Отговори
# 540
Да,цикъл имах към края на Юни.
А относно предпазването не взимам медикаменти и не слагаме презервативи,но се пазим т.е. ММ не свършва вътре  Confused

# 541
  • София
Да,цикъл имах към края на Юни.
А относно предпазването не взимам медикаменти и не слагаме презервативи,но се пазим т.е. ММ не свършва вътре  Confused

Не искам да те отчайвам , но аз така забременях 8-9 месеца след първото ми раждане. Дано всичко е наред при вас  Peace

П.П.: zlatttka не съм те пропуснала нарочно, просто паметта ми изневерява newsm78
Твоя Калоян  е едно страхотно малко човече, а каква коса има  Heart Eyes завид, завид. Обръща ли внимание на кончето? Моята Елена нещо не се впечатлява от него  Thinking.

П.П.:  zlatttka може би никой нищо не каза заради спора тези дни  Mr. Green . Да не вземат да го изкарат лицемер  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 20:23 от nellyli

# 542
  • София
ДВ! Laughing
Момичета- нямам време за нищо и не съм ви чела още! #Cussing out
Влизам само , за да ви покажа колажа: Предварително се извинявам ако на някого съм объркала снимката или не е доволен, но от мен толкова за сега, че Магито от 2 дни ме побърка! Не знам кога е ден и кога нощ!  Twisted Evil Ако иска някой друг ( по компетентен) може да направи нов или да промени нещо в този !

# 543
Поздравления за труда, на мен ми харесва !  Hug

# 544
Добар вечер Simple Smile преди малко оправих детенце и сега заспа.Утре сме на консултация,ще видим колко е пораснала моита хубавица и ще ни слагат ваксините,след прегледа ще се отчета:) Поздравления на jenajena--страхотен е колажа,на мен много ми харесва  bouquet  bouquet а и дечицата ни са прекрастни..За захранването---мисля да почна след 5-6 мес.,но утре на консултацията ще видим какво ще ни посаветва педито,засега съм много доволна от нея..За цикъла---ох незнам какво е,но и на мен ми доиде края на юни мес.и сега още го няма,а с ММ правихме незабравим  luvbed преди да замине и се моля да несме направили и ние нещо,че неща трето,то това ми изяде душата ,а за трето немога да си помисля ваобще Grinning мисля че е от времето и докато сега се регулират хормоните ,ще имаме нередовен цикъл,но наи добре е да се отиде на лекар за всеки случаи Simple Smile това е от мен отивам да готвя,че съм скапана днес и съм умряла от глад Simple Smileлека вечер момичета

# 545
Само за инфо вече има розови кончета,нашето трябва да дойде утре.
Съвпадение (или не), и мойто ще дойде утре, ама синьо.

Джей, вие на какво мляко бяхте преди Лактаната и каква е промяната в честотата на акане (щото спомена, че сега ака по два пъти на ден).

Буба, за давенето  - ти нали се съмняваше причината да не е къса юздичка? Отхвърлихте ли тази версия? Другото, за което се сещам - да не би да има проблем с нослето и да не може да диша хубаво, докато с(м)уче?

Марта, голямо благодаря! При тази липса на време оценяваме много труда, който си положила и времето, което си отделила! Много е хубав колажът!

# 546
Марта , страхотен колаж!

# 547
Нелили, страхотна е Елена! Малка принцеса, много й отива рокличката, поздравления за избора  Simple Smile

Марта и от мен огромно благодаря за колажа- станал е чудесен и всички бебоци са толкова милични и нежнички!  Hug

За захранването, мисля да е след 6-я месец. Поне да може да се позакрепва изправен, че сега ядем 10 мин и през останалите 50 се оригваме. Не съм чак такъв идеалист и няма да готвя, готови пюрета ще са.

Ох, момичета, как пътувате с вашите бебета? Днес се оказа, че столчето за кола 0-18кг не е добре, много е нестабилен в него Габриел. На бърза ръка взехме едно 0-13кг от по-нормалните. Монтирахме го- ми и с него не е стабилен. Нашата ли кошница нещо не е наред...не ми харесва наклона въобще, бебето е седнало. Представях си го по-легнал, а главата му буквално увисна във въздуха и умрях от ужас за 5те минути проба в колата!!

# 548
Аа да, забравих да напиша за хубавата Елена на Нелили в хубавата рокля, която съзерцавах известно време и се усмихвах още малко след това... пу-пу

# 549
  • София
Марта  Hug  bouquet newsm20
Колажа е страхотен , но се чудя дали  мога да сложа в малко по-голям размер за да се виждат по добре сладурковците  Thinking .
 Хера ограничението  ширина - до 600 пиксела , височина - до 600 пиксела важи ли за първия пост?
Благодаря за комплиментите за моята Елена  Hug

# 550
ДВ!
Нелили, страхотна е малката принцеса, много й е фешън рокличката!
Марта , newsm20 newsm51, и от мен огромно благодаря за колажа - чуден е, всички бебчета са ужаааасно сладки! 
За захранването, мисля да е след 5-ия или 6-ия месец. Ще видим. newsm78 И аз като Нелили с баткото започнах да готвя и да приготвям сама ядене за бебето, но продължи 1 седмица. През останалото време бяхме на детска кухня и готови пюрета. Сега пак така смятам да бъде! Naughty
Отивам да се хоризонтирам, че не се знае кога ще се нададе боен вик!

# 551
# 552
Джей, вие на какво мляко бяхте преди Лактаната и каква е промяната в честотата на акане (щото спомена, че сега ака по два пъти на ден).

На Аптамил Комфот. Да, сега от Лактаната ака поне веднъж-два пъти дневно, а преди като беше на Аптамил се е случвало и пет дни да не ака, обичайно беше около 3, 4 дни неакането.

# 553
колажчето е супер

# 554

На Аптамил Комфот. Да, сега от Лактаната ака поне веднъж-два пъти дневно, а преди като беше на Аптамил се е случвало и пет дни да не ака, обичайно беше около 3, 4 дни неакането.

Ясно, ами ще видим при нас дали ще има промяна, и Ники ака веднъж на 2-3 дни. Ние сме на Нан1.

Общи условия

Активация на акаунт