Отговори
# 495
Аааа, Хера и на мене ми писна вече. Аз трябва нон-стоп да вися над леглото да я гледам.  ooooh!
Сега обаче ме е страх заради ръчичката, че свалих бинта а малко или много пак тече лимфичка, та да не я ляпа нея.  Confused Преди като беше с бинт, ядеше бинта диването  Twisted Evil

Сега разгледах снимките от варненската среща. Много хубави майчета, с хубави бебенца !  Hug
Човек като ви гледа ще рече че не сте раждали, като фиданки сте ! А тука само се жалвате целулит, тъмни кръгове, ала-бала. Да не сте се оплакали повече !  Naughty

Виждала съм снимка на Буба преди време в КМ. Още когато беше с руса коса, да не се обиди ама тогава ми изглеждаше по-възрастна. На тази не можах да я позная дори, изглежда различно, по-млада  Hug

По въпроса за красивите и "грозни" бебета. Ами какво да кажа, всяко бебе си е най-красиво за майка му, затова и аз нямам право да кажа че е грозно. Да, наистина не всички ми изглеждат приказни и неземно красиви, ама и те ще станат човечета.  Hug

Нямате изчитане направо ...  ooooh!
Една седмица ме няма, а вие сте изписали цял ферман ...

# 496
  • Стара Загора
Нямате изчитане направо ...  ooooh!
Една седмица ме няма, а вие сте изписали цял ферман ... [/b]
Сякаш нямаме бебета за гледане и цял ден висим ли висим из форума Mr. Green

# 497

Сега разгледах снимките от варненската среща. Много хубави майчета, с хубави бебенца !  Hug
Човек като ви гледа ще рече че не сте раждали, като фиданки сте ! А тука само се жалвате целулит, тъмни кръгове, ала-бала. Да не сте се оплакали повече !  Naughty

Виждала съм снимка на Буба преди време в КМ. Още когато беше с руса коса, да не се обиди ама тогава ми изглеждаше по-възрастна. На тази не можах да я позная дори, изглежда различно, по-млада  Hug

Уф, Джей, мерси. Ама на някои от ония снимки изглеждам странно. То щото нещо съм правила- говорила или обяснявала докато Гери е снимала без да видя ( и одобря  Mr. GreenNaughty

А мъжа ми като ги видя, не можа да познае даже детето  Laughing Каза, че изглеждал много по-голям отколкото е. А го вижда всеки ден на скайп-а. Гледа го, гледа го и  каза: "Не, не може да бъде  ShockedJoy

Моето чаве, пък нали имаше конюктивит на едното оче, още не е ясно дали е запушен слъзен канал, но днес, разбира се цъфна и другото оче..И въобще, приказка.. Както казва Габ "Мамо, Рафката има две горили на очетата"  hahaha

# 498
Изпуснах срещата,но мъжът ми беше приел покана за гости по абсолютно същото време и нямаше как да не отида.Казал,че ще черпим за раждането на Ина и беше неудобно да се измъкна,все едно се скатавам.

На другата среща,дай Боже,да мога да дойда.Ще придам кръгла форма на стройната варненска групичка. Mr. Green

Забранявам да ме подстрекавате за люлки и шезлонги NaughtyВ къщи имаме шезлонг/не люлеещ се/,слинг,кенгуру,кошара-люлка,количка с опция да се люшка и пак е на ръце Инчето.Само двигателя на колата и гушкане признава.
И все пак, дали няма да се кротва в люлка? newsm78

Хоупче,говориш толкова много езици!Браво!  bouquetЯвно наистина имаш дарба за тях.Разкажи ни,много ще е интересно!

# 499
Добър ден и от нас!
Момичетааа, да се оплача, само моето дете явно  не иска да спи през деня. Тази сутрин изпратихме тати на работа с рев. След това се кърмихме и до сега не е заспивала. И това е почти всеки ден. Рядко има дни, в който спи през деня. Съответно познайте как си върша домакинската работа.
Сега малко по темите. И Деа се опитва да си лапа ръчичките, ако може да лапне и двете ще е най-щастлива. Махам ги и слагам бибата, но не я иска, плюе я и пак лапа ръцете. Незнам как ще се отучим.
Рая искам да те попитам, участвала ли си в предаване на Карбовски ? Гледам снимката ти на аватара и мисля, че от там си ми позната Simple Smile

# 500
Да се допиша и аз Laughing
Варненки - наистина сте много хубави - и вие и бебетата Heart Eyes
Ръката - и на нас ни е все в устата, като ме ядоса много я увивам в една тензухена пелена, тогава обаче започва да нервничи Close
И да добавя, че и ние имаме нощно хранене - според зависи в колко е яла последно часът се мени, но определено се събужда поне веднъж.
Аз също съм в процес на избиране на люлка. Но най-вероятно няма да я купя от БГ. Нелли - твоята люлка на ФП ли беше? Ако може да  пуснеш линк, може и на лични. Благодаря  Hug

# 501
  • Стара Загора
Борис спи като зайче през деня...дремва дет се вика. Но пък вечер спи...което ме устройва.

# 502
  • Варна
Нямате изчитане направо ...  ooooh!
Една седмица ме няма, а вие сте изписали цял ферман ... [/b]
Сякаш нямаме бебета за гледане и цял ден висим ли висим из форума Mr. Green

Напротив, висим във форума, защото имаме обсебващи бебета Mr. Green. Поне при мен е така, като не мога нищо друго да свърша в нас, понеже малкият ако не спи, реве и е често в ръцете ми... И за да не умра от скука, докато го държа с едната ръка, с другата пиша.

