Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 662
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
клюкарка Simple Smile , KaRoLa , Gia Marie Carangi , благодаря   bouquet
Взех си Nivea класик Rolling Eyes Alverde е предното ми и мноооого ми харесва  Peace, но граняса  Crazy, а е на 4 месеца, не че е останало много, но вече е в коша и сега ще се клепам с Nivea.  Mr. Green и си издирвам Blistex, това е най-страхотното нещо, което моите устни са си слагали. В Германия струваше около 2 евро, но сега в България не съм виждала  ooooh!
Относо шампоаните, L.A candy, не съм фен на Пантен и подобни.... има български много по-добри, поне това е мое мнение Rolling Eyes и за съжаление не мога да ти помогна....и аз издирвам "Моят шампоан" все още, сега пробвам едни билки, едни мазилаци, ама много "трудоемко" ми се струва... лесноомазняваща се коса е и моят проблем и чета всичко, което се пише по тази тема, така че ще следя предложенията  Mr. Green  bouquet

# 496
Някой има ли отзиви за душ-геловете на Cottage? .. изглеждат много вкусни Mr. Green

# 497
Любими са ми, имат невероятен и траен аромат Heart Eyes Но далеч не могат да минат за евтини newsm78

# 498
Любими са ми, имат невероятен и траен аромат Heart Eyes Но далеч не могат да минат за евтини newsm78
Ами гледах ги в един онлайн магазин за 4.90, според мен приемлива цена, не са никак скъпи.

# 499
Ами гледах ги в един онлайн магазин за 4.90, според мен приемлива цена, не са никак скъпи.

Можеш ли да дадеш линк към този онлайн магазин? Ама с доставката не става ли пак редовната цена от магазините?

# 500
Ами не знам по магазините как вървят, не съм ги виждала, но като гледам цените на другите продукти в сайта, са си същите като по магазините newsm78 Ето го сайта, който ми даде sissi и сега не мога да се откача от него Mr. Green цък - говоря за тези, които са 4.90, не за другите от 8.40.

# 501
Ами не знам по магазините как вървят, не съм ги виждала, но като гледам цените на другите продукти в сайта, са си същите като по магазините newsm78 Ето го сайта, който ми даде sissi и сега не мога да се откача от него Mr. Green цък - говоря за тези, които са 4.90, не за другите от 8.40.
А-така, сега още сметки да погасявам  Laughing  Hug Първият път като си поръчах и с мен беше така, уж 2-3 неща, после си викам хайде заради транспортните разходи още едно-две  Crazy
И за да не е само закачки.  Hug Днес си купих крем за ръце "Дунавски вълни"  спомням си го от баба ми още Flutter, но преди ме дразнеше миризмата, а сега съм очарована. Особено за зимата, намерих моят крем за ръце, мирише дискретно, добре хидратира, по-гъстичък е.... въобще това, от което имах нужда  bowuu

# 502
# 503
А-така, сега още сметки да погасявам  Laughing  Hug Първият път като си поръчах и с мен беше така, уж 2-3 неща, после си викам хайде заради транспортните разходи още едно-две  Crazy
И за да не е само закачки.  Hug
Няма, втората сметка ти я опрощавам Laughing Hug
L.A candy, попитай в темата за Биофреш,мисля, че там момичетата имат повече опит с продуктите им Simple Smile

# 504
Може да сте го обсъждали, но скоро попаднах в темата ви и искам да попитам доволни ли сте от шампоана на Арома фреш - пъпеш, който съдържа Д-пантенол?

# 505
  • WonderLand
Предполагам за този става въпрос

Да, точно първия балсам  Peace И да похваля душ-геловете на Фа - не знам дали има значение, получих няколко като подарък, произведени в Австрия, но ме очароваха.

# 506
Аз ползвам душ геловете на Fa с мляко и ванилия...Много го обичам тоя аромат и съм доволна Simple Smile

# 507
  • София
Да ми препоръчате някакъв хидратиращ крем за лице   bouquet

# 508
Аз си взех боя за коса на MM Beauty (българска) и днес се намазах. Много съм доволна! По нищо не отстъпва на многото чужди, които съм ползвала. Цвета също се получи много добре (взех си 09 - натурален шоколад)!

# 509
Да ми препоръчате някакъв хидратиращ крем за лице   bouquet
Препоръчвам
Аз съм много доволна, използвам го и за тяло, а и е много евтин Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 17:48 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт