Отговори
# 600
Кофтито е,че кака Клавдия няма да може да тръгне сега във 2-ра група,а трябва да е от другата година-3-та група заедно с Виктор.

Тва пък защо?

# 601
  • София
Елфи то и майката има нужда от почивка като човека, но за съжаление хората около нея не го разбират  Wink
Нанди много бебета са 137   #Crazy, ще ни изгонят от БГ мама ако им кача всички снимки в първия пост  Mr. Green
Теди, Марти е голям сладур  Heart Eyes Hug

Сега ще го напиша това с големи цветни букви за да го видят всички:
Ще правя клип на всички майски бебета ( и Луси  hahaha Joy) . Всеки който иска бебето му да участва нека ми прати линкове с 2-3 снимки на лични. Приемам и предложения за музикалното оформление. Благодаря ви за вниманието !
Луси пращай ми снимките които ти решиш  Peace . Няма значение дали е само детето или с теб  Hug. Що пък да не сложим и една хубава мама   bouquet

# 602
Нелили, идеята за клипчето е страхотна  Peace А желанието на Луси и тя да участва, може да се трансформира като допълнение към идеята, т.е. от 3-те снимки на бебето да има поне една с мама Simple Smile И примерно започва музиката и първата снимка е на мама с бебе и после следващите две на него само и така към следващите...

А аз предлагам на софийските мамчета, която има желание да заповяда в четвъртък на сбирка, организирана от Ла Лече Simple Smile Тя започва в четвъртък от 11ч. пред НДК и ще продължи към пакрчето зад Сити Център, където ще си спретнем приятен пикник и ще запознаем бебчовците един с друг Simple Smile  Там, желаещите могат да получат и съвети за кърменето, които така любезно някой от консултантите по кърмене ще им даде Simple Smile
Вчера е имало подобна среща и е било много приятно, така че давайте и ние да се присъединим Simple Smile

# 603
Нелли,обичкам си те Hug
Знаех си,че няма да ме отхвърлиш Wink

Дидка,добра идея...викаш да не съм сама,а Mr. Green Само че аз тогава ще дам 2 с мен и пак ще ви водя по снимки smile3534

Уффф този музикален фон сега замислих,но нещо не ми хрумва нищо готиноооо Rolling Eyes

# 604
ДД.
Нелили, идеята е страхотна. Ще ти пусна на ЛС снимки.
Аз пък днес изкарах една шопинг терапия - ама то било много хубаво, ей. Почувствах се на седмото небе от това /  newsm78 като се замисля тпокупките бяха предимно за бебето, ама нейсе /.
И ние не държим още стабилно главичката, а и не обича да я поставям по корем.
Пак разгледах снимки на прекрасни бебчета. Hug
Отивам да подремна, че ще се събуди дзверо след малко.

# 605
  • Айтос/Бургас
Здравейте и от нас! Hug
Хоупче,Нелили,благодаря за хубавите думи! Нелили,малката принцеса е разкошна в новата си рокля! bouquet
Калоян играе много с кончето-голям смях пада и много му говори. Simple Smile
За стоенето по корем - не иска изобщо. Tired
За смукането на ръцете - чак мляска,но това,което ме притеснява е,че от 2 дни смуче само палеца,а не цялата ръка както до сега,а иначе смуче и биба,но сега я изплюва и палеца е по-сладък Shocked
Марта-прекрасен колаж!  bouquet

# 606
Кофтито е,че кака Клавдия няма да може да тръгне сега във 2-ра група,а трябва да е от другата година-3-та група заедно с Виктор.

Тва пък защо?

Миии,защото тя не е ходила досега и е за 2-ра група сега.Но групите са на макс.От 22 позволени,са по 30 деца  Shocked И директорката каза,че може да я вземе другата година заради Виктор/тъй като сме с предимство и тя се явява хем от многодетно,хем сестра на прието дете/.И просто няма как да ни откаже,защото е задължена.Но за тази година няма как заради красивите ми сини очи да я вземе,защото все още няма основание,въпреки,че ми каза,че такава чаровница кат'мен не била виждала.Можела съм да омая с приказки и поглед всяка директорка  Laughing
Но просто ще я глобят ако я вземе без основание  Confused

Та сега мислихме ,мислихме и стигнахме до извода,че щом тези приоритети важат за градините,трябва да важат и за яслите.Така се и оказа  Wink И сега ще се опитаме да запишем Виктор в една много яка ясла точно до нас,за която се трепе куцо и сакато откакто са се родили бебетата....та дано да стане номера щом сме били приоритетни  Thinking

Нелили.....опитах се да цитирам твоя Алекс  с това за човеците и майките Laughing

Луси....ми звънни и на Друзито да направим една тройна среща   Flutter Въпреки,че малко ще ме е срам край вас...вие някви слабички и фини,пък аз исполин-гигант веещ непокорни сланини...  Crazy

# 607
Набързо и тук да се отчета-днес бяхме на консултация--5,00кг и 60 см,сложиха ни само едната ваксина ,а другата ще ни я сложат другия месец,задари боледуването ни от ротавируса ни я отлагат.Иначе си поплакахме и като се прибрахме вкъщи си беше добре детенце ама сега се разкриви и дигна температура и накрая и дадох панадол,мислех че ще ни се размине ама не...За обръщането по корем---и на нас ни се скара педито,че неможе да вдига главата добре,ми аз и казах че се слагаме по корем но тя си лежи и се криви и аз я взимам после на раце,та сега ще започнем по засилено с тез гимнастики,че другия месец ни искали с вдигната глава,ужас трябва да измъчвам бебка с тея гимнастики,аз мисля ,че когато детето е готово тогава ще я вдигне....и сега забелязах че откакто ни сложиха тази ваксина,стряска се постояно,незнам защо,дали е от ваксината или нещо дръго,вие момичета при вашите бебчета след ваксина стряскат ли се?А за предложението     на Нели съм съгластна и ще се радвам ако направите и филмче,само че ако може Нели да избере снимка/и и да прикачи към филмчето,без претенци съм кои ще избере благодаря   bouquet оставям ви че днес сме много неспокоини...

# 608
А аз предлагам на софийските мамчета, която има желание да заповяда в четвъртък на сбирка, организирана от Ла Лече Simple Smile Тя започва в четвъртък от 11ч. пред НДК и ще продължи към пакрчето зад Сити Център, където ще си спретнем приятен пикник и ще запознаем бебчовците един с друг Simple Smile  Там, желаещите могат да получат и съвети за кърменето, които така любезно някой от консултантите по кърмене ще им даде Simple Smile
Вчера е имало подобна среща и е било много приятно, така че давайте и ние да се присъединим Simple Smile

Стига да не забравя аз ще съм там:)

Вчера видях групата от майчета, и малко им завидях на готиния пикник:)

# 609
ДУ от мен (Филип се люлее в люлката и спи, та не ви е отразил  Mr. Green)

За видео клипчето - вие сте уникални ентусиастки и много благодаря, че сте такива - активни и с желание ,а и умения. И изобщо - извадих късмет аз с майските мами newsm18 Лусинда задължително трябва да я има Mr. Green (само кажете дали и другите мами да избираме снимки на които да ни има и нас  newsm78 ).
За снимането в нележаща поза - мога да дам идея как да стане - значи трябват ви 2ма луди, един бял чаршаф и един фотоапарат. Единия луд се покрива с чаршафа и ляга на земята (може да е със сгънати колене или както го кефи), взима фотомодела в ръце (които също са покрити с чаршаф) и съответно , използвайки коленете си, ръцете си и тялото си може да го държи седнал, легнал, завъртян и засукан  Mr. Green През това време Луд номер 2 - снима.  Mr. Green
За противната лелка - дойде ми и то с такава сила, че да компенсира 9 месечната си липса  #Cussing out
...все още няма основание,въпреки,че ми каза,че такава чаровница кат'мен не била виждала.Можела съм да омая с приказки и поглед всяка директорка  Laughing
Въпреки,че малко ще ме е срам край вас...вие някви слабички и фини,пък аз исполин-гигант веещ непокорни сланини...  Crazy
Joy Joy Joy Joy Joy
За музикалния фон -  сещам се за : "Детство мое" (но май ще отива на по-големички деца), "Бански на лалета" (и те са добре за фон като им пораснат зъби, заради текста), "Дъга" (пак е за по-големи, що ги изброявам и аз не знам... newsm78 )
Може би бебешки са "Патешка история" , "Оранжева песен", "Жълтоклюно патенце"  ... ако се сетя за ощя някоя - ще пиша.  Hug

И накрая, имам един ВЪПРОС ЗА ЧАШИ - имам ужасна обсесия на тема чаши за кафе със смешни рисунки Crazy Blush . От известно време търся една чаша, която обаче не мога да открия и умирам от яд  #Cussing out Тя не е от порцелан, а по-скоро пластмаса и отгоре с гума, има 3Д картинки пак от гума и самата чаша е направена така, че мирише на какао. Виждала съм такава чаша в една позната , която я имаше от Диснейленд. Но сега не успявам да намеря подобна в нета, а мнооого искам. АКо някой знае ( особено Американските мами) къде има подобни чаши, или как се казват за да ги търся в гугъл - моля, да каже.  Praynig

# 610

Мани,мани  Laughing С тази песен Клавдия по цял ден ми надува главата,само че във вариант....
"ЖълтоклУно патенце,я ела насам да ти дам царевица " / к'вот запомнила smile3532

Хоупси, иначе главата си залагах ,че си лъФ  Mr. Green /Знам си аз,че с тази зодия съм ей така  Drunk /

П.П. Аз пак съм на джин ,не ми обръщайте много внимание  newsm19

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 17:06 от elfi4ka

# 611
  • София
Ами-ето и нова форма на колажа с малки промени:

Идеята за клип е супер! Браво Нелили! Hug Само кажете ще има ли майки или не,че да се направя на красива и да се снимаме с Маги! Grinning
Хоупи и Елфи: Ще ме подлудите от смях! Joy Не смея да излеза на разходка, за да не изпусна някой ваш лаф случайно! Hug

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 17:17 от jenajena

# 612
Мани,мани  Laughing С тази песен Клавдия по цял ден ми надува главата,само,че във вариант....
"ЖълтоклУно патенце,я ела насам да ти дам царевица " / к'вот запомнила smile3532
Хопупси, иначе главата си залагах ,че си лъФ  Mr. Green /Знам си аз,че с тази зодия съм ей така  Drunk /
Охххх, беее, изплюх си кафето върху компааа от хилеж, страхотен аранжимент му е направила Клавдия  smile3532 rotfImbo
п.с. дааа, и аз обожавам стрелци, но знам, че като се съберем всички други пропищяват, ама важното е, че  на нас си ни е добре  Mr. Green Hug

# 613
значи трябват ви 2ма луди, един бял чаршаф и един фотоапарат. Единия луд се покрива с чаршафа и ляга на земята (може да е със сгънати колене или както го кефи), взима фотомодела в ръце (които също са покрити с чаршаф) и съответно , използвайки коленете си, ръцете си и тялото си може да го държи седнал, легнал, завъртян и засукан  Mr. Green През това време Луд номер 2 - снима.

Не, не, не издържам от смях... и то защото винаги всичко си представям в детайли... и съответно на следващия ден като се сетя (най-често някъде сама на улицата) прихвам да се смея, защото картинката ми е в главата... и съответно хората сигурно ме мислят за луда..

# 614
здравейте момичета!
Да похваля моето момченце - откакто сме на вилата заспива вечер към 21,30 ч. и спи до 6,30-7,00 часа. Сигурно е от климата ама съм супер доволна и наспана! Хапваме добре по 160 мл. АМ.

А сега да се оплача - дойде ми на 02.07. А този месец ми закъснява дано не ме подмине че започвам да се вкарвам във филм. Смягам този месец като ми дойде да почвам противозачатъчните. Та дано ми дойде!!!!

Приятен и слънчев следобед на всички!

Общи условия

Активация на акаунт