Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Ммм аз не си спомням да съм виждала из Пловдив такава база за сенки. Някой знае ли къде тук я има?

# 631
Ммм аз не си спомням да съм виждала из Пловдив такава база за сенки. Някой знае ли къде тук я има?

Да, аз ще ти кажа. Едното място е в мола- Бюти зоната. Другото мисля беше магазина за козметика срещу Euroland на главната. Успех в търсенето Simple Smile

# 632

Да, аз ще ти кажа. Едното място е в мола- Бюти зоната. Другото мисля беше магазина за козметика срещу Euroland на главната. Успех в търсенето Simple Smile

Благодаря!

# 633
  • София
Може ли да сложите снимка на тази "база:, за да видим какво имате предвид?
Не съм ползвала база, че не използвам сенки. Намерих това
 http://beautyshop.bg/product/411/artdeco-baza-za-senki-za-ochi-.html нека момичета да кажат дали е това.
bowuuДа, точно тя е!

# 634
Да похваля ето това кремче. Мини версията е 30мл.
http://www.vatgia.com/ir/pictures_fullsize/2/cXJoMTI4NjA4NTEyMi5 … kamille-100ml.jpg
Това ми е трета опаковка, перфектно е за дамска чанта. Взех си го от касите на ДМ за 1,59лв. Аромата му не е нещо осбенно мирише си като обикновен крем, но е много добро. Има и големи разфасовки сигурно ще си взема, но по нататък.

# 635
Да похваля ето това кремче. Мини версията е 30мл.
http://www.vatgia.com/ir/pictures_fullsize/2/cXJoMTI4NjA4NTEyMi5 … kamille-100ml.jpg
Това ми е трета опаковка, перфектно е за дамска чанта. Взех си го от касите на ДМ за 1,59лв. Аромата му не е нещо осбенно мирише си като обикновен крем, но е много добро. Има и големи разфасовки сигурно ще си взема, но по нататък.
     И аз го ползвам и съм доволна  Laughing

# 636
Доволна съм от спиралата на golden rose perfect lashes и струва само 2,60.
Пробвах доста скъпи кремчета за суха кожа и всички след като попиеха ми опъваха на кожата, и накрая си взех универсалния крем на NIVEA и съм страшно доволна използвам го като нощен . Hug
И още нещо , което може да звучи смешно , но за торбичките под очите ми помогна крем против хемороиди  Embarassed

# 637
Момичета, взех едно евтино нощно кремче на Aurate, доколкото разбирам е марка на немското Penny. Майка ми пък ползва лосион за тяло на същата фирма и е доволна. Но мен нещо ме съмнява за толкова малко пари да нямат парабени, въпреки че не открих такива написани на опаковката. Някой има ли наблюдение върху тази марка  Hug

# 638
Момичета, взех едно евтино нощно кремче на Aurate, доколкото разбирам е марка на немското Penny. Майка ми пък ползва лосион за тяло на същата фирма и е доволна. Но мен нещо ме съмнява за толкова малко пари да нямат парабени, въпреки че не открих такива написани на опаковката. Някой има ли наблюдение върху тази марка  Hug

На каква цена е ? И за каква кожа е подходящ  Rolling Eyes

# 639
да се включа и аз .. списъкът е дълъг, но ще споделя тези,за които се сещам:
- продуктите с марка DM
- крем Здраве -синичкия
- крем за ръце БИЛКА с екстракт от червено вино
- козметичен крем Витасин
- душ-гел Aroma greenline ПАМУК
- шампоан МИЛВА - катранен
- хума, тоалетни трици, пшеничен зародиш на Клеопатра
- маслата на Икаров
и още и още :Д
Това са тези, които купувам многократно..

# 640
woman_in_me, купих го за 3.20 лв - пише, че е за ежедневна употреба с бадемово масло и витамини - за всякакъв тип кожа. Аз го купих по-скоро за мъжа ми, да се маже вечер, но и аз мацвам. Laughing Засега е ОК.

Неща, от които аз съм доволна:
* и аз в кюпа на фенките на леката формула Здраве без парабени  Peace
* червената серия на Гарние за суха кожа - за тяло + кремът за ръце - спасява ме вече 2 зими
* сенките на Габрини като цяло
* антибактериалната пудра на Манхатън (но аз я купувам за 11 лв, така че не знам дали спада към евтините продукти, търся и заместител - ако можете да препоръчате също така покривна пудра)
* моливите за очи на Бруклин, според мен черният е по-добър от този на Имапала, поне при мен се размазва по-малко
*червилата в сива гилза на Есенс - страхотни са  Heart Eyes
*спирала Уондърлаш на Орифлейм - ами остава си най-добрата, която съм ползвала, особено на тази цена
*зеленият крем за лице с грозде на Гарние
* лаковете на DIVINE и Оriflame

Ще допълвам  Hug

# 641
Трябва ми маска за коса, за суха, тънка, лесно късаща се и без блясък коса. Искам да я прави по-плътна и лесна за разресване.

От червената маска с плацента и костен мозък, бях долу-горе доволна. Правеше ми косата плътна, но трудно я разресвах.

Балсама на Елсев, който е за уж много суха коса(с пчелно млечице)....ми не съм доволна. Само я прави мека, нищо повече.

# 642
  • София
Belluci, пробвай пудрата на Catherine Arley   взимам я за 4лв. от кварталното магазинче - няма да казвам колко много съм доволна. До сега ползвах Афинитон-а на Мейбълин, но тази за 4лв. е доста по=покривна, по-икономична, а пък и по-евтина. За мен е идеалния вариант. Взимам я за втори път, а сестра ми от години ползва само нея  Peace

# 643
Трябва ми маска за коса, за суха, тънка, лесно късаща се и без блясък коса. Искам да я прави по-плътна и лесна за разресване.

От червената маска с плацента и костен мозък, бях долу-горе доволна. Правеше ми косата плътна, но трудно я разресвах.

Балсама на Елсев, който е за уж много суха коса(с пчелно млечице)....ми не съм доволна. Само я прави мека, нищо повече.

Пробвай маската на orzene , има два вида за боядисана коса и с пчелно млечице май.Аз ползвам тази за боядисана и съм много доволна.Има я почти навсякъде, цената и между 5.60 и 7лв . Ползвала съм предимно професионални маски ,но откакто открих тази вече повече от година не я сменям.

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 17:07 от kopche

# 644
Ползвала съм и орзен и двата вида. Първия път като си я взех, косата ми беше все едно от реклама...но после не ми действаше така, а аз искам постоянен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт