Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 017
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Пънки, важно е да си спокойна, защо не скокнеш утре до някоя църква - знам ли да се помолиш за нея, може и да я запишеш за литургиите - да я споменат за здраве и късмет, пък и на тебе може да ти е полезно - особено ако се чувстваш добре на такива места  Hug
 Praynig Praynig Praynig дано всичко да е наред с Илияна

# 691
Благодаря за подкрепата, Папугай, ще ида на църква, да! Дано оздраве напълно и по най-хубавия начин Илияна! Praynig КЪсмет ти пожелавам! Hug Hug

# 692
# 693
моля Ви за помощ за дъщеря ми Карина-счупена й е лявата ръка много лошо и не могат да решат дали е добре или не,дали ще я оперират,от което ме е страх  Cry

# 694
Подкрепа за Карина, нека лекарите вземат на-правилното решение за ръката и и лечението да бъде по най--хубавия начин! Praynig

# 695
  • София
Подкрепа и от мен за Карина и всичко да бъде успешно!  Hug  love001 newsm17

# 696
Подкрепа и от мен за Карина и всичко да бъде успешно!  Hug  love001 newsm17
Praynig Praynig Praynig

# 697
Подкрепа и от мен!

# 698
Здравейте. Искам да помоля за подкрепа за моята майка. Тя е с рак на лимфната система. Последният скенер показа че всичко се е изчистило но сега отново се съмняват за два лимфни възела. Утре сме на много важен за нас преглед и искам да помоля за вашата подкрепа. Молила съм ви за помощ и преди за което много много ви благодаря.
Искам и аз да дам моята подкрепа за всички които са в нужда.

# 699
Петя, подкрепа за майката ти, да се изчистят лифните и възли напълно и завинаги, по най-хубавия начин! Praynig Подкрепа и за теб, Бог с вас! Praynig Hug

# 700
Петя, подкрепа за майката ти, да се изчистят лифните и възли напълно и завинаги, по най-хубавия начин! Praynig Подкрепа и за теб, Бог с вас! Praynig Hug
ДАЙ БОЖЕ! АМИН. 
Praynig Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 701
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Всичко да мине по най-добрият начин за нея- енергия и от мен !

# 702
Здравейте.искам да ви благодаря за подкрепата и енергията за майка ми. За съжаление прегледа потвърди наличието на един уголемен лимфен възел, а така се надявах всичко да е чисто. Още веднъж огромно благодаря на всички вас.

# 703
Рози, бъди благословена и помагай безкористно!  Hug

# 704
Здравейте.искам да ви благодаря за подкрепата и енергията за майка ми. За съжаление прегледа потвърди наличието на един уголемен лимфен възел, а така се надявах всичко да е чисто. Още веднъж огромно благодаря на всички вас.

Не съжалявай, по-добре така отколкото грешна диагноза или още по-лошо да я мотаят и да не могат да я диагностицират -  сега знаят какво имат да лекуват. Така че всичко е наред. Малко кураж още - всичко ще се оправи  Hug
Дай Боже да се излекува по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт