Отговори
# 375
Sladur все не ми остава време да ти пиша. И моя Дани се роди с хемангиом на ръчичката. За сега единствената промяна е, че си сменя цвета. На моменти изсветлява, а в други става червен или оранжавее. Не съм забелязала някаква зависимост кое кога се случва. Педи каза, че ще го следим, но според нея е на място, където не би трябвало да расте (надявам се Praynig Praynig Praynig). Пиши като има някакво развитие при вас. Дано е само положително Praynig Praynig Praynig

# 376
Tanpaxo,Maria_I,благодаря ви за подкрепата момичета Hug,макар че едва ли тук е място за моите терзания. Embarassed
БУБЕ ние също се събуждаме нощем да ядем и не даваме признаци,че това скоро ще свърши.Искренно завиждам на спящите цяла нощ. Mr. Green
Относно броя на децата/мамите раждащи секцио/ незнам как изобщо се решавате на второ дете.Аз не бих искала да ме режат пак.

# 377
  • Варна
Мария стискам палци второто да е момиче  Peace
Като знам във Варна  какви хубави детски магазини има ....... добре , че не живея там  Laughing
Между другото каквото съм поръчвала от БГ сайтове всичките са варненски  Wink

Ако не е момиче второто, сменям мъжа  Twisted Evil. Хубави магазини има във Варна, но за момчета няма голям избор, поне не за толкова малки като нашите Sad.

Добро утро и от мен. Така ми се спи още, ама викам този път няма да спя до 10, стига съм си проспивала живота. Иначе редовно приспивам малкия след сутрешното хранене, за да помързелувам Embarassed. Ама сега ми е едно скучно - къщата почистена, мъжът ми още не се е върнал от работа, диването пак заспа /явно съм го научила да спи до късно Laughing/. Дано е хубаво временцето, че се точех за плаж днес Whistling. Малко ме е срам с тези стрии и кила да се показвам, ама имам нужда от малко тен, че да изглеждам по-слаба Laughing.

Никита, при мен секциото доста леко мина и бързо се възстанових, затова не ме е страх да имам второ дете. Бременността ми и тя беше супер лека, а диването ми все още не е достатъчно проклето, че да ме откаже Laughing. Виж, за трето вече не бих се навила, на дърти години родих първото, за трето вече ще съм стара Embarassed.

# 378
  • Стара Загора

От мухата стана слон и сега трябва да го храним  ooooh!
Ето защо не бях влизала в тоя форум от 5 месеца  Simple Smile

Аааа, моля моля ! Не така , ти беше от априлките и от там те ....хм "изгониха" така да се каже. След това се записа при нас и изчезна.
Ахаххаха добро утро Mr. Green Нелииии, Нелиии опасна си Hug
Айде стига вече сме си мерили пишките в тая тема викам аз Mr. Green За мен и мъжът ми и децата ми са хубави....влюбена съм в тях и ги обичам..и винаги ще ги обичам Heart Eyes На който не му харесват...да не гледа снимките ми...не задължавам никой да ми харесва семейството...най-вече и мен. То тоя дето ме е харесал ме е прибрал в къщата си дет се вика Mr. Green
Снощи джинчетата добре ми дойдоха Mr. Green И Борката беше пич...е вярно, че се събужда два пъти тази вечер, че му разместихме режима ама си изкарахме супер с Луси и компания....мога и още Mr. Green
БУБЕ пращай телефон на лични моля, че от тази вечер сме на вилата и незнам какъв нет и кога ще хвана Crazy а до 11.08 когато ще идваме във Варна няма да се върна в града.

# 379

Добро утро. Ей сега се излюпихме, не можах да го натискам да спи повече, едва на пресекулки изкарахме и до сега  Crazy

Сълзящото оче можело да се окаже запушен слъзен канал, тук не веднъж четох за такова нещо, но ми се струва странно да се зауши ей така от нищото, след близо 3 месеца от раждането  Thinking

Някой наема ли се да обясни как се прави масажът за запушен слъзен канал? Ако някой го е правил, де...

Хера, ей сега пращам телефона, само да си измия очите, че да виждам по-ясно, дЪн объркам цифритИ  Mr. Green

# 380
  • Стара Загора

Някой наема ли се да обясни как се прави масажът за запушен слъзен канал? Ако някой го е правил, де...

Хера, ей сега пращам телефона, само да си измия очите, че да виждам по-ясно, дЪн объркам цифритИ  Mr. Green
Пращай докато и аз съм с цаките...да го препиша правилно Mr. Green За запушеното каналче мога да питам снаха ми...малката племеница беше с такова и го оправиха с масажи. И за храненето през ноща...снощи не беше сама.. в 5ч. храних...в 5,30ч. простирах...в 8,30ч. храних...в 9ч. простирах отново....много пране....много нещо Mr. Green

# 381
Хубав ден от мен:)

# 382
  • София

От мухата стана слон и сега трябва да го храним  ooooh!
Ето защо не бях влизала в тоя форум от 5 месеца  Simple Smile

Аааа, моля моля ! Не така , ти беше от априлките и от там те ....хм "изгониха" така да се каже. След това се записа при нас и изчезна.
Ахаххаха добро утро Mr. Green Нелииии, Нелиии опасна си Hug

Ми така де, защо ще ни изкарва нас виновни. Никой с нищо не я е обидил тук  Peace

А сега Добро утро !
Бубе за твоята приятелка не знам какво търсиш, кристали ли , водорасли ли, гъби. Аз попаднах на това :http://www.fungo.ws/
 и ето тези http://rsi-nan.com/shop/index.php?productID=142
http://rsi-nan.com/shop/index.php?productID=141
http://www.rsi-bg.com/16400.aspx
Не знам дали са ефикасни , но се надявам никога да не ми потрябват  Praynig.
Дано твоята приятелка е с доброкачествен тумор и се оправи бързо  Praynig Hug

# 383

Нелли, не, това, което си показала се купува и то доста скъпо!
Това, което търся аз се предава от един на друг безплатно, а и се развъждат доста бързо, та, който ги отглежда така или иначе трябва да ги раздава, иначе рискува да се удави в буркани с кристали, завладяли дома му  Laughing

И аз се надявам да нямам нужда от тях, но сега ми се иска да помогна, както направихме навремето за бизък наш човек, на когото вярвм, че помогнаха, защото е още сред нас, а прогнозата не беше никак добра...
Лошото е, че удрям на камък за сега и не знам откъде да ги намеря, вече нямам връзка с жената, която ни ги даде преди 10 години  Rolling Eyes

# 384
оохх хораааа  Grinning защо трябва да се оправдавам за нещо,което не съм казала? ooooh!   не съм казала нищо за грозни !! лелелееееееее Joy      просто казах,че не разбирам това изпадане в екстаз за всяко бебе и тея приказки колко безумно красиво е! затова и питах наистина ли всички ви се струват чак пък толкова красиви. защото на мен не ! и всички баби се държът така и никога не съм го разбирала и не ме кефи!

но има разлика между това да кажеш на някой,че е грозен и това да не се захласваш. например аз като срещна някоя приятелка не почвам "ааааууу каква си невероятна, страхтна, красавица " и така за всяка жена Simple Smile  това би било безумно! същото важи и за бебета, и те са хора по дяволите  Laughing  няма как всички да ти харесват според мен . (може да греша)

но ако не съм казала на някой ,че е невероятно красив , това не значи,че е грозен Grinning  просто значи именно,че не е безумно красив  Grinning 

иначе за Давид беше си грозничак като се роди  Simple Smile  добре,че се поизпъна после та заприлича на човек Grinning   в родилното имаше такива куклички..а той беше като малко дядовче набръчкано Simple Smile))

ето за какво става дума    Joy  :  http://raiasofia.snimka.bg/other/israel.54922.24422224

# 385

Наистина това, че казваме за някой, че не е красив, не означава автоматично, че е грозен  Peace

Уф, айде стига с тая тема, моля ви, че ми стана гадно..нали аз я повдигнах  Confused

Praynig

# 386
  • София
Ох, Рая  Laughing никой не казва, че всички бебета са безумно красиви  Wink . На мен са ми много сладки защото са едни такива мънички, невинни, мекички и миришат прекрасно  Heart Eyes Струва ти се , че много си ги хвалим, но имай предвид че в тази тема пишем около 80-100 жени и поне на 5-6-7 ще им се стори , че някое бебе е красиво  smile3521
Да, Давид е бил доста набръчкан  Laughing ,  но сега е страхотно малко човече. Ще видиш колко  по-хубав ще стане към 6-7 месечна възраст . Тогава пък как ще си ги хвалим  #Crazy #Crazy #Crazy Laughing Laughing Laughing 

# 387
Бубе,и ние винаги около 3-4 часа сутрин се храним.Не си само ти,ако знаех,че си в нета-веднага щях да скокна,ама мислех,че всички спят.

По повод красотата на бебетата-аз мисля,че новородените,раждани нормално понякога са доста сплескани,черни и грозни.Моята Ева беше абсолютно такава.
Виж,ражданите секцио са едни такива розовки още от първия ден.Или поне повечето.

Подобен спор бях слушала на една сватба-има ли грозни булки или не.Всяка булка била красива ,казват.Дрън-дрън!!!

# 388
ДУУ от мен  Laughing

За тезата-секцио-нормално...не съм съвсем съгласна.
Много зависи от раждането,колко е продължило,как е протекло и т.н.
Другият важен фактор е колко голямо се е родило бебето.Обикновено мъничките бебенца /под 3кг са по сбръчкани и неоформени,именно защото са слабички все още нямат много подкожна мазнина,която да изпъва.Колкото по-дълго стои в майката,толкова по-оформено ще е бебето.

Моите деца и трите са родени по нормален път.
Клавдия е преносена с 8 дена-роди се 3.650 кг и беше напълно оформена,изпъната и красива /за мен/  Heart Eyes Нищо смачкано или сбръчкано нямаше  Peace Нито пък беше черна  Laughing

Виктор е роден зорлем предизвикано 2 седмици преди термин/заради кухата ми глава/.А както си преносвам децата,най-вероятно и той щеше да откара поне още седмица в мен,та да кажем ,че направо 3 седмици по-рано е роден.
Еми роди се 2.850 кг и беше супер сбръчкан,крив и неоформен  Mr. Green Аз чакам да ми донесат някакъв ангел/защото си мислех,че трябва да ми е одрал кожата,тъй като е момче  Mr. Green / ,а те ми носят Бенджамин Бътън/за който е гледал филма/  Joy Викам им,ааааа,не,това не е моето бебе,трябва да има някаква грешка  hahaha
Но той пък беше много ящен,та още след 2 седмици,вече приличаше на друго бебе.
Сега е красив млад мъж и не мога да си представя какъв беше  Crazy

Рая е преносена 8 дена-родена 3.650 и 53 см бързо и лесно. Ами какво да ви кажа.Бяло,хубаво,розово ,оформено бебче още след 2 часа като ми я донесеоха  Heart Eyes Няме сбръчкано,няма дявол.

Та закономерноста секцио-изпънато бебе и нормално раждане-гадно и сбръчкано не се потвърждава  Wink

Нелили
.....е в хола де,то за спалнята не може и да си поимислим,там е окупирано  от бебета и каки Mr. Green

# 389
  • Варна
Валентин въпреки, че е раждан секцио, си беше грозничък. Не е бил сбръчкан или посинял, но беше ужасно жълт заради жълтеницата. Жалко, че нямам снимки от първите дни да покажа. Чак след 10-тина дни от раждането се поочовечи.

Общи условия

Активация на акаунт