Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 860
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Момичета видях на първата страничка шампоаните на Арома, но старите модели. Някой има ли впечатления от новата серия  Aroma Greenline, имат доста видове, намалено е количеството, т.е. по-скъпички са от другите, но дали са хубави Simple Smile.

# 526

с кой от цветовете се боядиса?
Аз тествах вишната и имах вишнев отенък може би месец след боядисване.

Наистина ли издържа толкова много? А горе-долу ярко ли е? То зависи от цвета на косата, но аз съм си червена така или иначе, ще съм ти благодарна ако ми отговориш дали изсветлява много.   bouquet

# 527
  • В къЩи.
Има два цвята Light и Midium. За светла кожа препоръчвам Light

Благодаря ти.   bouquet Дано само да не е мъртвешки бял.  Mr. Green

# 528
Не е мъртвешки бял Simple Smile Много приятен цвят е. Другия е много тъмен... Виж ако искаш каталога,там има показани цветовете

# 529
Момичета, бихте ли ми препоръчали нощен крем, който да хидратира добре и на сутринта да не лъщи Praynig Ако е и марка на ДМ ще е супер!

# 530
Бих препоръчала този крем на Биофреш.

Ползвам го от месец и нещо и съм много доволна.

# 531
А, нещо против торбички под очите(до съвсем скоро нямах  Tired)?

# 532
  • Пловдив

с кой от цветовете се боядиса?
Аз тествах вишната и имах вишнев отенък може би месец след боядисване.

Наистина ли издържа толкова много? А горе-долу ярко ли е? То зависи от цвета на косата, но аз съм си червена така или иначе, ще съм ти благодарна ако ми отговориш дали изсветлява много.   bouquet
не изсветлява  Peace Аз държах може би 50 минути и се получи наситен тъмен цвят. Нямам бяла коса, основата ми беше тъмно кафяв цвят с ръждиви отенъци /от обикновена къна/.
Трябва да си наясно, че този продукт е "тониращ балсам", доста леене на цвят пада при първото измиване.
Косата след това е добре кондиционирана, с блясък.
Аз редувам боядисване с обикновена къна и с цвят вишна на 1 месец.

# 533

не знам дали се предлага в каталозите в момента, не е много евтин, но не съм ползвала по-добър - нито по-евтин, нито по-скъп - прибира торбички и изглажда кожата, ползвал съм поне 4-5 опаковки от него /в тази част за под очите, за над очите не ми хареса - лепне ми/

Avon Anew Clinical Eye Lift

# 534
# 535
Има два цвята Light и Midium. За светла кожа препоръчвам Light

Благодаря ти.   bouquet Дано само да не е мъртвешки бял.  Mr. Green

Погледни новия каталог на Avon, стр.86.

http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201116

# 536

не знам дали се предлага в каталозите в момента, не е много евтин, но не съм ползвала по-добър - нито по-евтин, нито по-скъп - прибира торбички и изглажда кожата, ползвал съм поне 4-5 опаковки от него /в тази част за под очите, за над очите не ми хареса - лепне ми/

Има го...В комплект с още един крем е 36 лв. Това как е като цена, че аз не съм по кремовете и не знам  Rolling Eyes

# 537
  • В къЩи.

Благодаря ти.   bouquet Цвета не винаги е реален на каталога,затова се допитвам.  Hug

# 538

не изсветлява  Peace Аз държах може би 50 минути и се получи наситен тъмен цвят. Нямам бяла коса, основата ми беше тъмно кафяв цвят с ръждиви отенъци /от обикновена къна/.
Трябва да си наясно, че този продукт е "тониращ балсам", доста леене на цвят пада при първото измиване.
Косата след това е добре кондиционирана, с блясък.
Аз редувам боядисване с обикновена къна и с цвят вишна на 1 месец.

Аз го купих преди да дочакам отговора  Blush Много благодаря, аз никога не съм се боядисвала с къна и ще сефтосвам сега  Crazy . Миналия месец използвах мус на велатон, цвета беше страхотен, но се ля цвят не веднъж, не два пъти, ми сигурно и на 10тото измиване водата падаше оранжева.  ooooh! Знам, че може да не ме хване от първия път тази къна, но ще упорствам - изглежда много лесна за използване, така че.... А Дано стане !

BTW, при нас има някакви комплекти на Гарние от 3 компонента, варират цените около 9 + лв. Някакви коментари?

И за да не е спам, смених шампоана на милва с този на нивеа, мъжки - против пърхут. Косасата ми става много хубава и от него, трябва разнообразие все пак.

# 539

Има го...В комплект с още един крем е 36 лв. Това как е като цена, че аз не съм по кремовете и не знам  Rolling Eyes

от другите кремове на ейвън изобщо не съм доволна и за това бих го взела отделно - цената му на промоция е 20-22 лв. горе-долу

Общи условия

Активация на акаунт