, ще ни изгонят от БГ мама ако им кача всички снимки в първия пост

) . Всеки който иска бебето му да участва нека ми прати линкове с 2-3 снимки на лични. Приемам и предложения за музикалното оформление. Благодаря ви за вниманието !
. Няма значение дали е само детето или с теб
. Що пък да не сложим и една хубава мама
А желанието на Луси и тя да участва, може да се трансформира като допълнение към идеята, т.е. от 3-те снимки на бебето да има поне една с мама
И примерно започва музиката и първата снимка е на мама с бебе и после следващите две на него само и така към следващите...
Тя започва в четвъртък от 11ч. пред НДК и ще продължи към пакрчето зад Сити Център, където ще си спретнем приятен пикник и ще запознаем бебчовците един с друг
Там, желаещите могат да получат и съвети за кърменето, които така любезно някой от консултантите по кърмене ще им даде
като се замисля тпокупките бяха предимно за бебето, ама нейсе /.

И сега ще се опитаме да запишем Виктор в една много яка ясла точно до нас,за която се трепе куцо и сакато откакто са се родили бебетата....та дано да стане номера щом сме били приоритетни 
Въпреки,че малко ще ме е срам край вас...вие някви слабички и фини,пък аз исполин-гигант веещ непокорни сланини...
оставям ви че днес сме много неспокоини...
Тя започва в четвъртък от 11ч. пред НДК и ще продължи към пакрчето зад Сити Център, където ще си спретнем приятен пикник и ще запознаем бебчовците един с друг
Там, желаещите могат да получат и съвети за кърменето, които така любезно някой от консултантите по кърмене ще им даде

Лусинда задължително трябва да я има
). 

)
. От известно време търся една чаша, която обаче не мога да открия и умирам от яд
Тя не е от порцелан, а по-скоро пластмаса и отгоре с гума, има 3Д картинки пак от гума и самата чаша е направена така, че мирише на какао. Виждала съм такава чаша в една позната , която я имаше от Диснейленд. Но сега не успявам да намеря подобна в нета, а мнооого искам. АКо някой знае ( особено Американските мами) къде има подобни чаши, или как се казват за да ги търся в гугъл - моля, да каже.

/

Само кажете ще има ли майки или не,че да се направя на красива и да се снимаме с Маги! 
Не смея да излеза на разходка, за да не изпусна някой ваш лаф случайно!

/

Препоръчани теми