Валентин също много си лапа ръцете, не само неговите, но и моите, ако ги докопа Laughing Laughing Laughing.

Относно смесените бракове, не съм в такъв или от такъв, ама все пак да си кажа мнението /не че някой ме пита Laughing/. Ако бях в такава ситуация, със сигурност бих искала детето ми да говори български и всички други езици, които са му в живота. И все пак, не мисля, че е наша работа да съдим когото и да било за решенията, които взима за детето си Peace. Но ще споделя, че като човек, занимаващ се с преводи и работа по международни проекти знам какво усилие се изисква, за да се научи чужд език и винаги съм завиждала на връстниците си от смесени бракове, които ей тъй, наготово, говорят по няколко езика, без да са полагали тези усилия. Та смятам че такива деца имат едно огромно предимство пред другите, все пак никога не се знае точно кой език ще му потрябва на човек в бъдеще, а владеенето на допълнителен език, ако ще и най-загубения, отваря много врати, имам страшно много примери за това около себе си.  

# 503
И да добавя, че и ние имаме нощно хранене - според зависи в колко е яла последно часът се мени, но определено се събужда поне веднъж.

А при нас най-често и два пъти. По принцип се събужда в 2, после в 5. Така нощните хранения стават две.
Но при мен е още по-тежко, защото не мога да го храня сънен, понеже забравя да гълта и почва да се дави. Снощи пак съм го отървала да задреме докато го храня и се позадави, пак се изкашля зловещо и пак ме обля студена пот за стотни от секундата...  Confused
Не разбирам защо прави така?!
Много се страхувам онзи кошмар да не се повтори  Cry

Добре, че баба ми идва сутрин и оставям бебето нахранено и аз поспивам между храненията, защото иначе не знам как щях да издържа.. Така или иначе съм съвсем сама с децата през деня и вечер, поне се радвам на сутрините, когато тя може да идва и да и оставя детето. А когато стане така, тя прави и закуска на Габ, така, че аз наистина мога да си поспя на спокойствие 2 часа, 2 часа и половина  Heart Eyes

# 504
лава, за ниското кръвно не знам за хапче, ама аз съм с ниско кръвно и по принцип ми помага нещо сладко или много солен айрян.

Благодаря за отговора.Освен,че ми е ниско кръвното съм и настинала.......  Tired

# 505
Момичета, да се оплача, че вчера ми намериха кусур на детето, а именно - прекалено е свикнало с мен  #Crazy Аз ли не съм наред или е напълно нормално тримесечно бебе да се чувства най - добре до майка си newsm78.
Оплаках се. Олекна ми.

# 506
Спешен въпрос към консултанките по кърмене :има ли хапче за ниско кръвно,което е съвместимо с кърменето?
Лава, консултантите не сме медицински лица и не бихме могли да дадем такова инфо за кое да е лекарство..
Айрян със сол е перфектен вариант, писали са ти вече, черен шоколад и кола също, много течности.. Аз самата съм с ниско кръвно и много ми помагат тези неща Peace

Ако имаш някакво питане относно конкретно лекарство, мога да ти дам телефон на клиничен фармацевт от нашите консултанти и да разбереш каквото те интересува.

# 507
  • Стара Загора
Момичета, да се оплача, че вчера ми намериха кусур на детето, а именно - прекалено е свикнало с мен  #Crazy Аз ли не съм наред или е напълно нормално тримесечно бебе да се чувства най - добре до майка си newsm78.
Оплаках се. Олекна ми.

Това не е кусур на детето...а на майката Mr. Green Да не би да плащаш данък обществено мнение, че го слушаш Mr. Green

# 508
Оплаках се. Олекна ми.

Това не е кусур на детето...а на майката Mr. Green Да не би да плащаш данък обществено мнение, че го слушаш Mr. Green

Ми не плащам, ама се издразних. Освен това за мен определено не е кусур Mr. Green

# 509
Оплаках се. Олекна ми.

Ми не плащам, ама се издразних. Освен това за мен определено не е кусур Mr. Green

Шени,  Hug ми сега ще го гушкаш бебето, кога иначе.. нашето и то все е залепено за някой от нас Peace

Общи условия

Активация на акаунт