Отговори
# 555
  • гр. София
jenajena, колажа е страхотен!!! Адмирации за отделеното време и старанието !

# 556
  • при палмите и алигаторите,FL
 newsm51 newsm74  Hands Clap smile3501  за Марта, Благодаря за положения труд, колажа е страхотен!!
Хера ограничението  ширина - до 600 пиксела , височина - до 600 пиксела важи ли за първия пост?
, Хера, моляте кажи, че може и по голям.

Сега да се отчета набързо, пак ми се размениха Ъ и З, как си го причинявам и аз не знам.

Julia_Ch , Моника си е в кошчето, малко ми е седнало и намен, затова първите два месеца бях сложила едно дървено трупче в колата и си я бях наклонила до легнало положение.Сега си се воъи както си е .

Да кажа за спането през деня, Моника спи в люлката по няколко часа на ден, средно 2-3 пъти по 1 или 1,30 часа.Пак е иъкривена , като в кошницата, не е напълно легнала, но тя легнала не тзрпи да е , само по нощите като сии спим двете. 

Нели, роклята е много хубава, а и манекенката също, хареса ми погледа от втората снимка

Варненки страхотни мами с още по хубави бебоци, и да не сзм прочела някоя да се оплаква че е дебела, това ще си е лъжа Naughty.Поздравления за организацията и изпълнението.

За захранването, и преди казах, аз по рано от 6 месец не мисля да почвам/с пюре ще е,  домашно или купешко според зависи какво въвеждам/

УАУ 20 човека преглеждат темата в момента, бързо всички на отчет, моля Simple Smile

[/color]

# 557
МАРТЕ newsm51 smile3525 smile3501 newsm10  love001
Прекрасна работа си свършила (както и всички ние, де  Mr. Green) !  Hug  bouquet

qenesi, страхотно бебоче, със страхотно сладки бузиии  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 22:41 от Норе

# 558
  • гр. София
Hope, благодаря ( само ти го отрази) Simple Smile. И аз много си го харесвам и обичкам ама нали си е мое  по-хубаво от него няма. Laughing

# 559
Марте, страхотен е колажа, въпреки ограниченото време  Peace Благодарим   bouquet

# 560
И от мен голямо благодаря на Марта за отделеното време  Hug
Само дето гледах 2 мин. докато си намеря отрочето  Joy много сладки дечица са всички, бонбончета мънички Hug

# 561
Hope, благодаря ( само ти го отрази) Simple Smile. И аз много си го харесвам и обичкам ама нали си е мое  по-хубаво от него няма. Laughing
Оо, аз още като го пусна веднага го отразих, но все забравям да напиша! И съм сигурна, че и с другите е така  Hug А и нали сме се разбрали, че от нашите деца по-хубави няма  Heart Eyes, та не си го казваме всеки път  Hug

# 562
Марта,колажа е страхотен !!! newsm51
Нели,Елена е страхотна,от ден на ден става все по-хубава,чак ми идва да я открадна за моя Ангел! Mr. Green Heart Eyes Laughing

# 563
  • София
Много е хубав колажът, наистина! И аз си търсих известно време щерката!  hahaha

# 564
Браво Марта! И ОГромно ТЕНКЮ!
Колажа е много сладурски. Аз тай и не си намерих моЙто чаве, ама като го изпляскате в новата тема ще гледам пак. На мен Що така еднакви ми изглеждат всичките бебета на куп Thinking сладурковци!

Аз съм размазана. Татито лепна летния грип с повръщане и диария...... Не ми се коментира даже. Внимавайте с децата по морето е моя съвет. Аз карах такова чудо миналото лято и си  Sick чревцата. Сега ме е страх и искам да питам, може ли да се предаде на бебо този вирус? Или се прихваща по друг начин?

# 565
  • Варна
Марта, страхотен колаж, благодаря за отделеното време  bouquet!

Мушенце, нямам идея за вируса, мисля, че докато се кърмят бебетата са с имунитет и по-трудно лепват вируси, ама доколко са защитени, не знам Confused. Дано бързо да се оправяте.

Да се оплача, още не мога да си приспя детето, от 5.30 следобед насам иска да яде през час. Дотук добре, виси ми на гърдите, ама обикновено след баня и хранене заспива, а сега се разшава и мята ръце и крака сякаш кафе е пил Shocked. А днес не съм яла или пила нищо дразнещо /едно кафе пих, но това беше рано сутрин - един пръст слабо кафе разредено с мляко/. Сега го сложих по корем и чакам да заспи дълбоко, за да го обърна по гръб и да си лягам и аз Tired.

И докато не съм забравила - майчета, честно, не разбирам каква е тази мания кой кого отразил, че и да се сърдим newsm78. Надявам се никой няма да се обиди, но малко като в детска градина звучи, тип "Гошко не иска да играе с мен". Ако на някой не е коментирана снимката, не е било нарочно, а и тук разискваме толкова много теми и така скорострелно пишем, че е невъзможно всеки като пише да спомене поименно всички, които са публикували снимки и в това няма нищо лично. И мен почти никой не ми коментира снимките тук, ама аз си знам, че мойто гардже е хубаво, днес като бяхме в мола привлече вниманието на две дългокраки мацки  Laughing Laughing Laughing.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 00:47 от Maria_I

# 566

днес като бяхме в мола привлече вниманието на две дългокраки мацки  Laughing Laughing Laughing.

newsm10 smile3501 newsm03

Благодаря на Марта за отделеното време и страхотния колаж  newsm51

# 567
Татито лепна летния грип с повръщане и диария......  Сега ме е страх и искам да питам, може ли да се предаде на бебо този вирус? Или се прихваща по друг начин?
За съжаление, може - дори да има ваксина Ротавирус пак може да го лепне, но ще го изкара по-леко. Пази до колкото можеш детето - да не са в една стая, изварявай шишета, биби и най-добре питай док. Знам, че при децата е опасно да не се обезводнят. Стискам палци да не се зарази,а ти говори и с док.  Praynig Hug

# 568
ПОБЪРКВАМ СЕЕЕЕ. От 3 часа вчера малчо е на чуден режим: ядене, повръщане, рев, спане и отначало. Добре, че поне успява да заспи,че иначе щях да се  #2gunfire. Сега пак го приспах, но така се гърчи и мята горкото, много ми е жално да го гледам. Тъкмо реша, че се е пооправил и повръщането започва с нова сила smile3511.

Марта страхотна си  smile3525 Колажа е newsm74

Татито лепна летния грип с повръщане и диария......  Сега ме е страх и искам да питам, може ли да се предаде на бебо този вирус? Или се прихваща по друг начин?
За съжаление, може - дори да има ваксина Ротавирус пак може да го лепне, но ще го изкара по-леко. Пази до колкото можеш детето - да не са в една стая, изварявай шишета, биби и най-добре питай док. Знам, че при децата е опасно да не се обезводнят. Стискам палци да не се зарази,а ти говори и с док.  Praynig Hug
Мушенце, задължително е и при най-малкото съмнение, че бебо не е добре да го заведеш при доктора му, за да може да се реагира на време.  Praynig Praynig Praynig стискам палци да му се размине.

# 569
 Hug  bouquet Mарта колажа е страхотен, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт