завид, завид. Обръща ли внимание на кончето? Моята Елена нещо не се впечатлява от него
.
преди малко оправих детенце и сега заспа.Утре сме на консултация,ще видим колко е пораснала моита хубавица и ще ни слагат ваксините,след прегледа ще се отчета:) Поздравления на jenajena--страхотен е колажа,на мен много ми харесва
а и дечицата ни са прекрастни..За захранването---мисля да почна след 5-6 мес.,но утре на консултацията ще видим какво ще ни посаветва педито,засега съм много доволна от нея..За цикъла---ох незнам какво е,но и на мен ми доиде края на юни мес.и сега още го няма,а с ММ правихме незабравим
преди да замине и се моля да несме направили и ние нещо,че неща трето,то това ми изяде душата ,а за трето немога да си помисля ваобще
мисля че е от времето и докато сега се регулират хормоните ,ще имаме нередовен цикъл,но наи добре е да се отиде на лекар за всеки случаи
това е от мен отивам да готвя,че съм скапана днес и съм умряла от глад
лека вечер момичета 

, и от мен огромно благодаря за колажа - чуден е, всички бебчета са ужаааасно сладки!
И аз като Нелили с баткото започнах да готвя и да приготвям сама ядене за бебето, но продължи 1 седмица. През останалото време бяхме на детска кухня и готови пюрета. Сега пак така смятам да бъде! 
Препоръчани теми