Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 887
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Аз да се похваля си намерих страшно евтина био козметика и съм много доволна - Lavera bio. За разлика от другите продукти от този вид (цената на крем за лице на друга моя любима марка Madara  е 50 лв) тук става въпрос за цени като на Nivea например. Много достъпна, качествена, все пак е био продукт. Гела за измиване е 10 лв!

# 151
  • Варна
Събудихте любопитството ми с тези шампоани Здраве Grinning

Отскоро са на пазара, така че няма още отзиви. Иначе, 3 вида са - против косопад, против пърхот, против себорея, , а и ще струват над 5 лв.  Simple Smile

# 152
Събудихте любопитството ми с тези шампоани Здраве Grinning

Отскоро са на пазара, така че няма още отзиви. Иначе, 3 вида са - против косопад, против пърхот, против себорея, , а и ще струват над 5 лв.  Simple Smile

вчера ги видях, цените бяха 8+ лв.

# 153
  • WonderLand

Много съм доволна. За 1,80 прави косата ми невероятно мекичка Hug

# 154
Похвалвам Wash&Go с коприва! Прекрасен шампоан!

# 155
Аз харесвам ментоловия,след баня и косата и скалпа ми ги чувствам невероятно чисти 

# 156
  • Варна

Аз от тази серия на Лавена имам пяна за почистване на лице с екстракт от английски бръшлян - също струваше около 2 лв, доволна съм!

Ето тук е на втория ред вдясно, синята опаковка: http://www.number1.bg/?op=products

# 157
  • София

А от къде го купуваш този балсам?

# 158
  • София
Този балсам го видях в Кауфланд, доста му се чудих, но не го взех. Следващия път ще пробвам.

# 159
За балсам за тяло си имам фаворит: http://www.-spam120-/product/1089/farmona-maslo-za-tyalo-cheren- … sweet-secret.html С шоколад и шам фъстък, е няма такъв аромат Simple Smile

# 160
  • Пловдив
Определено не съм доволна от тези кораловите на ТЕО.Тео трябва да правят само сапуни.След измиване със въпросния шампоан косата ми нямаше нито блясък,нито беше жива и лъскава каквато си е по принцип.
Индивидуално е щом има и доволни...
newsm78 пробвах лилавия шампоан от серията супер съм доволна

# 161
скраб на Афродита шоколад и зелено кафе  Heart Eyes, козметиката на Евелин  Heart Eyes

# 162
  • Belgium
Аз искам да похваля съвсем случайна моя покупка - дневен крем за чувстивтелна кожа с аромат на люляк на българската фирма Ариес. Много приятна консистенция, попива бързо без омазняване, овлажнява чудесно кожата и ухае чудесно на люляк  Heart Eyes Струва 5 лева за 125 мл.

Купих си и сапун с аромат на шоколад и мляко на същата фирма. Още не съм го ползвала, но като вляза в стаята, която е пълна с всякаква козметика, усещам първо неговото ухание.

# 163
  • В къЩи.
Лу,пусни една снимчица на крема.  Praynig

# 164
Взех си и Здраве в бялата опаковка,  използвам го за всичко, харесва ми е той.

аз ползвам отскоро точно белия Здраве, за цялото тяло, много съм доволна! Има разлика в цените, в една аптека го взех за 3,70, а в друга го видях за почти 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт