Отговори
# 615
  • София
Марта, аз няма да слагам моя снимка , но който иска нека ми прати снимка на бебе и мама   Peace
За колажа  Hug  bouquet smile3501
Елфи разбрах , че ми цитираш Алекс , но аз пак да си кажа , че и майките сме някакви си там човеци  Joy Joy Joy
Хоупи, Елфи , Дианче , Нанди и др. мами няма ли да ми пращате снимки  newsm78
Всеки вика много добре, много добре и се ослушва  Whistling

# 616
много сладички(въпреки,че ми трябва лупа да ги видя на моя мини-лаптоп Simple Smile )  особенно ме кефи 5тото бебенце на 2рия ред   Peace  кой е създателят му? Laughing

за смукането на юмручетата не мога да повярвам колко е разпространено! мислех,че само аз не мога да го накарам да ползва биберон за целта  baby_neutral ама явно това е новата мода сред бебетата.. оставете ги да правят каквото си искат  Mr. Green

# 617
значи трябват ви 2ма луди, един бял чаршаф и един фотоапарат. Единия луд се покрива с чаршафа и ляга на земята (може да е със сгънати колене или както го кефи), взима фотомодела в ръце (които също са покрити с чаршаф) и съответно , използвайки коленете си, ръцете си и тялото си може да го държи седнал, легнал, завъртян и засукан  Mr. Green През това време Луд номер 2 - снима.

Не, не, не издържам от смях... и то защото винаги всичко си представям в детайли... и съответно на следващия ден като се сетя (най-често някъде сама на улицата) прихвам да се смея, защото картинката ми е в главата... и съответно хората сигурно ме мислят за луда..

Абсолютно същата съм и аз.Винаги така се вживявам,че всичко супер детайлно си представям и направо се разсипвам от смях,че и сълзи ми текват  Laughing

Нелинце....може ли малко по-късно,че съм кьор кютук пияна/това го писах 10 часа  Crazy / и не мога да прикачам,камо ли да избирам снимки Laughing
Иначе идеята ти е страхотна  smile3521 Малко хора биха се навили на такава работа. Възхищавам ви се на ентусиазма  Hug  bouquet

# 618
Много исках да ви запозная със Стаси и не се сдържах  Heart Eyes

А на таткото му пращам sms,че ми е дощло и той ми връща - това е и добра и лоша новина   Laughing
Милия иска още едно и то веднага  family

Сана много е сладко твойто малко съкровище с тези голями очички.

# 619
Хоупи, Елфи , Дианче , Нанди и др. мами няма ли да ми пращате снимки  newsm78
Всеки вика много добре, много добре и се ослушва  Whistling
Пращаме, пращаме - сега избирам кои точно, че нали трябва да са хубави, да не се излагаме Naughty  Crazy
Бубеее, пак те хвана липсата  newsm78

# 620
момичета,моето бебе не ака вече 2ри ден. преди това не ака и педните 3 дни, и звъннахме на лекарката и каза а му дадем малко домат, и веднага подейства.изака се , голямо количество. и ето, че сега пак 2ри ден -нищо а не искам да му давам домати всеки 2ри ден Sad   някой имал ли е такъв проблем? чудя се да чакам ли пак 3ти ден или да давам домати  ooooh!

# 621
 Joy Хоуп идеята е изключително добра! хихихи Трябва да я споделя с мъжа ми  Laughing
Елфи по-често трябва да ницитираш децата  Peace смеха никога не е в повече!
Марта  hahaha накара ме пак да се взирам 2 мин. за да си разпозная детето  ooooh!
(не го казвам с упрек,все едно коя снимка е!)

# 622
  • София
Оххх, пък на мен тъпите лохии не искат да спират!!! Ама хич даже!!! Като ходих на преглед преди няколко седмици, лекарката ми каза, че са тръгнали да спират и ако не я бях питала колко време е нормално да "тръгват да спират" - т.е. да се точат по този начин изобщо нямаше да каже: "Ако до 1-ви август не са спрели, може да дойдеш да ти предпишем медикаменти за спирането им".
И сега аз се чудя - да ходя ли, да не ходя ли. На някой тук налагало ли му се е подобно нещо? Има ли някой представа за какви медикаменти става въпрос и дали ще ми попречат на кърменето. И въобще кой е по-добрият вариант? Да ги чакам да си се точат още месец-два (или колкото са решили - че знае ли човек?) или пък да приемам някакви медикаменти, които със сигурност ще имат някакви странични ефекти?? newsm78

# 623
Сана, много хубаво бебе:)

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 22:03 от princess SHENY

# 624
Рая, как ще дадеш домат на толкова малко бебе ?  Shocked
Моята сега също не е акала от 3 дни, ама нищо няма да давам. Чакам я сама да си се изака, та ако ще и седмица да мине ! Пък и ако мислиш, че е запек може да опитваш с термометъра, по-добре ми се струва отколкото да даваш домат.

Шени, много е хубава Алейна !  Heart Eyes

Ейй всички се запасихте с кончета, само аз нямам още  Crossing Arms

Лусинда, в кой квартал си мила ? Че на мене ми е много сложно предвижването. В Кичука съм аз  Peace

Аз засега ще се въздържа от пращането на снимки, че тия дето имам и без това не ми херсват.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 19:21 от Джей

# 625
Джей така каза педиатърката а тя е доста добра Peace само сокчето прозрачното без твърди части 2 чаени лъжички и се изака точно след 20мин. предния път. но и тя каза,че това е крайна мярка. страх ме е като не ака дълго.. мисля ,че му е зле  Confused   ако не ака седмица ще се побъркам сигурно.. къде ще го побере ... но щом има и други деца които не акат всеки ден ще изчакам колкото мога и аз.. мерси !

# 626
  • София

Нелинце....може ли малко по-късно,че съм кьор кютук пияна/това го писах 10 часа  Crazy / и не мога да прикачам,камо ли да избирам снимки Laughing
Иначе идеята ти е страхотна  smile3521 Малко хора биха се навили на такава работа. Възхищавам ви се на ентусиазма  Hug  bouquet

Елфуне верно ли си пияна или свириш на пиано  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кой гледа децата ?  Laughing

Шени, Алейна е много, много красива. А роклите са и страхотни  Heart Eyes Hug
Може ли да включим тези снимки в клипчето? Пиши ми когато решиш  Peace

Рая вие сте само на кърма, нали? Пробвай да ядеш някакви разхлабващи храни известно време да видиш дали ще има ефект.  Peace А това за домата за първи път го чувам  newsm78
Явно е нещо ново

# 627
Рая,ние не бяхме акали 6 дни,и накрая с термометъра стана,иначе аз смених АМ и вече нямаме проблеми.
http://apteka.framar.bg/30007755/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83% … arma#.Tjgq12E9bIU  иначе от това бяха доволни майките тук,аз го купих,ама не дойде ред да го ползваме.
Марта колажа е суперрр.
Неллли идеята за клипа е много добра.
И ние си имаме вече розово конче,гледа го и се ослушва...ама фотосесия ще покажа като сваля снимките.
Алейна и Стаси са страхотни бебоци. Шени и ти като Нелли сте със страхотни рокли,от къде ги пазарите?

# 628
Мартаааа,върни го моя със старата му снимка плийз,на тази нещо едва разпознах,че е той Laughing
Уффф то нямаме угодия,но ще ме прощаваш Peace

Неллииии,чакай ме и мен със снимките,че сега се прибираме от разходка и нищо не съм подбирала,а имах страшна фотосесия по улиците Grinning

Вечерям,къпя,храня и пращам....ако не си заспала дотогава Mr. Green

Хоупиии,точно се бях притеснила за теб...днес нещо ми се губеше,но ще се спи спокойно и тази вечер Mr. Green Hug

Джей,аз съм до Билата на 6-ти септември,ще го измислим някак си,то ние с Елфуна сме близо...ще го мъдря някак си.Ти кола нямаш ли?

П.П.Това за доматите #CrazyЗа акането го дъвчем от 100 години вече,но за първи път някой вкарва такава оферта.

Алейна е много красива,като името си Heart Eyes

# 629
Нели...ми само с бебето сме...тоест все едно сме сами  Laughing То на мен това ми се струва нищо и половина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт