Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 729
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
На сина ми взимам ТЕО БЕБЕ и шампоан и сапун,но не знам става ли шампоана за възрастни...

# 331
Не знам дали някой го е споменавал, но ще споделя за един продукт който наистина пести пари - разредител за лак на Перфект.
Имам един шкаф със сгъстени лакове, които щях да изхвърлям но случайно го мернах в кварталния козметичен магазин. Струва около 3лв, а вече съм разредила поне 10ина лака с него и не съм го изхабила и наполовина. Лаковете стават като нови буквално.
Много съм доволна.

Аз си държа лаковете в хладилника за да не изсъхват. Peace

# 332
Най доволна съм от черния молив на бруклин мисля че беше марката.Златист е с черни надписи,незнам колко струва но си е хубав.На Импала не ги харесват.
Аз също съм най-доволна от молива на Бруклин, използвам го вече от години. Също съм доволна от тази къна. Някой ползвал ли е бебешки шампоан, аз мисля да си взема за мен, някой може ли да препоръча?

бебешкият шампоан който ползвам за малката е малко скъп ,но в голямо количество-БюбхенВСЪЩНОСТ НАШИЯТ ТОНЧО Е ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЦЯЛОТО ТЯЛО,мисля 400мл,към 11лв,а от по-евтините мисля че на Бочко са по-добри от Тео бебе,за други не се сещам в момента..

# 333
На сина ми взимам ТЕО БЕБЕ и шампоан и сапун,но не знам става ли шампоана за възрастни...
Веднъж забравих да си купя шампоан и се измих с Тео Бебе-то на дребния - много хубава ми стана косата. Единствения минус е, че съм с дълга коса и за 2-3 къпания и заминава целия  Rolling Eyes

# 334
  • София
Доволна съм от бебешките шампоани на Джонсън и на Бочко. В момента съм с една много стара марка, ако се сещате, Па - Па/Кря - Кря. Не знам чие производствое, но и като малка ме къпеха с него и то със същата миризма. Супер доволна съм и от него.

Вярно е, че си отиват много бързо, и аз съм с дълга коса.

# 335
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Па-па" мирише уникално, любимият ми шампоан Heart Eyes

# 336
  • Стара Загора
И аз харесвам Кря кря, но за съжаление затвориха Ален мак и повече няма да се произвежда. Има все още останали по магазините, аз където го видя си го купувам, в момента имам 4 различни .
Можете ли да кажете шампоан подобен на Кря кря - да знам какъв да си взема като ми свършат запасите Simple Smile

# 337
Привет и от мен. Записвам се в темата, защото има много неща от които съм доволна и които искам да похваля. Не изчетох всичко до тук, но ще се върна да прегледам назад какво сте писали.
На първо място искам да похваля спиралата на Eveline - GIGANTIC VOLUME
След мнооооого проби на различни марки, от поече от година съм се спряла на тази. Прави миглите страхотни.
Балсамите на Евтерпа също са ми фаворити. Този и този 
В един период косата ми беше много проблемна. От постоянното боядисване /изрусяване/ беше станала като метла. Ужасни краища, щъфтежи, суха, без блясък, а в корените мазна. Тези два балсама ме оправиха. Много ги хваля.
Тези дезодоранти Разбира се предпочитанието за аромат е строго индивидуално, аз ползвам червения и съм влюбена в него. А като трайност - много е траен, по-добър е от скъпите. И най-важното - никакви бели петна.

# 338
Аз да похваля ето това Само, че моите са със ленено семе. Съдържа натурални съставки само. Доволна съм. Пък и за два лева  Rolling Eyes

# 339
  • София
Здравейте!Аз съм много доволна от черния молив на Бруклин.Сега имам нужда от ФДТ,спирала,сенки и руж,че всичко ми е свършило... Sad Като цяло май се ориентирам към марката Есенс,но ще се вслушам и в други мнения... Simple Smile

# 340
  • Пловдив
Кара,а откъде ги купуваш дезодорантите???

А за козметиката на "Христина" съм чувала само добри отзиви,но в Пловдив...ги няма!

# 341
  • София
 МНОГО приятно изненадана съм от това: Total Repair 5 Instant Miracle

Инцидентно го закупих, но съм доволна, лесно разресване и много мекота.

# 342
  • София
Тоалетните трици на "Христина" и на мен са ми фаворит, но от доста време вече не мога да ги открия никъде  Rolling Eyes

# 343
Тоалетните трици на "Христина" и на мен са ми фаворит, но от доста време вече не мога да ги открия никъде  Rolling Eyes

Ами аз ги взех от Елитис, но в София няма такъв магазин, до колкото знам. Друг вариянт е по интернет. Има ги там в някаква онлайн аптека, продават ги за два лева, точно за колкото си ги купих.  Peace А доставката за София може да е безплатна.

# 344
  • Варна
пишете, моля, и ориентировъчните цени на харесваните продукти.  Wink

Кара, споделила си много неща, но колко струват?

Препоръчайте руж не много скъп.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт