Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 405

Страхотна е маската, при това спрямо професионалните продукти за коса, които съм ползвала.  Peace

# 406
  • при моите деца .....
Сега като застудя кремът за лице, който използвам не ми е достатъчен... Чувствам опъване и сухота 10-15 минути след намазване.... Да лятото ми беше ОК - Арома органик с тиква.
Сега се колебая какъв крем да си купя?
Очаквам предложения.
Имам Пробиотичната серия на Биофреш - ще го ползвам него, но бих се радвала и на други предложения.
Лятото си купих и тонирания крем на Дева - допадаше ми, но малко лъсвах, сега може и да ми е добре...  newsm78

# 407
  • Пловдив
Лятото си купих и тонирания крем на Дева - допадаше ми, но малко лъсвах, сега може и да ми е добре...  newsm78

newsm78 Издирвам този тониран крем, но никъде не са чували за него... Някой от Пловдив има ли идея къде го има?

# 408

newsm78 Издирвам този тониран крем, но никъде не са чували за него... Някой от Пловдив има ли идея къде го има?

Можеш да го поръчаш от интернет-магазин, примерно тук, ако го няма в търговската мрежа или поне им се обади да питаш дали го имат в наличност. И аз сега чувам за този крем  Embarassed, но като гледам описанието, изглежда добре  Peace

# 409
  • София
Момичета, а нещо да сте ползвали за светли петна. Пак ми се получиха от слънцето, по гърба. Преди изчезнаха със Скинорен, но доста скъпо идва, малка тубичка, 17 лв.  Confused Този крем Пали, за който говорихте го имам, но той май е само за тъмни петна.

# 410

А от тези продукти http://www.number1.bg/?op=products само за балсама с коприва четох добри отзиви тук, други неща ползвали ли сте?
Вчера си купих лакочистителя от линка. На първо четене, чисти добре Simple Smile

# 411
Не мога никъде да открия копринена ръкавица в Русе Cry Cry Cry
обиколих на всякъде и никъде я няма  Sad

# 412
обиколих на всякъде и никъде я няма  Sad
Каква е тази копринена ръкавица Embarassed newsm78, ако става въпрос за това http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/
накрая видях, че има възможност за поръчка

# 413
обиколих на всякъде и никъде я няма  Sad
Каква е тази копринена ръкавица Embarassed newsm78, ако става въпрос за това http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%B8%D0%BD%D0%B3/
накрая видях, че има възможност за поръчка

да,за такава ръкавица става въпрос.не търся определена марка,но все не намирам

# 414
  • София
Търся варианти за евтини сенки и руж...Предложения??? Simple Smile

# 415
Търся варианти за евтини сенки и руж...Предложения??? Simple Smile

Руби роуз, две в едно е.

# 416
  • WonderLand
Също така и Ralo, доволна съм от пудрата им (за 1,40 съм възхитена), предполагам ружът също е хубав Peace

# 417
  • София
Да руби роуз май са добри за цената си,мазнички са с блясък,ружа на Флормар бях опитала,не беше май зле..Аз редувам евтините си покупки с по скъпи,но понякога съм по доволна от по евтините.... Simple Smile

# 418
  • при моите деца .....
Сега си сложих от тонирания крем на Дева и няма опъване.
Ще видя как се държи през деня и ще споделя.
Лятото си го купих и ми харесваше, само лъсвах в обедно - следобедните часове... Но сега.
Те са два варианта -
за възраст 18-35  и 35-55, като от двата има вариант за светла и тъмна кожа.

# 419
Сега си сложих от тонирания крем на Дева и няма опъване.
Ще видя как се държи през деня и ще споделя.
Лятото си го купих и ми харесваше, само лъсвах в обедно - следобедните часове... Но сега.
Те са два варианта -
за възраст 18-35  и 35-55, като от двата има вариант за светла и тъмна кожа.

Ще следя "развитието" на този тониращ крем, че ме заинтригува. Crazy Нали се ползва като обикновен крем, не като фон дьо тен. newsm78 Извинявам се за моето невежество, но не съм ползвала, а ми звучи като добра алтернатива за прикриване на малки несъвършенства. Blush Нали не пречи под този крем да се слага друг?
Благодаря предварително.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт