Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 847
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
elle2_eli, Да, така е, съгласна съм с теб. Но дори тези, които нямат пари за био кремчета или като мен не им се доверят много, по-добре да пробват със нещо натурално - зехтин, домашна свинска мас дори (въпреки че за нея не съм проучвала дали има противпоказания) или има един крем Витасин, български, пише, че е без консерванти и помага за кожни проблеми.

# 196
Включвам се отново заради цената на био продуктите. Аз също не мога да си позволя някои марки, като например Мadara, защото кремчето за лице е към 45 лв, въпреки че съм пробвала тестери и козметиката е изумителна, заслужава си парите, но в същото време ползвам Lavera - цените са еквивалентни на тези на обикновената козметика: гел за лице - 10 лв, слънцезащитни продукти по 12, 14 лв. Може да се ползва био козметика, просто трябва да подберете продуктите според това колко сте склонни да дадете, а качеството е на невероятно ниво.

# 197
  • Пловдив
Да похваля и аз един крем за пети

Още с първото намазване почувствах краката си много по-добре и струва само 3 лв.

# 198
крем Здраве и Нивеа....

# 199

Още с първото намазване почувствах краката си много по-добре и струва само 3 лв.

От къде го взе?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 08:43 от bubanka

# 200
  • Пловдив
Има го по аптеките. Peace

# 201
Благодаря   bouquet

# 202
  • Пловдив
и в някой козметични магазини

# 203
Кремът Нивеа, който попива за 1 минута.
Надмина очакванията ми, по-добре стои даже от матиращия крем на тази марка, и струва само 7 лв.

# 204
още една подкрепа за кремът на Биле за силно напукани пети.За първо лято от години насам петите ми не са напукани благодарение на мазане вс. вечер с крема.

# 205

и аз подкрепям за този крем, беше ми откритие преди 2 години.

# 206
още един глас за белия крем 'здраве'

# 207
Момичета,бихте ли ми препоръчали добър овлажняващ крем за смесена кожа,няма нужда да е матиращ? На 23 съм. Praynig

# 208
http://www.kelebekkese.com.tr/index.php?option=com_content&v … mid=7&lang=en

Днес пробвах една от белите ръкавици(2.50 лева).Определено има ефект и в по-стабилно зашита от копринената на Рая.Пак без сапун се ползва и е мека.

# 209
Момичета,бихте ли ми препоръчали добър овлажняващ крем за смесена кожа,няма нужда да е матиращ? На 23 съм. Praynig

На каква цена да е приблизително?

Общи условия

Активация на акаунт