Отговори
# 345
Всяко едно бебе е красиво по своему..........................

Баси...кво се обяснявате бе...моето бебе е най-хубавото Mr. Green баткото ми също Twisted Evil

Ейй.голямо филосифстване, голямо нещо (Осебено Елфът, неподозиран философ се извъди  hahaha )

Стига дърляне  Naughty Моето е НАЙ-.......... грозно  Mr. Green Joy

# 346

Райче, ти скочи само защото намекнах, че твоя реакция може да е груба, а си представям как ще реагираш ако бъда НЕЛИЦЕМЕРНА и ти кажа, че ТВОЕТО дете не е нищо особено….
Но аз казах, каквото имаше да казвам. Който разбрал – разбрал.
 Peace

Eee, пак мое изказване стана ябълка на раздорЪ  Crossing Arms

казах ви- моето е най-не нищо особено, ама Хоупова казва, че моето и нейното си приличат, което е вярно, значи моето и на Хоуп са най-грозни.  Crossing Arms
Айде, спете спокойни  bowuu

П.С. Аз викам да сменим темата и да кажем на коя мъжът и е най-грозен.. bowuu Ми тъй де, не мож всички да са красиви   Mr. Green

Днес много се ядосах. Габ се учи да кара колело и пада доста. Без да иска, милото падна в цветята на комшийската градина. И съседката така злобно му изсъска...  Confused
Само за да не стане скандал и замълчах...но ми стана много болно! Ако нейното внуче беше паднало и счупило тоя гюрлюк, така ценен  Stop, тя нямаше да го увика, а щееше да го пита "удари ли се, бабинко..?"..но нали е моето дете.....  Confused

Ако беше мъжа ми тук, изобо нямаш да замълчи боли го..хм..сещате се за добросъседските отношения....

# 347
От мухата стана слон и сега трябва да го храним  ooooh!
Ето защо не бях влизала в тоя форум от 5 месеца  Simple Smile
Прочетох 'Обидиния' пост на Рая,в който тя споделя,че не всички бебета са хубави.
Мнения различни,но това не ги прави грешни.
И аз също съм виждала бебчета,на които не мога да се зарадвам....
НО
много важно,от него пак ще стане човек и ще бъде обичан,независимо какво мисля аз,ти или те.
Много ми с смешно също,как когато беше отвърнато на поста на Рая,последваха още хапливи нападки от други мацки.
Като овцете - тръгва едната,след нея и другите  ooooh!
МУХИ ВЪРХУ РАНА - Е ТВА Е
+ това момичето не е казало конкретно бебето на еди коя си не ми харесва докато Хоупи нанесе лична обида.

Пожелавам ви да се пазите много от трите З-та.
Злобата
Завистта и
Затлъстяването,
защото те съсипват жените!

П.П.1
БУБА Евала  Grinning
П.П.2
И са знам какво ще стане.
Гоотооовииии СТАРТ!

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 21:37 от Сана Фейри

# 348

Една молба към Нелли, моля те кажи как да си сложа такова термометърче в подписа Praynig Hug
Joy
Ректално ли?

# 349
Честит роджен ден на Луси и Ники! Момичета, да сте живи и здрави и много, много обичани  Hug

Пак сладки бебчета виждам!Диди Випчето направо е даго изядеш smile3508Нямам търпение да ви видя Hug
Искам и ааааз да ви видя  Wink И Вип-чето и Марти  Heart Eyes
Теди, за бибите нищо не мога да кажа, Тиянка хич не ги тачи  Sunglasses
Джулия, и аз се надявам да е временно, че то не се издържа  Crossing Arms
Даная, теЗ педиатърки имам чувството, че по калъп са ги правили и то някъде по време на Големия взрив  Twisted Evil Аман от глупости за бебешки диети и какво ли още не  Crossing Arms
Да ви кажа за това с джинчето определено завидях  Drunk Почнах да преглъщам жадно, жадно  Sunglasses
Тия братчета много хубави бе  Heart Eyes  smile3508 Ама тоя по-височкия ми е по-на сърце  
Heart Eyes Heart Eyes Аз все по-високи се захласвам  Laughing значи мине ли 1,90 - очите са ми останали  Laughing Аз самата съм 1,60  Blush Представете си как изглеждахме с бившия ми - 1,97  Joy
Сана Фейри, ако искаш в групата във ФБ, прати e-mail, за да те намеря и да ти пратя покана  
Peace

# 350
Ох, за вашите цитирам "цъкания"  hahaha умирам от смях... ние по - мъничко  luvbed, щото малко ми е изморено и топло и лепкаво... а ММ направо ще ме набие накрая  Blush  Rolling Eyes

Сана Фейри, аз давам Фризолак, бях на Аптамил, ама то е доста тежко като мляко и наистина може да наддава повече с него...
според мен пък не е задължително като е на АМ да наддава повече в сравнение ако е на кърма... има мнооогоо примери тук сред нас!  Sunglasses Wink

На мене пък всички бебета са ми сладки! Има някои по сериозни, някои са по лъчезарни, други по кокорести, други шишкави, и всички са тоооолкова хубавки, всички са ангелчета! Всички имат страхотни усмивки, страхотни очички!

Въпреки че Еди като се роди, беше малко смачкан - аз си го намирах за хубав  Mr. Green
както Хера казва "мойто си е най-хубаво" и това е в реда на нещата за абсолютно всяка майка! Иначе би изглеждало малко странно, ако кажеш: "то другото е по - хубаво"

# 351
Въпреки че Еди като се роди, беше малко смачкан - аз си го намирах за хубав  Mr. Green
както Хера казва "мойто си е най-хубаво" и това е в реда на нещата за абсолютно всяка майка!

Не съвсем за всяка  Mr. Green

Иначе би изглеждало малко странно, ако кажеш: "то другото е по - хубаво"

мдааа...Аз съм странна птица. Дргите все по-хубави ми се струват  Crossing Arms

Joy

Между другото въобще не е гаранция, че от хубави родители стават хубави деца. Бих даже казала, че съм по-склонна да вярвам в обратното..Ама не ме карайте да обяснявам и да давам примери, моля  Blush

Варненки, утре в 18.30 на Св. Петка, става ли?
А как ще се познаем? Или трябва да оглеждам всички наред?  Embarassed

Дайте по-конкретно място да уредим- аз казвам до люлките и пързалката, срещу сладкарница Неделя да се чакаме, не до входа на църквата. М?

# 352

Момичета, последно досаждане от моя страна за днес..Имам нужда от нещо- моя приятелка е с вероятна злокачествена диагноза..Търся да намеря за нея японски кристали- алги..Едни кристали, които се отглеждат във вода със захар и стафиди и ферментиралата им вода се пие, действа противораково..Много искам да опитам да ги занеса до Америка и да помогна на моята приятелка да пребори болестта..тя е само на 35 и и дават до 5 години живот! Има дете на възрастта на Габ...
МОля ви, ако някой се сеща за някой, който има кристали и може да помогне, нека ми пише, ще бъда много благодарна!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 353
  • при палмите и алигаторите,FL

Една молба към Нелли, моля те кажи как да си сложа такова термометърче в подписа Praynig Hug
Joy
Ректално ли?

Аууууууу, от теб не го очаквах,  Naughty smile3512 newsm45

# 354
А бе Бубеееееее, стига бе, душко... сигурна съм че не го мислиш...  Hug

А иначе ок съм за утре в тази градинка в 18.30 аз може и по отрано да съм там.. ние с Мушенце се знаем, а за другите ето вижте тук:
http://sarkisyan.snimka.bg/baby/edi.604561.24125374
може и по количките да се познаем  Mr. Green Heart Eyes
Само да не ме вържете ей...  Grinning

# 355
Гери.....чудни сте,с много фешън количка !!!  Heart Eyes Ей така съвсем от сърце го казвам  Hug

Само да не изскочи Рая от някъде да ме нахока,то вече ме е страх да изкоментирам някого  Mr. Green

Незнам как може въобще да водим този нелеп спор относно бебенцата ни златни,чак ми става едно такова супер гадно и болно за горките нищонеподозиращи душици  Tired

# 356
Правда, благодаря ти за отговора   bouquet Аз не че очаквам кърмата да е панацея, просто много ме притесни, че за втори път малката има кашлица и хрема  Cry, а все пак няма три месеца  Sad В крайна сметка се оказа, че не е нито вирус, нито настинка, нито има секрет от нослето, та не се знае от къде идва  Sad Иначе аз течности си пия и то по доста литри на ден, храненето ми е по-скоро сандвичообразно  Tired И понеже, освен горепосочените ми опасения, Тиянка започна да яде по доста различен и странен начин (а именно - яде 1 мин, спира за по 10-15, след малко пак е гладна, и така по часове  ooooh!), се зачудих дали аз нещо не бъркам  ooooh!
Бубе, тези кристали не ги знам, но ако предполагаемия карцином е чернодробен ( а и да не е при химиотерапията нали се натоварва черния дроб)бих ти препоръчала да погледнеш едни прахчета от www.goldenapple-bg.net , има едни комбинирани, които много пречистват черния дроб и му помагат за доста бързо възстановяване. Леля ми ползва самите гъби, от които са направени тези прахчета и мисля, че доста й помогнаха ( самите прахчета не ги е ползвала, защото още не ги бяхме открили)  Peace

# 357
благодаря ти Елфи, то ся много не ми остава време за контене, ама много не се заглеждам в огледалото, за което много се радвам на такива мами като тебе, които си намират време и желание за пооправяне  Heart Eyes
Количката, фешън ли, не ли ... луда работа, самия кош малко се килва на пред и задължително трябва да имам чанта и то тежичка че да е добре кошчето, нямам търпение да минем на другата част, там вече ще бъде добре (надявам се) ... малко сякаш е паянтова амаа за сега се движим  Peace

Айде лека и спокойна нощ майчета!  Hug Че мъжо ме вика от одеве "стиа с тоя форум, ела при мене, ще ти хвърля компа накрая"  hahaha hahaha

# 358
Добра вечер мами Simple Smile

Аз накратичко ще кажа, че утре ще се виждаме, то е ясно. И аз се надявам по-рано да отида, че да се изчакваме малко по малко. Но всичко зависи от малкия лакомник.
Само дано не   umbrella
Ето и аз ще дам разпознавателен знак за количката
http://prikachi.com/images/691/3626691H.jpg
Тази снимка е точно на мястото на срещата (на гърба на църквата), но на 10-тия ден от раждането Simple Smile А беше пролет....прохладно... мечтиииии....

ТаЗ вечер, моЙто мъж се праЙ на важен, защото следобед не съм си чула тел около 2 часа......... Да си яде ушите таЯ вечер. smile3513
 Аз ударих 2 бири и отивам да си пусна някакво филмче и да нанкам. smile3507

# 359
Иначе би изглеждало малко странно, ако кажеш: "то другото е по - хубаво"

Ами преди около месец и нещо (когато нашто бебе беше на 1 месец) каката надникна в една количка, където си кротуваше едно 6-месечно бебе и вика "Ама мамо, това бебенце защо е по-сладичко от нашто?". А децата винаги са искрени...
Ама то може ли да сравниш едномесечните червеи с големите оформени и усмихнати бебета.

Варненки, сложете онези чехли и ще се познаете.... или гушнете по едно конче.

Общи условия

Активация на акаунт