Поискай Енергийна Подкрепа (3)

• 33 033
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Малкият Стоян дано да се оправи супер бързо и на сто процента! Ще се моля!

# 736
Малкият Стоян дано да се оправи супер бързо и на сто процента! Ще се моля!
Благодарим!Той все още е в реанимация заради отока на гръбначния мозък, но вече не е на апаратно дишане, движи ръцете си, и има чувствителност на места на долните крайници!Противно на първоначалните прогнози на лекарите, Стоян живее и вече вярваме, че отново ще ходи!

# 737
  • София
miracle_today Praynig за Стоян! Дай Боже всичко да се нареди по най-добрия начин за него!  Praynig

# 738
Здравейте  фей  HugИмам голяма нужда, от положителна подкрепа за утре  Praynig.Ще ходя да си правя изследване, което трябва да бъде този път с отличен резултат,понеже миналият месец не беше добро,а ми трябва за подаването на документите към фонд ин витро.Ще ме зарадвате много,като ми помогнете с положителните си мисли.Като знам,че  ми изпращате положителната си енергия ,ще съм много по спокойна и щастлива.Много ми е важно това изследване,и вашата помощ.Прегръщам ви ,и ви благодаря от сърце. Hug Hug Hug  bouquet

# 739
  • Пловдив
Здравейте  фей  HugИмам голяма нужда, от положителна подкрепа за утре  Praynig.Ще ходя да си правя изследване, което трябва да бъде този път с отличен резултат,понеже миналият месец не беше добро,а ми трябва за подаването на документите към фонд ин витро.Ще ме зарадвате много,като ми помогнете с положителните си мисли.Като знам,че  ми изпращате положителната си енергия ,ще съм много по спокойна и щастлива.Много ми е важно това изследване,и вашата помощ.Прегръщам ви ,и ви благодаря от сърце. Hug Hug Hug  bouquet

Praynig Praynig Praynig

# 740
 megisp, нека всичко е наред  Praynig, Flowers Sunflower  bouquet

за Стоян - нека възстановяването протече леко, безболезнено и бързо  Praynig Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 741
megisp,  Praynig HugРезултатите ще са добри!

# 742
Благодаря ви от все сърце Hug Hug Hug

# 743
Здравейте мили мами! Вярвам, че няма случайни неща и ето ме тук. Благодаря ви, че ви има!
Искам да ви помоля за Енергийна подкрепа за Богомил от София, на който във вторник му предстои безумно дело, но е страшно притеснен и сринат и психически и физически. Сърцето ме боли като пиша за това, защото е много добър човек.
Изпращам Енергия на всички, които имат нужда от нея, за най-висше тяхно добро!
Усмихнат ден от мен  newsm51!
Благодаря ви!!!!!!!!!!!!!

# 744
  • София
Успех за Богомил!   Praynig

# 745
Успех за Богомил и да се наредят нещата му по най-хубавия начин! Praynig Hug
Искам и аз да помоля за подкрепа...Един човек-товар на име Панайот да изчезне от живота ми по най-хубавия начин, но да задържа кучето му, което той малтретираше! Praynig

# 746
  • В сбъднатите си мечти
Ще се помоля за Богомил ,дано излезе чист от това дело и да се съвземе бързо  Peace
Пожелавам , Панайот да се изниже тихо от живота на Пънки  Hug

# 747
Много благодаря за подкрепата! Отложиха делото! Желая слънчево лято на всички. Изпращам ви много положителна енергия!!!!!!!!!!!!!!!!

# 748
  Simple SmileВени види, тенкс, сис! Simple Smile  Късметско и на тебе! Hug

# 749
miracle_today, как е Стоянчо?

Общи условия

Активация на акаунт