Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 797
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Копирам си мнението от другата тема:
Цитат

Но пък си купих тези - синия и зеления, другите не са мой тип аромати (много съм доволна от преди, не оставят следи, трайни, евтини, а и синият ми мирише на Дав оригиналния):

# 256
Здравейте!
Аз не съм точно по темата, обаче може ли да ми препоръчате магазин за някакви  по-евтини обувки в София. Трябват ми някакви обувки, нещо като балеринки, но нямам време да обикалям много, а и не живея постоянно в София. 
Някъде  на центъра или Бъкстон  ме устройва най- много  bouquet

# 257
  • При децата ми
Може ли снимка   bouquet
Този ли?

[/quote]

Боби, не, не е този. Ще го снимам и ще го покажа, но това ще стане най-рано утре. Не го видях в сайта им.

# 258
Тази маска на Клеопатра никъде я няма, вчера преобърнах центъра на София и като питам, аптекарките ме гледат като извънземна. Само в една аптека ми предложиха хума на Клеопатра. Питах и в две, три парфюмерии, ама и там не са я имали.

Ако някоя дама знае от къде в София мога да си взема маската против акне на клеопатра, моля да сподели?

# 259
Тази маска на Клеопатра никъде я няма, вчера преобърнах центъра на София и като питам, аптекарките ме гледат като извънземна. Само в една аптека ми предложиха хума на Клеопатра. Питах и в две, три парфюмерии, ама и там не са я имали.

Ако някоя дама знае от къде в София мога да си взема маската против акне на клеопатра, моля да сподели?

Последно я купих от аптека Жийон, Младост 4, срещу Фантастико. Не мога да кажа дали сега я има.

# 260
Мерси много chervenokoska_2 , ще отида специално някой ден до там, за да я взема!

# 261
  • София
Калциев гел на pеrfect   Peace  Mr. Green

# 262

Последно я купих от аптека Жийон, Младост 4, срещу Фантастико. Не мога да кажа дали сега я има.
И аз оттам я взех последно Simple Smile.Ще отида утре да проверя дали я имат и ще пиша.

# 263
Протеиновата маска за коса на Афродита, ползвам я от скоро, но много ми харесва  Peace

# 264

И аз оттам я взех последно Simple Smile.Ще отида утре да проверя дали я имат и ще пиша.
Да докладвам-ходих до там-заредили са и други видове-срещу бръчки и избелващата.Аз си взех 3 броя-две срещу акне и една избелваща.

# 265
Е, браво! blackpearls, Мерси за инфото ще взема да отида сигурно като са почивните дни:)

# 266
Здравейте:)
Търся отзиви за тази козметична фирма:
http://www.aurimetry.com/
Похвалиха ми противобръчковите ампули,но исках първо да се консултирам тук Simple Smile
Странното е ,че цените са 3-4 лв,а пък били много хубави продукти......

# 267

Много добър продукт с много добър ефект, НО само ако се ползва както е описано. Иначе първите 30-40 мин са чак стряскащо парещи  Mr. Green

# 268
И как трябва да се ползва? И също така, колко струва?

# 269
Ами маже се сутрин и вечер  на зоните които се нуждаят / бедра , талия и седалище хихи / . Аз го взех за 8 и 50 някъде  от Метро , но в момента го иам в Кауфланд на 7.20 и дори има към него подарък -спирала за мигли за обем от същата марка. Доста е изгодно. Серумът е с  кофеин и водорасли. Мирише приятно и най - важното е , че има ефект  Peace
п.п. И е 250 мл.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт