Отговори
# 390
  • София
Едва ви изчетох!  Laughing

По споровете за красиви и не толкова красиви бебета и дали нашето гардже е най-хубаво.
Ами виждала съм и по-хубави и по-сладки от моето гардже, виждала съм и по-грознички... Т.е. ние сме в "златната" среда.  hahaha
За булките - предполага се, че най-малкото за младоженеца неговата булка си е най-красива.  Wink

Моето бебче също си се роди добре оформено - дори се изненадах - очаквах някакво хилаво, сбръчкано, синкаво или жълтеникаво същество и оклепано до ушите в кървища - пък то - най-нормално човече. Не я помислих за хубава като се роди. Беше добре оформена, но не беше красива - поне за мен. Сега вече е станала голяма чаровница.  Heart Eyes

За мъжете - тук трудно ще спорим - повечето мъжете не сме си ги показвали!  Laughing

# 391
Здрасти и от нас  Hug
Ние днес се прибираме та ще гледам да пиша по-подробно, че тук съм много зле с нета  Close
Благодаря за стиснатите палчета за Виката, вече е по-добре ръчичката. Само дето ми се къса сърцето да я гледам така бинтована  Cry Cry Cry

# 392
ехооо и ние с Андреа ще дойдем на срещата,колко по рано ще сте там моммичета? на мен ми е на 5 мин път понеже църквата Simple Smile

времето е суперско днес,най накрая ще се видим  Party

# 393
Добър ден и от мен!
Бебка спи, а аз мързелувам малко пред компа. Вчера след ваксината вдигна температура, стигна до 38 градуса. Много се чудех дали да дам Ефералган, но се отказах и реших да оставя организма сам да се пребори. Беше толкова омърлушена милата, толкова жално гледаше, но днес е добре, няма температура. Иначе по темата за нощното хранене, и ние се храним все още. Снощи се събуди в 3:30 озверяла от глад. 2, 3 дена преди това спинкаше цяла нощ, та незнам снощното будене дали пък не се дължи на ваксината  Praynig .Тооооолкова си мечтая за непробуден сън поне 8 часа Simple Smile

# 394
по въпроса с анкетата (пиенето на вода) :

http://www.babycenter.com/408_when-can-my-baby-drink-water_1368488.bc

# 395
Уффф,така ви завиждам варненки за срещата  Crossing Arms Какво сте се набъкали все у Варна  Crazy

# 396
Аз чакам да ми донесат някакъв ангел/защото си мислех,че трябва да ми е одрал кожата,тъй като е момче Mr. Green
Joy Joy Joy Няма втора такава!!!!  Hug Joy Hug

Неллиии,хич не се опитвай да се измъкнеш за срещата в София (зимата, евентуално) - нямала била книжка, пък и кола нямала - идвам, взимам те, ще вземем и Алекс с нас и никакви такива!!!  Crossing Arms Същото важи и за Елфундера, колко е до Пловдив - за 1 час съм те докарала за среща!

Хериич, вие с Луската ще трябва някак си да се организирате и да се домъкнете (поне до Пловдив), че до СЗ ми е бая път,а и стигна ли до там ще се завлека директно към морето и после ни на среща ще дойда, ни нищо... Mr. Green А за Сержа, дето те е харесал и взел в къщата си - той може и да съжалява, ноооо - къснооо !!!  Twisted Evil Mr. Green Hug

Аз пък да ви се оплача - от два дена Филип такава приказка го напъва - няма спиранеее!!  Shocked Вика, подвиква, закача се, плаши ме - нонстоп ломоти нещо и дърдори. Викам му: "Алоо, ти си мъж, не някоя приказлива девойка!", но ефект няма - дърдори, та пушек се вдига  Laughing

И едно въпросче - кога започват да правят "Боц" ?

# 397
Хоупииии,че тя Луската е пловдивчанка бре !

Живеем на един светофар разстояние.Тя е от СЗ по принцип ,но тук си живее  Peace

Трябва с нея да се организираме  Crazy

# 398
  • София
Рая, за водата преди 6 месечна възраст е малко спорен въпроса. Аз лично не давам и то най вече защото ме мързи да преварявам всеки ден  Mr. Green . Лошото е, че колкото е по-голямо детето толкова по-трудно я приема. Това разбира се са мои лични наблюдения  Peace.
Не мисля, че е толкова фатално да пие по малко вода бебето, виж за соковете дето ги почват след втория месец .....   ooooh! или пък  мед  #Crazy
Хоупи ако срещата е събота или неделя ще накарам мъжа ми да ме докара. През седмицата ми е голяма гимнастика слизането до София, но ще се организирам някак си  Peace . А ако ще ходиш до морето свиркай , идвам веднага дори и през зимата  Mr. Green .

# 399
  • Айтос/Бургас
Да попитам има ли друга мама като мен,която да е пренебрегвана от мъжа си,или съм само аз? Weary
Качих много килограми през бременноста,в момента кърмя малкия и явно изобщо не го привличам вече...а той си пада по слаби жени. luvbed сме правили само един път откакто родих и той каза че го е заболяло и оттогава нищо.Вече си мисля да си хвана любовник... Twisted Evil
Абе изобщо мен май ме хваща късна следродилна депресия. smile3511
[/quote]

Има,има... Sad И ние сме същата картинка-аз съм слон,а мъжът ми харесва слаби жени,но при нас от няколко години са ми излишни килограмките и все е било тормоз,а сега с килограмите ми е катастрофа ooooh! и той си мрънка,но диети и спорт ще има след като приключа с кърменето.Много нереално ми се вижда да сваля 25 кг.,ама надеждата мре последна Simple Smile.
Нещо щях да питам,но... smile3527

Сетих се! ooooh!  Като казвате нощно хранене какво имате предвид? Щото Калоян заспива към 22.00 след последното хранене към 21.00,и се събужда в 4.00,което са си 7 часа,но пак си е "Нощно" според мен newsm78.И после яде в 7.30-8.00 и си започва на 3-4 часа.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 17:20 от zlatttka

# 400
Да попитам има ли друга мама като мен,която да е пренебрегвана от мъжа си,или съм само аз? Weary
Качих много килограми през бременноста,в момента кърмя малкия и явно изобщо не го привличам вече...а той си пада по слаби жени.
Има,има... Sad И ние сме същата картинка-аз съм слон,а мъжът ми харесва слаби жени,
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Силно се надявам, момичета, мъжете ви да оплешивеят и тогава вие да им кажете, чв харесвате мъже с коса !!! А до тогава да сте свалили всичко излишно!!! Какво значи "харесва слаби жени".... да не се е оженил за живо тегло в килограми, вместо за жива жена ! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Егати!  #2gunfire

И Филип прави 6-7 часа пауза, но запсива по-рано и съответно си има нощно хранене.

# 401
 Ало, Варненки, отидохте ли на срещата, бе?  Laughing

Аз ще дойда към 6.30. дано да сте там  Mr. Green

Да, бе..Тия Американци са големи идиоти..Това са пълни глупости  Tired Прочетох задълбочено, не , че не го знам, де..но въобще не съм съгласна  Stop
Те всички дет са пили до сега вода, до преди тия профани да решат, че не може, все гърчави са станали...   Stop  Stop  Stop

Момичета, верно ли мъжете ви мрънкат за килограмите ви?!  Rolling Eyes Не ми се струва особено редно на мен това...

# 402
  • Айтос/Бургас
Хоупче,Бубе,така е,не е редно,но и аз съм си виновна-хем не се чувствам добре в тези кг.,хем не направих нищо през последните 3-4 години да се отърва от тях.
А мъжът ми е плешив и с голям нос Twisted Evil-и не пропускам да му го кажа,когато подхване темата за пореден път. Mr. Green

Ето снимка на Калоян,досега тук не съм качвала:
http://zlatttka.snimka.bg/baby/kaloyan.610259
http://zlatttka.snimka.bg/baby/kaloyan.610259.24426025

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 17:55 от zlatttka

# 403
  • Варна
По въпроса за нощното хранене - Валентин понякога се буди в 5, понякога в 6, но аз не го броя за нощно това, защото си е легнал в 10-11 часа, т.е. едни 6-7 часа пауза прави.

А относно мъжете и харесването на слаби жени, абе как тъй смеят да коментират? Моят ако някога ме нарече дебела или ми мрънка за килограмите, ще спи на терасата за неопределено време Twisted Evil... Ааа, ма ха, я яхвайте метлата и да се осъзнаят малко, явно много ги галите с перце Laughing Laughing Laughing. Сега, не казвам всички да се занемарим и да останем слончета завинаги, ама пък да ме критикува по болното място не бих понесла Twisted Evil.

# 404
Моят мъж пък и 100 кила да стане,пак няма да ме пропуска,пфууу  luvbed  Laughing

Все ме обичал и въобще не му пукало,а той си спортува всеки ден с щангите,гирите и велото  Laughing вижте ,аз съм като някакъв разплут слон и физическо упражнение досега не съм правила,но нищо не ми е казал.Постоянно се бъзикаме на тази тема и се "обиждаме",но то е в кръга не шегата.

Като зазлобее нещо и ме обиди/но то е защото аз съм го провокирала по 1500 начина както аз си знам  Twisted Evil / аз му казвам пък,че и той не е 190 см,ама ко'да прая взела съм си го  Laughing Там е пък неговото болно място,че е 177 см  Twisted Evil
И такива работи,чепкаме си се отвреме на време,но за момента  Laughing После пак съм най-красивата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт