокойствие и щастие! Praynig Simple Smile

# 683
  • София
Дай Боже Цецко да се възстанови бързо и оттук нататък в живота му да няма лоши събития.  Praynig Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 22:09 от nikolinanik

# 684
Момичета, имам нужда от вашата енергийна подкрепа, най-вече в този момент. Трябва да се справя с един страх, който ме мъчи вече трета година. Благодаря ви много:)

# 685
  • София
Страхът е най-големия бич за човека! Преодолей го! Ти си по-силна от него! С теб съм! Simple Smile  Praynig Hug

# 686
Благодаря ви, момичета  bouquet
За Avia-na - знам, че ще се справиш, дошло му е времето newsm76
За Илияна - и това ще мине  Praynig Hug Two Hearts

# 687
За Avia-na  newsm75 bishop babydust7
За Илияна bishop Flowers Sunflower babydust7
Лошото да си отива завинаги Praynig

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 03:25 от papugai

# 688
Благодаря ви много за подкрепата за Илияна и да ви връща тройно добрата енергия! Praynig Hug Чакам да ми се обади и дано да и мине! Praynig
Подкрепа за Avia-na, сили да се пребори със страха си! Praynig

# 689
Нямам никакви вести от Илияна и съм много неспокойна.  Hug за всички!

Общи условия

Активация на акаунт