Отговори
# 585
  • София
Ето го ''бонбончето'' с кончето:
http://may2011.snimka.bg/baby/nashite-rodeni-bebenca.589592.24463789

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 11:23 от jenajena

# 586
ДД Laughing
Марта - страхотен колаж   bouquet Благодаря, за положения труд  Hug
Теди - много е хубав Марти и колко е пораснал.  Heart Eyes
Моята мацка днес се събуди да яде в 1, в 3,30 и в 5,30...Така ми се накъса сънят, не е истина. Да не би да има и криза на растежа на 3 месеца, заото определено ми намирисва на такъв период ooooh!
И искам да помоля - стига с това "не ме отразихте, не ми обърнахте внимание" Случва се, пишем по толкова различни теми. Моите снимки също не винаги ги коментират много хора, но не съм тръгнала да се жалвам.  Peace
Усминат ден!!!

# 587
jenajena Колажа е невероятен ! Виждам и моята сладунка я има там, за което страшно много ти БЛАГОДАРЯ!   bouquet

# 588
  • Варна
Теди, Валентин също още не си държи съвсем стабилно главичката, всъщност държи я, но често го мързи и я клати като онези играчки-кученца с клатещи се глави, дето се слагат в колата  Joy. И защо ти се кара педиатърът пък, ти какво си виновна, всяко дете различно се развива. Аз слагам често малкия по корем, но той вместо да вдигне глава, вдига дупето и се набира с краката, мъчи се да пълзи диването  Laughing Laughing Laughing.

Шени, мисля, че точно на 3-тия месец беше следващата криза, аз затова тръпна в очакване Laughing.

# 589
ЗДравейте, сладурки Simple Smile

Споделям бързо за днешната консултация и се връщам да ви чета Simple Smile
Вики е вече 6000 гр. и е 61 см. или +800 гр. и +3 см : Laughing  Като видя кантара доки и вика "Вики нали яде по 6 пъти на ден, а не по 7?" Аз смотолявах нещо като съгласие и не посмях да говоря повече, защото направо трябваше да си я излъжа жената  Blush В този ред на мисли, Шени, има криза на растежа в 3 мес. и си мисля, че и ние я преминаваме, защото ВИП-чето до скоро не ядеше през нощта, а сега пак започна да иска  Crazy
Имаме си и две ободени крачета, поради което си и поплакахме малко, но в момента е спокойна и искрено се надявам ревът да е бил единствения страничен ефект от ваксините  Praynig
 Това е засега, отивам да ви чета Simple Smile

П.П. Марте, колажът е страхотен!!! Браво за положените усилия, заслужавало си е!!!  Hug  bouquet

# 590
Марте, наистина колажа е страхотен. И аз много благодаря, че си включила и моето детенце. А бебчовците са върха. Heart Eyes

# 591
Здравейте зайки   bouquet
Марта колажа е прекрасен  Simple Smile много красив
Теди моето кюфте обожава да е по корем,а главата я държи стабилно от 3-4 седмици вече.

А на мен ми дойде преди малко и като че ли ме пуснаха нервичките  Rolling Eyes

Приятен и успешен ден момичета!

П.П.
Свалям шапка на варненските мами пу пу пу   bouquet

# 592
Марта  Hug колажът е страхотен   bouquet голямо благодаря за положения труд   bouquet
Ние явно сме в постоянна криза на разтежа  Tired Това, дето Шени го е написала за ставане в 1, 3, 5 ни е най-редовния номер. После и към 6-7  Tired Сънят отдавна е мираж в наща къща  ooooh!
Маги и Марти са страхотни сладури  Heart Eyes Heart Eyes

# 593
И при нас сънят е мираж, момичета. Ядем по два пъти през нощта, през деня пък иска внимание малкото човече.

Днес тъкмо се бяхме унесли с малкия към 10.30 след една незабравима нощ и ми звъни телефона. Викам си- който иска да ме намери ще звънне пак. Да, ама след малко се звъни и на вратата. Оказа се куриерът от СПиди- бях поръчала няколко дрешки. Хили ми се и вика "Аз ви звънях поне 10 пъти", викам му "ми имам малко бебе, не мога да отговоря веднага" и той "знам, знам и жена ми има малко бебе"  newsm09 Whaasup

Та в този ред на мисли хубав ден на всички жени с бебета, няма спор наши са си, гледаме си ги.  1stroller

# 594
Много исках да ви запозная със Стаси и не се сдържах  Heart Eyes

А на таткото му пращам sms,че ми е дощло и той ми връща - това е и добра и лоша новина   Laughing
Милия иска още едно и то веднага  family

# 595
  • София
Искам да ви предложа освен колажа на Марта да направя и едно клипче с нашите сладурковци. За целта ми трябват по 2-3 снимки на всяко бебе.  Всеки който иска да участва  да ми праща на ЛС линкове със снимки . Също така приемам и предложения за музиката  Peace
Марте след малко ще ти пратя снимка ако може да я коригираш  , че на тази нещо не се вижда  Praynig Hug  bouquet

# 596
ДД наай накрая  Flutter

Все пак и аз съм човек  Crossing Arms

Да бе, да-човек.Ти си МАЙКА  Laughing Mr. Green
Иначе роклята с манекенката са просто страхотни  Heart Eyes

Теди-голям красавец роди ти ,да знаеш.Взел е твоите очи,доколкото виждам  Flutter

Луска....ми земи се сети да ми пишеш нещо най-накрая,аз как да разбера за кога ме планираш  Mr. Green  Hug

Марта....за колажът-нямам думи  Crazy Незнам как успя с трите деца  Whistling .Големи благодарности Hug  bouquet

Ние днес ходихме да записваме батко Виктор на градина и се оказа,че тъй като съм МНОГОДЕТНА майка  Mr. Green по закон директно взимат и трите ми деца без уговорки и без оглед на това кога съм подала молбата,ако ще да било в последния ден  Laughing И това важи за всяка една градина.
Тъй че, сега ще избираме   smile3508
Кофтито е,че кака Клавдия няма да може да тръгне сега във 2-ра група,а трябва да е от другата година-3-та група заедно с Виктор.Но каквото такова.Ще се гледаме 5-тимцата цяла зима у нас  Crazy

# 597
Марте,нека за колажа остане с тази снимка,не ми се търси друга,а и тази ми е фейвърит ДЕТ се вика Laughing

Нелли,ще ти пратя снимки,защото държа да участвам Mr. Green и там ли аз не трябва да се появявам Twisted Evil Марта ме отсвири за колажа,че иска снимка само на Венци,сега и ти сигурно ще ми скръцнеш със зъби hahaha А пък аз не искам да давам снимки само където е легнал,то вече ми омръзна да го гледам вечно легнал Mr. Green Но пък за целта трябва да има част от мен самата колкото и да не ви се нрави Wink

Елфииииии,сори мила моя,но знаИш ли кво е да се оправяме сами с таткото за първи път ooooh! Днес даже и на Друзи-то щях да звъня да се виждаме,но незнам дали ще ми остане време Thinking А и ние днес пак така киселеем,че не е истина #Crazy

Джей-че,недей ми праща само емотиконите,ами давай да се организираме нещо Mr. Green То тук ще е едно чудо докато се уговорим кой,къде,кога,но пък няма да се даваме на Варна и София де Mr. Green
Ще ви пиша тези дни на ЛС да се разберем нещо да запознаем бебоците Peace

Пак хубави бебенца сте показали,много са сладички и милички Heart Eyes(спирам да лицемернича Mr. Green)

# 598
охххх,оставям го нашия по корем,а него на дрямка го удря Laughingвъобще не му е до гимнастика на мързелчето....

Благодаря ви за комплиментите,момичета! Hug
Елфи да!С моите очи е!Много се надявах да е така  Mr. Green

Марта снимката си е екстра!Просто дълго не можах да си позная детето Laughing страшна майка съм ooooh!

# 599
  • при палмите и алигаторите,FL
Добро утро и от мен

Позтавихме рекорд по нощтно НЕспане #Cussing out, легнаахме в 12,30, беба се събуди в 2,30 да яде, дп 3,30 яде, ръмжа, рита, муча, но не заспа.Станахме и я  позиционирах в люлката, там заспа и айде обратно към леглото в 4,30.В 6,30 се събудо, яде и сега спи, ама аз не, защото трябва да оправям Соник за лагера.Иде ми да се гръмна.
Моника е точно наопаки на соня като бебе.Няма режим, не иска биба, залепена е за мен, хубавото е че не плаче като я къпем, и по принцип рядко плаче, повече ръмжи, мучи, припалва с "кхъ-кхъ" и ако съвсем не я отразим примрънква и започва да плаче.

Аз пък си познах детето по нослето Joy

Нелли идеята за клипче е страхотна,  Hug. Аз да попитам, много ли ще е трудно до всяко име в темата да сложиш и сникката на бебето, ставам нахална ама да си питам?

Събужда сееееееее

Общи условия

Активация на акаунт