Отговори
# 405
Забавалявайте се,забавлявайте се, варненки  smile3516

# 406
Ето ме и мене ДВ  Hug,

Срещата мина добрееее на варненки, само че първа си тръгнах, че бебо да се изкъпе и да ядеее...
Ето линк към албума със снимки от днес Simple Smile
http://sarkisyan.snimka.bg/baby/mayiski-bebeta-2011-30-yuli.610299
Приятно гледанеее Simple Smile

# 407

Hug Hug Hug Hug Елфиииии Simple Smile

Тази нощ майчета заминаваме за Велинград. Едито като се нахрани към 2.30 и тръгваме...
Като пристигна ще пиша Simple Smile Аааа Елфи мислим да имаме и едно ходене до Пловдив, тааа може да ти звънна по някое време  Mr. Green, стига да не си заминала на моренце  Heart Eyes

# 408
Ауууууууууууууууу,  newsm51 красота беее!
Зайче, много си красива! И преди го подозирах, но вече съм сигурна!  smile3525
За бебчовците нищо няма да кажа, да не ме обявят за лицемерна (но вие си знаете, че са прекрасни и разкошни!  Heart Eyes

# 409

Аз точно оправих беб и се паркирах да вечерям и...се задавих от смях с тия снимки, бе  Laughing
Особено там дет не знаем, че снимаш, са много смешни..Аз както винаги нещо се обяснявам, голям смях  Joy

# 410
За бебчовците нищо няма да кажа, да не ме обявят за лицемерна (но вие си знаете, че са прекрасни и разкошни!  Heart Eyes

Бяха преобладаващо синеоки. Тез дет бяхме с несинеоки деца се скъсахме да завиждаме  Laughing

# 411
Много хубави снимки, страхотно сте си изкарали явно Simple Smile Аз като единствена от Велико Търново само ще ви слушам за срещите и ще завиждам  Mr. Green Завид, завид  Mr. Green Бебоците са големи сладури, а за синеоките.....ами какво да ви кажа - аз съм с хубави сини очи ( ама и съм скромна де  Crazy ) и Гери май ще е с кафеви като на баща си  Rolling Eyes Но да е жива и здрава, второто ще е  със сини  Mr. Green

# 412

Дааа,хубаво беше,и тортичка си хапнахме.Следваща среща август.

# 413
Да, готина срещичка.
ММ падна от смях, като видя снимките с наредените една до друга колички, и вика: Какъв беше конкурса? Спечелихме ли? smile3532

# 414
Бубе, ама ние пък сме с прекрасни бадемови очи! Crossing Arms  Laughing

# 415
  • София

Бяха преобладаващо синеоки. Тез дет бяхме с несинеоки деца се скъсахме да завиждаме  Laughing

Ахахаха
 Бубееее ти си с любимата ми количка  Heart Eyes . Направо очите ми остават по Stokke .
Колко сте хубави и слабички , завид завид  Heart Eyes . Всичките бебоци са ужасно сладки ( Бубе да не съм те прочела повече  , че Рафито не бил хубав  Naughty ) и изобщо не съм лицемерна. наистина го мисля   bouquet Hug

Дааа,хубаво беше,и тортичка си хапнахме.Следваща среща август.

Е как няма да хапнете  тортичка , като ви гледам какви сте манекенки.  Не като мене, само си броя залъците и смятам калории  smile3516 smile3534

# 416
Нелили, как пък не. Аз съм най-големичката от всички - даже и ти си по-слаба от мен, ама не ми пука - повода да съм дебеличка е страхотен. Laughing

# 417
Норе  благодаря,но от къде това подозрение  Mr. Green

Срещата беше хубава,нащракахме бебероните и нас покрай тях,тортички си хапнахме с кеФ да,и мисля другата среща пак около някой сладкарничка да я заформим  Joy
...даже разходихме бибероните заедно за краткоооо.......еххх айде Хера идвай,че да се съберем паК  Peace

п.п. останалите ВАРНЕНКИ- има глоба за неприсъствие  Laughing

п.п.2 децата много послушни-проспаха втората част на срещата ...някои  baby_neutral

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:40 от зайче

# 418

Много ви завиждам момичета Hug Hug Hug Аз тъкмо навих татенце да ни докара и Дани стана невъзможен. Оставих го наобед при майка ми да можем да поизчистим и да си починем след снощното безсъние, но ми се обади да си го прибирам. Вика "баща ти целия е плувнал в пот да го държи и аз не мога да го нося, едва го нахрахнихме, само реве и сере". И вместо да караме към срещата си го прибрахме вкъщи, та чак сега заспа.

Моят мъж пък и 100 кила да стане,пак няма да ме пропуска,пфууу  luvbed  Laughing

Същата работа Joy Когато ме хареса бях 20 кила по-слаба и винаги комплексирана, че съм дебела. За 3 години отглеждане от него качих 10 кила, ама с тях и самочувствието ми се покачи. Сега след бременноста съм още 10 отгоре(вече наистина слон-балон  261uu), а той все вика "ох като ти видя цицката гола и искам да ти го вкарвам luvbed, а толкова ми е жал, че все ти спи, ама не мога да издържам" Пък аз като се видя в огледалото и всякакви мераци ми изчезват Banghead

Гери лек път и приятно изкарване във Велинград Hug.  Дано на Еди му хареса там, че много да слушка.

# 419
Норе  благодаря,но от къде това подозрение  Mr. Green
От Фейсбук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт